Reetta Ranta.jpg

reetta ranta

Reetta Ranta on Sauna Sisters -konseptin luoja, tarinankertoja ja tv-tuottaja, jonka kutsumuksena on elävöittää ikiaikaisia rituaaleja ja auttaa ihmisiä löytämään tie takaisin luontoon.

www.saunasisters.com

 

Sauna Sisters Story Sharing Workshop, perjantaina 3.8. klo 17:00 - 20:00, Heartful Space ja Lonnan sauna JA sunnuntaina 5.8. klo 14:00 - 17:00, Heartful Space ja Lonnan sauna (englanniksi)

Tämä workshop on naisille, jotka hakevat voimaa luonnosta ja universaalista siskoudesta. Taianomaisen rituaalin ja tarinatyöpajan jälkeen sukellamme saunan parantaviin löylyihin. Pidetään sekä suomeksi että englanniksi. Ohjelmakategoria: TRANSFORM - PERJANTAI  JA SUNNUNTAI TÄYTEEN VARATTUJA

Sauna Sisters Healing Workshop, lauantaina 4.8. klo 17:00 - 20:00, Heartful Space ja Lonnan sauna

Tämä workshop on naisille, jotka haluavat syventää yhteyttä omaan luontoonsa. Rumpumeditaation ja puhdistavan rituaalin jälkeen sukellamme saunan parantaviin löylyihin. Sopii sekä suomen- että englanninkielisille. Ohjelmakategoria: TRANSFORM - TÄYTEEN VARATTU

Huom! Sauna Sister workshopeihin on poikkeuksellisesti (sitova) ennakkoilmoittautuminen. Varaa paikkasi sähköpostilla reetta@poweranimalsunited.com, mukaan mahtuu 15 naista / työpaja.