Q: Milloin Magnesia Festival on?

A: Magnesia Festival vietetään tänä vuonna perjantaina-sunnuntaina 3.-5.8.2018. Ensimmäistä kertaa viikonloppuna ja kolmipäiväisenä!

 

Q: Haluaisin Magnesiaan ohjaajaksi / sisällöntuottajaksi, onko tämä vielä mahdollista?  

A: Valitettavasti Magnesian ohjelma vuodelle 2018 on jo täynnä. Vuodelle 2019 kannattaa tarjota ohjelmanumeroita vasta tämän vuoden festarin jälkeen sähköpostilla info@magnesiafestival.com. 

 

Q: Miten pääsen Magnesiaan vapaaehtoistyöntekijäksi tai yhteistyökumppaniksi? 

A: Kysy mahdollisuuksia laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@magnesiafestival.com. 

 

Q: Tuleeko Magnesiaan erillinen lippu vai miten pääsen sisälle? 

Erillistä lippua ei tule sähköpostiin, vaan rannekkeen saa noudettua lipun ostajan nimellä. Varmistuksena toimii ostokuitti. 

 

Q: Mistä voin tehdä ennakkovarauksia tunneille ja workshopeihin?

A: Tänä vuonna tunneille ja workshopeihin ei ole ennakkovarausta, vaan ohjelmanumeroihin pääsee paikan päällä, paikalletulojärjestyksessä. Päälavalle mahtuu kerralla 150-200 ihmistä, sisällä oleviin workshop-tiloihin 15-70 ihmistä. Ainoa poikkeus on Reetta Rannan Sauna Sisters workshopit, jotka pidetään osin saunassa. Ilmoittautumisohjeet löydät täältä. 

 

Q: Saako lippuja ovelta?

A: Kyllä saa, lipunmyyntipiste on Kauppatorilla JT-Linen laiturilla Kolera-altaalla sekä saaren infopisteessä. Suosittelemme kuitenkin ostamaan etukäteen lipun Holvista, jolloin vältät ruuhkaa rannekkeenvaihto / lipunmyyntipisteellä.

 

Q: Kuinka paljon ohjattua ohjelmaa sisältyy lipun hintaan?

A: Lipun hintaan sisältyy Magnesian kaikki hyvinvointi-, musiikki- ja oheisohjelma. Jos haluat varmasti päästä tiettyyn workshopiin tai tietylle tunnille, kannattaa ovelle saapua ajoissa, sillä pienempiin tiloihin eivät välttämättä mahdu kaikki halukkaat. Kuitenkin ohjelmanumeroita on viikonlopun aikana kaikille riittämiin, vaikka tapahtuma olisi täynnä. Iso osa tapahtumaa on myös saarella hengailu ja kohtaamiset muiden festarivieraiden kanssa. 

 

Q: Mistä saan festarirannekkeen?

A: Festarirannekkeen saat nimelläsi Helsingin Kauppatorilta JT-Linen laiturin Magnesia Festival -pisteestä 3.-5.8.2018. Rannekkeelle tulee mahdollisesti myös ennakkonoutomahdollisuus, josta informoidaan myöhemmin. 

 

Q: Onko festareilla rauhallista?

A: Lonnan saaren ympäristö ja lava-alueet ovat hyvin suunniteltuja ja infra on suunniteltu kestämään suuriakin ihmismääriä. Luonteeltaan tapahtuma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Mahdollisia ruuhkatilanteita voi kuitenkin tulla ruokailun ja suosittujen ohjelmien ohessa.

 

Q: Tarvitsenko oman joogamaton? Mitä muuta tulisi pakata mukaan?

A: Kyllä! Suosittelemme ottamaan mukaan oman joogamaton/-alustan. Paikan päällä on pieni määrä lainattavissa olevia joogamattoja, mutta emme vastaa niiden riittävyydestä kaikille tapahtumassa oleville. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan myös oman joogapeiton / viltin /villasukat ja tarpeeksi lämpimiä vaatteita. 

 

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

 

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot / mitä Magnesia Festival edustaa?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan ennemmin haluaa yhdistää kaikki hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvojen ytimessä on "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista ja myötätuntoa vaalivaa elämää sekä yhteyden vahvistamista itseen sekä muihin ihmisiin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festivaali pidetään Lonnan saarella, Helsingissä ja sinne pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä JT-linen lautalla 10 minuutissa. Varaathan riittävästi aikaa siirtymään Kauppatorilta saarelle.

 

Q: Joutuuko matkoista maksamaan erikseen?

A: JT-Linen lauttalippu kuuluu Magnesia-rannekkeen hintaan. Voit kulkea rannekkeella edes-takaisin niin monta kertaa kuin haluat. 

 

Q: Onko festivaalialueella huomioitu liikkumisen esteettömyys?

A: Suurimmalta osalta festivaalialueella pääsee liikkumaan esteettömästi, mutta saaren maaston takia joitakin poikkeuksia on.

 

Q: Onko ohjelma sijoittunut pelkästään yhdelle lavalle?

A: Ohjelmaa on sijoiteltu ympäri aluetta.

 

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Sunnuntai on perhepäivä, jolloin rannekkeen haltijat voivat ottaa mukaan 1-2 alle 13-vuotiasta lasta nauttimaan Magnesian perheohjelmasta (FAMILY-ohjelmakategoria). Muinakin aikoina lapset ovat tervetulleita alueelle, mutta erityistä lapsille tai perheille suunnattua ohjelmaa ei ole. Pyydämme tällöin vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

 

Q: Missä voin syödä festareilla?

A: Voit lukea Magnesia Festivalin ruokatarjonnasta täältä. Omat eväät ovat myös sallittuja ja oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan. 

 

Q: Tarjoillaanko Magnesia Festivalilla alkoholia?

A: Kyllä tarjoillaan, Lonna-ravintolassa on A-oikeudet. Tarjolla on runsaasti myös alkoholittomia cocktaileja ja muita alkoholittomia vaihtoehtoja. Festivaalin ideologian mukaan kävijät voivat itse valita, haluavatko juoda alkoholia vai eivät. Alkoholin nauttiminen ei kuitenkaan ole keskiössä, kuten monilla muilla festivaaleilla.

 

Q: Voiko saarella yöpyä?

A: Saarella ei voi yöpyä, vaan kyseessä on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin tai hotelliin. Lonnasta Helsingin Kauppatorille pääsee 10 minuutissa JT-Linen vesibussilla.

 

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Suurin osa workshopeista on suomeksi, mutta osa pidetään englanniksi. Ohjelmaan on merkitty englanniksi pidettävät workshopit.

 

Q: Toimiiko festareilla pankkikortti?

A: Pankkikortti toimii kaikissa pisteissä

 

Q: Mitä jos sataa?

A: Lähes kaikki workshopit ja tunnit pidetään sisätiloissa. Sateen sattuessa päälavan ohjelmalla on säävaraus ja muutoksia ohjelmaan saattaa tulla. Kannattaa varautua säähän sopivalla varustuksella ja ottaa mukaan lämmintä vaatetta.

 

Q: Onko saarella saunaa tai suihkua?

A: Saarelta löytyy kaunis ja tunnelmallinen puusauna, jossa on peseytymismahdollisuus ja joka on festivaalivieraiden käytössä. Saunavuoro (norm. 16 €) kuuluu kolmen päivän lipun hintaan. Muista mahdollisuuksista käyttää saunaa tiedotetaan myöhemmin, jos saunakapasiteettia jää. 

 

Q: Onko saarella tavarasäilytystä? 

A: Isompia tavaroita, kuten matkalaukkuja voi säilyttää infopisteellä. Arvoesineille ei ole säilytystä. Kannattaa varata mukaan pieni kassi / pussukka jossa kantaa arvoesineitä mukana. 

 

 

Do you have questions in English? Please e-mail us ↠  info@magnesiafestival.com