Q: Milloin Magnesia Festival on?

A: Magnesia Festival vietetään tänä vuonna 3.-4.8.2017. Huomaathan että kyseessä on torstai ja perjantai eikä viikonloppu.

 

Q: Mistä pääsen varaamaan workshopeja?

A: Saat workshopien varauslinkin lipunoston yhteydessä.

 

Q: Pääseekö workshopeihin muuten kuin ennakkovarauksella?

A: Jos et ole ennakkovarannut workshop-paikkoja, voit jonottaa paikkaa niihin workshopeihin, joissa vielä on tilaa. Workshopit täytetään ensin ennakkoilmoittautujista, sen jälkeen jonottajista. Päälavan ohjelmaan ei ole ennakkovarausta.

 

Q: Kuinka monta ohjattua ohjelmaa kuuluu lipun hintaan?

A: Lipun hintaan kuuluu koko päälavan ohjelma sekä 2 ennalta varattua 1-3 tunnin workshopia (2 päivän lippu). Lisäksi lipun hintaan kuuluu livemusiikkiesitykset ja oheisohjelma.

 

Q: Onko festareilla ruuhkaisaa vai rauhallista?

A: Lonnan saaren ympäristö ja lava-alueet ovat hyvin suunniteltuja ja infra on suunniteltu kestämään suuriakin ihmismääriä. Luonteeltaan tapahtuma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Mahdollisia ruuhkatilanteita voi kuitenkin tulla ruokailun ja suosittujen ohjelmien ohessa.

 

Q: Tarvitsenko oman joogamaton?

A: Kyllä! Suosittelemme ottamaan mukaan oman joogamaton/-alustan. Paikan päällä on pieni määrä lainattavissa olevia joogamattoja, mutta emme vastaa niiden riittävyydestä kaikille tapahtumassa oleville. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan myös oman joogapeiton / viltin tai tarpeeksi lämpimiä vaatteita.

 

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

 

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot / mitä Magnesia Festival edustaa?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan ennemmin haluaa yhdistää kaikki hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvojen ytimessä on "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista ja myötätuntoa vaalivaa elämää sekä yhteyden vahvistamista itseensä sekä muihin ihmisiin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festivaali on Lonnan saarella, Helsingissä ja sinne pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä lautalla 10 minuutissa.

 

Q: Onko festivaalialueella huomioitu liikkumisen esteettömyys?

A: Suurimmalta osalta festivaalialueella pääsee liikkumaan esteettömästi, mutta saaren maaston takia joitakin poikkeuksia on.

 

Q: Onko ohjelma sijoittunut pelkästään yhdelle lavalle?

A: Ohjelmaa on sijoiteltu ympäri aluetta, ja iltaohjelma on ainoastaan keskittynyt yhdelle alueelle saaresta.

 

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Festivaali on kaikenikäisille, alle 16-vuotiaat pääsevät ilman lippua alueelle, mutta erillistä lapsiparkkia tai lapsille suunnattua ohjelmaa alueella ei ole. Pyydämme vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

 

Q: Missä voin syödä festareilla?

A: Lonna-ravintola valmistaa festarikävijöille brunssi- ja päivällisbuffeet kauden lähiruuasta. Ruokaliput kannattaa ostaa etukäteen, koska niitä on rajoitettu määrä ja ne tulevat todennäköisesti myymään loppuun. Lue lisää & katso menu täällä http://www.magnesiafestival.com/syo-juo/. Muusta ruokatarjonnasta tiedotetaan myöhemmin.

 

Q: Tarjoillaanko Magnesia Festivalilla alkoholia?

A: Kyllä tarjoillaan, Lonna-ravintolassa on A-oikeudet. Tarjolla on runsaasti myös alkoholittomia cocktaileja, smoothieita ja muita alkoholittomia vaihtoehtoja. Festivaalin ideologian mukaan kävijät voivat itse valita, haluavatko juoda alkoholia vai eivät. Alkoholin nauttiminen ei kuitenkaan ole keskiössä, kuten monilla muilla festivaaleilla.

 

Q: Voiko saarella yöpyä?

A: Saarella ei voi yöpyä, vaan kyseessä on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin tai hotelliin. Lonnasta Helsingin Kauppatorille pääsee 10 minuutissa JT-Linen vesibussilla.

 

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Suurin osa workshopeista on suomeksi, mutta osa pidetään englanniksi. Ohjelmaan on merkitty englanniksi pidettävät workshopit.

 

Q: Toimiiko festareilla pankkikortti?

A: Pankkikortti toimii kaikissa pisteissä

 

Q: Mitä jos sataa?

A: Workshopit pidetään sisätiloissa ja sateen sattuessa myös iltaohjelma voidaan siirtää sisätiloihin. Päälavan joogaworkshopeilla on säävaraus. Kannattaa varautua säähän sopivalla varustuksella ja ottaa mukaan lämmintä vaatetta.

 

Do you have questions in English? Please e-mail us: info@magnesiafestival.com