Q: Milloin Magnesia Festival on?

A: Magnesia Festival vietetään ensi vuonna perjantaina-sunnuntaina 2.-4.8.2019.

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festival pidetään Suomenlinnassa Helsingissä ja sinne pääsee HSL:n lautalla Kauppatorilta. Suomenlinnaan liikennöivät myös JT-Linen vesibussit, jotka pysähtyvät linnoituksen keskellä sijaitsevalla Suomenlinnakeskuksen laiturilla ja Kuninkaanportilla. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia.

Veneilijöitä palvelee vierasvenesatama, joka on saaren ainoa rantautumispaikka.

Q: Ostin Magnesia Festival Super Early Bird-lipun. Saanko sähköpostiini vielä erillisen pääsylipun?

Erillistä lippua ei tule sähköpostiin, vaan rannekkeen saa noudettua lipun ostajan nimellä. Varmistuksena toimii ostokuitti.

Q: Mistä voin tehdä ennakkovarauksia tunneille ja workshopeihin?

A: Tunneille ja workshopeihin ei ole ennakkovarausta, vaan ohjelmanumeroihin pääsee paikan päällä, paikalletulojärjestyksessä. Joihinkin erikseen tiedotettaviin workshopeihin saattaa olla ennakkoilmoittautuminen. Vuoden 2019 ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Q: Kuinka paljon ohjattua ohjelmaa sisältyy lipun hintaan?

A: Lipun hintaan sisältyy Magnesian kaikki hyvinvointi-, musiikki- ja oheisohjelma. Jos haluat varmasti päästä tiettyyn workshopiin tai tietylle tunnille, kannattaa ovelle saapua ajoissa, sillä pienempiin tiloihin eivät välttämättä mahdu kaikki halukkaat.

Ohjelmanumeroita on viikonlopun aikana kaikille riittämiin, vaikka tapahtuma olisi täynnä. Iso osa tapahtumaa on myös saarella hengailu ja kohtaamiset muiden festarivieraiden kanssa.

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Sunnuntai 4.8. on perhepäivä, jolloin rannekkeen haltijat voivat ottaa mukaan 1-2 alle 13-vuotiasta lasta nauttimaan Magnesian perheohjelmasta. Muinakin aikoina lapset ovat tervetulleita alueelle, mutta erityistä lapsille tai perheille suunnattua ohjelmaa ei ole. Pyydämme tällöin vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Suurin osa workshopeista on suomeksi, mutta osa pidetään englanniksi. Vuoden 2019 ohjelma julkaistaan kevään 2019 aikana.

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan haluaa yhdistää kaikki hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvojen ytimessä on "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista ja myötätuntoa vaalivaa elämää sekä yhteyden vahvistamista itseen ja muihin ihmisiin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Q: Haluaisin Magnesia Festivalille ohjaajaksi tai esiintymään, kuinka toimin?

A: Lähetä meille viestiä: saat lisätietoja aiheesta sähköpostitse osoitteessa info@magnesiafestival.com.

Q: Miten pääsen Magnesia Festivalille vapaaehtoistyöntekijäksi?

A: Vapaaehtoishaku aukeaa kevään 2019 aikana. Pysyt parhaiten ajan tasalla seuraamalla somekanaviamme.

Q: Miten pääsemme Magnesia Festivalin yhteistyökumppaniksi?

A: Annamme mielellämme lisätietoja aiheesta sähköpostitse osoitteessa info@magnesiafestival.com.

 

 

Do you have questions in English? Please e-mail us ↠  info@magnesiafestival.com