Q: Milloin Magnesia Festival on?

A: Magnesia Festival vietetään tänä vuonna 3.-4.8.2017. Huomaathan että kyseessä on torstai ja perjantai eikä viikonloppu.

 

Q: Mistä pääsen varaamaan workshopeja?

A: Saat workshopien varauslinkin lipunoston yhteydessä. Workshopien ennakkovaraus on mahdollista ke 2.8. klo 18 asti, jonka jälkeen varausjärjestelmä sulkeutuu. Workshopeihin pääsee kuitenkin osallistumaan vielä paikan päällä.


Q: Mistä näen workshopien varaustilanteen?

A: Löydät tiedon mahdollisesti loppuunvaratuista workshopeista täältä ja tiedotamme ennakkoon täyttymässä olevista työpajoista sekä Facebook-sivuillamme että Magnesia Festival 2017 Facebook Eventissä. 

 

Q: Pääseekö workshopeihin muuten kuin ennakkovarauksella?

A: Jos et ole ennakkovarannut workshop-paikkoja, voit jonottaa paikkaa niihin workshopeihin, joissa on vielä tilaa. Workshopit täytetään ensin ennakkoilmoittautujista, sen jälkeen jonottajista. Päälavan ohjelmaan ei ole ennakkovarausta ja Holvin Miinamakasiini 2:ssa pe 4.8. klo 14.30-16.00 tarjoamaan "Askeleet kohti bisnesunelmaa" -työpajaan Marika Rothin ohjaamana on vapaa pääsy festarirannekkeen haltijoilla.

 

Q: Saako lippuja ovelta?

A: Kyllä saa, lipunmyyntipiste on Kauppatorilla JT-Linen laiturilla Kolera-altaalla sekä saaren infopisteessä. Suosittelemme kuitenkin ostamaan etukäteen lipun Holvista, jolloin pääset tekemään ennakkovarauksia 2.8. asti ja vältät ruuhkaa rannekkeenvaihto / lipunmyyntipisteellä.

 

Q: Kuinka paljon ohjattua ohjelmaa sisältyy lipun hintaan?

A: Lipun hintaan kuuluu koko päälavan ohjelma sekä kaksi ennalta varattua 1-3 tunnin workshopia (kahden päivän lippu). Voit lisäksi ennakkovarata yhden klo 8.15 alkavan aamutunnin (niin kauan kuin paikkoja riittää).  Yhden päivän lippuun kuuluun yksi ennakkoon varatta workshop (ja yksi klo 8.15 alkava työpaja niin kauan kuin paikkoja riittää). Lisäksi lipun hintaan kuuluu livemusiikkiesitykset ja saaren oheisohjelma.

 

Q: Mistä saan festarirannekkeen?

A: Festarirannekkeen saat nimelläsi Helsingin Kauppatorilta JT-Linen laiturin Magnesia Festival -pisteestä 3.-4.8. klo 7.30 -  19.00 välillä. Rannekkeen voi myös noutaa ennakkoon Shine on! books & goods -myymälästä 27.7.-2.8. välisenä aikana. Kauppa sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 35, Helsinki ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-17.

 

Q: Onko festareilla rauhallista?

A: Lonnan saaren ympäristö ja lava-alueet ovat hyvin suunniteltuja ja infra on suunniteltu kestämään suuriakin ihmismääriä. Luonteeltaan tapahtuma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Mahdollisia ruuhkatilanteita voi kuitenkin tulla ruokailun ja suosittujen ohjelmien ohessa.

 

Q: Tarvitsenko oman joogamaton? Mitä muuta tulisi pakata mukaan?

A: Kyllä! Suosittelemme ottamaan mukaan oman joogamaton/-alustan. Paikan päällä on pieni määrä lainattavissa olevia joogamattoja, mutta emme vastaa niiden riittävyydestä kaikille tapahtumassa oleville. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan myös oman joogapeiton / viltin /villasukat ja tarpeeksi lämpimiä vaatteita.

 

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Useimmat joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

 

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot / mitä Magnesia Festival edustaa?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan ennemmin haluaa yhdistää kaikki hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvojen ytimessä on "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista ja myötätuntoa vaalivaa elämää sekä yhteyden vahvistamista itseen sekä muihin ihmisiin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festivaali pidetään Lonnan saarella, Helsingissä ja sinne pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä JT-linen lautalla 10 minuutissa. Festivaalipäivien aikataulun löydät alta. Varaathan riittävästi aikaa siirtymään Kaupparorilta saarelle.

Q: Onko festivaalialueella huomioitu liikkumisen esteettömyys?

A: Suurimmalta osalta festivaalialueella pääsee liikkumaan esteettömästi, mutta saaren maaston takia joitakin poikkeuksia on.

 

Q: Onko ohjelma sijoittunut pelkästään yhdelle lavalle?

A: Ohjelmaa on sijoiteltu ympäri aluetta.

 

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Festivaali on kaikenikäisille, alle 16-vuotiaat pääsevät ilman lippua alueelle, mutta erillistä lapsiparkkia tai lapsille suunnattua ohjelmaa alueella ei ole. Pyydämme vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

 

Q: Missä voin syödä festareilla?

A: Lonna-ravintola valmistaa festarikävijöille brunssi- ja päivällisbuffeet kauden lähiruuasta. Ruokalippujen myynti on päättynyt vuoden 2017 osalta. Lue muista ruoka-vaihtoehdoista & katso menu täällä. Lonna-ravintolan ruoan lisäksi festareilla on tarjolla vegaanisia herkkuja Greenstreetiltä.  Menusta löytyy suolaisia bowleja, ihania raakakakkuja ja chia puddingeja.

 

Q: Tarjoillaanko Magnesia Festivalilla alkoholia?

A: Kyllä tarjoillaan, Lonna-ravintolassa on A-oikeudet. Tarjolla on runsaasti myös alkoholittomia cocktaileja, smoothieita ja muita alkoholittomia vaihtoehtoja. Festivaalin ideologian mukaan kävijät voivat itse valita, haluavatko juoda alkoholia vai eivät. Alkoholin nauttiminen ei kuitenkaan ole keskiössä, kuten monilla muilla festivaaleilla.

 

Q: Voiko saarella yöpyä?

A: Saarella ei voi yöpyä, vaan kyseessä on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin tai hotelliin. Lonnasta Helsingin Kauppatorille pääsee 10 minuutissa JT-Linen vesibussilla.

 

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Suurin osa workshopeista on suomeksi, mutta osa pidetään englanniksi. Ohjelmaan on merkitty englanniksi pidettävät workshopit.

 

Q: Toimiiko festareilla pankkikortti?

A: Pankkikortti toimii kaikissa pisteissä

 

Q: Mitä jos sataa?

A: Workshopit pidetään sisätiloissa ja sateen sattuessa myös osa päälavan ohjelmasta ja iltaohjelma voidaan siirtää sisätiloihin. Päälavan joogaworkshopeilla on säävaraus. Kannattaa varautua säähän sopivalla varustuksella ja ottaa mukaan lämmintä vaatetta.

 

Q: Onko saarella suihkua?

A: Saarelta löytyy erillisestä maksusta (16 € per hlö / 2 h vuoro)  varattava kaunis ja tunnelmallinen puusauna. Lisäinfoa ja varaukset täällä.

 

 

Do you have questions in English? Please e-mail us ↠  info@magnesiafestival.com