Magnesia Festival -kävijöitä palvelevat sekä festivaalin omat ruokatoimijat että Suomenlinnan ravintola- ja kahvilatarjonta. Myös omien eväiden tuominen festivaalille on sallittua. Tutustu kehoa ja mieltä ravitseviin ruokatoimijoihin.

Suru_Terassi_ilmakuva-4.jpg

Susisaaren Ruokala

Susisaaren Ruokala muuntuu osaksi Magnesia Festivalia elokuussa: sen vehreä sisäpiha sekä kaunis sisätila on varattu vain Magnesia Festival -vieraiden käyttöön koko viikonlopun ajaksi. Pihassa soivat dj-rytmit iltapäivisin ja aivan vierestä löytyvät Magnesian päälava sekä Mastovaja, joka toimii workshop-tilana.

Tarjontamme Magnesiassa on vegepainotteinen ja suosimme kotimaisia, sesongin mukaisia raaka-aineita, yrttejä ja kukkia kasvatamme lautaselle myös omassa pihapiirissämme.

Susisaaren Ruokala eli SuRu on lainannut nimensä telakan historiasta, rakennuksessa on toiminut työmaaruokala jo vuonna 1925.

SuRu_Aerial_2018-5.jpg

Lounasbuffet pe 2.8. ja la 3.8. klo 11-15 15€/hlö

 • monipuolinen salaattipöytä

 • leipävalikoima

 • Goreng wok (vegaaninen)

 • Välimerenlohta ja yrttipolenta

Sunnuntaibrunssi 4.8. klo 11-15 19€/hlö

 • salaatit: couscousia & paahdettua kurpitsaa / kvinoaa, papuja & ituja / tomaattia, fetaa ja basilikaa / kauden vihersalaattia

 • vihannes crudites & dippejä

 • pesto-sienipiirakkaa

 • vihershotti lehtikaalista, pinaatista ja omenasta

 • falafeleja, harissaa ja yosa-tzatzikia

 • kaurapala-punajuuripaistosta

 • hedelmiä

 • suklaabrownie

 • passion moussea

 • raparperipiirakkaa

Festarimenu (iltamenu) pe-la 15:00 - 22:30, su 15:00 - 18:30

Päivän salaatit (15€)

Päivän kasviskeitto (10€)

Seitan kebab (12€) 

Haukiburger (10€) 

Haukiburger + salaatti & juuressipsit (15€) 

Päivän vegaaninen annos (15€) 

Päivän kala (22,50€)

Pihalla paellapannu pe-la 15:00 - 23:30, su 15:00 - 18:30

kana/seitan(12€) 

susisaarenruokala.fi

mo in glass (1).jpg

FROOSH SMOOTHIEBAARI

Toivotamme kaikki tervetulleiksi kesäiseen froosh-smoothiebaariin, joka sijaitsee Magnesian päälavan tuntumassa. Voit myös bongata festivaalialueelta värikkäät froosh-pyörät, joista jaamme kaikille janoisille terveellisiä ja ennen kaikkea herkullisia froosh-smoothieita. Tiesitkö, että kaikki froosh-tuotteet tehdään vain 100% hedelmistä, marjoista ja vihanneksista? Ei mitään muuta! Ainoastaan maukkaita ja luonnollisia raaka-aineita, ilman lisättyä sokeria ja ilman lisäaineita.  

froosh-tuotteiden tarkoitus on tarjota kuluttajille kätevä, herkullinen ja terveellinen tapa nauttia hedelmiä osana ruokavaliota ja helpottaa terveellisten elintapojen noudattamista.

froosh.comMagnesia 2018 (17 of 345).jpg

TUK TUK TRAVELLERS

Tuk Tuk Travellersin tunnusmerkkejä ovat syvältä Aasian katukeittiöistä haettu inspiraatio, harvinaisen maukas ruoka sekä aito, lämmin palvelu. Tänä vuonna nostamme aiemman, todella positiivisen kokemuksemme Magnesia Festivalilla uudelle tasolle: Herkullisten annosten lisänä on vielä enemmän huippulaatuisia yrttejä ja mausteita syventämässä luontoyhteyttä ja tuomassa syviä nuansseja asiakkaidemme elämykseen. Kaikki ruokamme on vegaanista, gluteenitonta ja laktoositonta.

tuktuktravellers.com


rawintola.jpg

RAW INTOLA

Raw intola on kolmen nuoren perustama jyväskyläläinen kesäkahvila-auto, josta tarjoillaan ravintorikasta kasvisperäistä ruokaa. Meillä ruoka valmistetaan alusta loppuun omin käsin. Tarjontamme on vegaanista tiettyjä raakakakkuja lukuunottamatta, joihin käytämme ravintorikasta lähituotettua luomuhunajaa. Myös vehnä ja muu gluteeni on meillä pannassa. Tervetuloa herkuttelemaan sekä suolaisella että makealla!

facebook.com/rawintolaJKL

Fazer_Yosa_Kaurajäätelöt_500ml_400g (1).jpg

FAZER YOSA JÄÄTELÖPYÖRÄT

Fazer Yosan jäätelöpyörät kiertävät festivaalialueella ja tarjoilevat festivaalikansalle jäätävän kauraisaa ja herkullista kaurajäätelöä. Bongaa pyörämme ja tule maistiaisille!

Fazer Yosa Kaurajäätelö on suussa sulava kaurapohjainen uutuus - jäätelöt ovat fermentoituja monien muiden Fazer Yosa -tuotteiden tapaan, eli ne sisältävät eläviä maitohappobakteereja. Fermentointi myös erottaa jäätelömme muista kasvipohjaisista jäätelöistä ja antaa jäätelöille raikkaan maun. Fazer Yosa Kaurajäätelö on saatavilla kolmessa herkullisessa maussa: vanilja, vadelma ja tyrni.

Lue lisää kaurajäätelöistä

SUOMENLINNAN RAVINTOLAT

Festivaalivieraat voivat nauttia myös seuraavien Suomenlinnan ravintoloiden tarjonnasta.

Valimo

Bastion Bistro

Cafe Silo

Walhalla & Pizzeria Nikolai

Viaporin Deli & Cafe

Café Vanille

Kahvila Piper

Café Samovarbar

Suomenlinnakeskuksen kahvila