Q: Milloin Magnesia Festival on?

A: Magnesia Festival vietetään tänä vuonna perjantaina-sunnuntaina 2.-4.8.2019. Ohjelmaa on klo 8:15 ja puolen yön välillä.

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festival pidetään Suomenlinnassa Helsingissä ja sinne pääsee HSL:n lautalla Kauppatorilta. Suomenlinnaan liikennöivät myös JT-Linen vesibussit, jotka pysähtyvät linnoituksen keskellä sijaitsevalla Suomenlinnakeskuksen laiturilla ja Kuninkaanportilla. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia.

Veneilijöitä palvelee vierasvenesatama, joka on saaren ainoa rantautumispaikka.

Q: Ostin Magnesia Festival -lipun Holvista / Helsinki Joogafestivalilta / Tiketistä. Miten ja mistä noudan rannekkeen?

Mikäli ostit lipun Holvista tai Helsinki Joogafestivalilta, erillistä lippua ei tule sähköpostiin, vaan rannekkeen saa noudettua lipun ostajan nimellä. Varmistuksena toimii ostokuitti.

Mikäli hankit lippusi Tiketistä, rannekkeen saat noudettua lippua vastaan rannekkeennoutopisteestä festivaalialueelta sekä mahdollisesti ennakkonoutopisteestä.

Rannekkeiden mahdollisesta ennakkonoudosta tiedotetaan Magnesian nettisivuilla sekä some-kanavissa.

Q: Mistä voin tehdä ennakkovarauksia tunneille ja workshopeihin?

A: Tunneille ja workshopeihin ei ole ennakkovarausta, vaan ohjelmanumeroihin pääsee paikan päällä, paikalletulojärjestyksessä. Joihinkin erikseen tiedotettaviin workshopeihin saattaa olla ennakkoilmoittautuminen. Vuoden 2019 ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Q: Kuinka paljon ohjattua ohjelmaa sisältyy lipun hintaan?

A: Lipun hintaan sisältyy Magnesian kaikki hyvinvointi-, musiikki- ja oheisohjelma. Jos haluat varmasti päästä tiettyyn workshopiin tai tietylle tunnille, kannattaa ovelle saapua ajoissa, sillä pienempiin tiloihin eivät välttämättä mahdu kaikki halukkaat.

Ohjelmanumeroita on viikonlopun aikana kaikille riittämiin, vaikka tapahtuma olisi täynnä. Iso osa tapahtumaa on myös saarella hengailu ja kohtaamiset muiden festarivieraiden kanssa.

Q: Miten workshopeihin / tunneille pääsee?

A: Workshopeille ja tunneille pääsee ostamalla festivaalirannekkeen, lukuun ottamatta Varuskuntakentän kahta ilmaisjoogaa perjantaina 2.8. ja lauantaina 3.8., joihin on vapaa pääsy. Workshopit täytetään jonotusperiaatteella niin monta ihmistä kuin tilaan mahtuu. Paikkoja ei voi varata etukäteen eikä tilaan voi myöskään jäädä varaamaan paikkaa seuraavaan workshopiin. Näin jonotus on kaikille yhtä reilua. Poikkeus ennakkoilmoittautumisessa on Reetta Rannan Sauna Sisters workshopit, joihin ilmoittaudutaan sähköpostilla etukäteen.

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Sunnuntai 4.8. on perhepäivä, jolloin rannekkeen haltijat voivat ottaa mukaan 1-2 alle 13-vuotiasta lasta nauttimaan Magnesian perheohjelmasta. Muinakin aikoina lapset ovat tervetulleita alueelle, mutta erityistä lapsille tai perheille suunnattua ohjelmaa ei ole. Pyydämme tällöin vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Noin kaksi kolmasosaa workshopeista on suomeksi, yksi kolmasosa englanniksi. Ohjelmaan voi tutustua täällä.

Q: Missä Magnesia Festivalin aikana voi syödä?

A: Festivaalin ruokatarjonta julkaistaan kesäkuun 2019 aikana. Suomenlinnassa on lisäksi useita ravintoloita ja kahviloita ja lisäksi omien eväiden mukaanotto on sallittua.

Q: Voiko Magnesia Festivalilla tai Suomenlinnassa yöpyä?

A: Magnesia Festival on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin. Suomenlinnassa on yksi hostelli, mutta se on täynnä Magnesia Festivalin aikana. Suosittelemme pitkänmatkalaisia hankkimaan majoituksen Helsingin keskustasta.

Q: Voiko Magnesia Festivalilla tehdä ostoksia?

A: Magnesia x Embrosé Shop palvelee festarikävijöitä tapahtuman aikana. Shopissa myydään kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tuotteita, kuten kirjoja, koruja ja vaatteita. Lue lisää.

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan haluaa yhdistää kaikki kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvot voi tiivistää termiin "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista, vastuullista ja myötätuntoa vaalivaa elämää, yhteyden vahvistamista itseen ja muihin ihmisiin sekä elämänilon vahvistamista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Q: Haluaisin Magnesia Festivalille ohjaajaksi tai esiintymään, kuinka toimin?

A: Ohjaajat ja esiintyjät on vuodelle 2019 jo valittu. Tutustu ohjelmaan täällä.

Q: Miten pääsen Magnesia Festivalille vapaaehtoistyöntekijäksi?

A: Vapaaehtoiseksi voi hakea täyttämällä lomakkeen tästä.

Q: Miten pääsemme Magnesia Festivalin yhteistyökumppaniksi?

A: Annamme mielellämme lisätietoja aiheesta sähköpostitse osoitteessa info@magnesiafestival.com.