magnesia_embrose.jpg

Magnesia Festivalin kävijät pääsevät tapahtumassa tekemään myös hyvinvointia tukevia ostoksia. Magnesia Shop tehdään tänä vuonna yhteistyössä Embrosé Lifen kanssa, joka on hyvän olon ja tasapainoisen elämän verkkokauppa.

Magnesia x Embrosé Shop on täynnä toinen toistaan inspiroivampia tuotteita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoista elämää. Valikoimassa on muun muassa kirjoja, vaatteita, joogavarusteita, koruja ja muita elämänlaatua tukevia tuotteita.

Kauppa kätkee sisäänsä tämän hetken halutuimpia brändejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kaikki tuotteet on valittu harkiten, sillä niiden eettisyys ja ekologisuus on haluttu varmistaa. 

Haluamme kannustaa kaikkia itsensä kehittämiseen, mielen harjoittamiseen, ihaniin hemmotteluhetkiin sekä terveellisiin elämäntapoihin osana omaa arkea!

Lue lisää embroselife.com

embrose kaikki tuotteet.jpg

Magnesia x Embrosé Shopissa mukana ovat:

Ilonninni 

Ilonninni.jpg

Ilonninni järjestää inspiroivia käsityökursseja ja valmistaa yksilöllisiä sisustuskäsitöitä pääkaupunkiseudulla. Tuotteet valmistetaan kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Suloisissa makrameissa on käytetty vaateteollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua lankaa ja järviveden hiomia puuosia.


unisieppari.jpg

Unisieppari.fi

Unisieppari.fi on suomalaisomisteinen verkkokauppa, mistä löydät kauniita 100% käsityönä tehtyjä unisieppareita, vaatteita ja bohotyylisiä sisustuselementtejä. Tiedämme, että käsityömme tukevat pienyrittäjyyttä. Uskomme, että ne tukevat myös yksilön henkistä matkaa ja oman polun löytämistä. Jokaisella tuotteellamme on oma ainutlaatuinen muotonsa ja kiehtova tarinansaBohona.jpg

Bohona

Bohonan korut henkivät boheemia tunnelmaa. Sulat ja kivet ovat keskeisiä elementtejä koruissa. Inspiraatio koruihin tulee kierrätetyistä materiaaleista, jotka saavat koruissa uuden elämän. Korut valmistetaan käsityönä Suomessa.
Nikkotakko vaihtoehto 2.jpg

Nikkotakko

Olen Katri Juva, intohimoinen visualisti ja korusuunnittelija. Suunnittelen ja valmistan Turussa kaikki Nikkotakko korut ja MALA-helmet. Inspiraation koruihin haen luonnon monimuotoisuudesta, arjesta, kirjallisuuden mystiikasta, taiteesta, kontrasteista ja maailman eri kulttureista. Materiaalit hankin eettisesti ympäri maailmaa ja korujen valmistuksessa käytän lukuisia eri tekniikoita.

Nikkotakon MALA helminauhoissa on 108 käsin toisiinsa sidottua kivi- tai puuhelmeä. Nauhan yhdistää gurukivi ja sen päättää puuvillasta sidottu tupsu. MALAn avulla voit tehostaa joogan ja meditaation positiivisia vaikutuksia ja helpottaa mantrojen laskemista. Se on myös kaunis ja yksilöllinen koru, joka sopii arkeen ja juhlaan.

Esmeralda soul.jpg

Esmeralda Soul
Esmeralda Soul (Essi Seppälä) on intuitiivinen kivikorutaiteilija Helsingistä. Ammatiltaan Essi on mielenterveyshoitaja ja omaa laajan osaamisen myös täydentävien hoitojen saralla. Kiviä Essi on rakastanut lapsesta asti ja käyttänyt niitä jo toistakymmentä vuotta erilaisia rentoutushoitoja tehdessään.mirellaika.jpg

Mirellaika

Mirellaika on yhden naisen yritys Pyhäjärveltä. Persoonalliset nahka- ja kierrätysmateriaalikorut ja makramee-tuotteet ovat saaneet alkunsa luonnon inspiroimana ja suunniteltu ihastuttamaan käyttäjänsä jokaista päivää. Tuotannossa pyritään noudattamaan eettisesti kestävän käsityön periaatteita.

njalla_1.jpg

NJÁLLA CLOTHING - Pala taidetta pohjoisesta

Eettisesti ekologisia joogavaatteita uniikein taidekuosein Suomesta.

Njálla Clothing on kotimainen, eettinen ja ekologinen joogavaatebrändi. Kaikki Njállan tuotteet on valmistettu eettisesti ekologisista materiaaleista. Suomessa maalattujen uniikkien akvarellitaideprinttiemme inspiraationa on pohjoisen karu ja kaunis luonto, pohjoinen tropiikkimme.