peter ferko.jpg

peter ferko - USA

30 vuotta sitten joogan pariin tiensä löytänyt Peter on tunnettu tarkasta asanaohjauksesta, meditaatiotunneista sekä huumorintajuisesta ja informatiivisesta opettamistyylistä. Peter on Yogiraj eli hänet on nimitetty mestariopettajaksi ISHTAn oppien mukaisesti.

www.peterferko.com

 

Real Yoga, Actual Happiness, and Deep Living, perjantaina 3.8. klo 8:15 - 10:00, Aito-makasiini

Sessio saattelee sinut syvällisesti kohti itsemme olemusta, joogaa ja mieltä. Peter jakaa ajatuksiaan joogisen elämän tarkoituksesta, meditaation mekanismeista ja niiden vaikutuksista elämäämme aloittaen 30 minuutin satsangilla. Peter kertoo selkokielisesti, miksi joogit haluavat löytää tiensä meditaativiseen tilaan, ja kuinka mediaation aikaansaamat oivallukset, luovuus ja viisaus muuttavat elämää, ja antavat meidän löytää onnen.

Harjoitus jatkuu meditaatioon valmistelevalla asanalla, joka johtaa 30 minuutin Kriya-meditaatioon. Harjoitus sopii kaikille tasoille, mutta on luonteeltaan voimakas meditaation perusteisiin oppilasta johtaen. Työpaja pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: MAGNESIA PRO

Full-Spectrum Yoga, lauantaina 4.8. klo 14:00 - 15:30

Vaikka monet joogan harjoittajat tietävät, että sana ”jooga” tarkoittaa liittää yhteen, kaikki eivät kuitenkaan tiedä kuinka harjoittaa joogaa niin, että keho, mieli ja energia tulisivat yhdeksi. Tämä harjoitus tuo Peterin ohjaamana yhteen kehon liikkeen, hengityksen, mielen keskittämisen ja tietoisuuden meistä itsestämme energiana. Harjoitus päättyy viisi minuuttia kestävään meditaatioon.

Tämä kaikki johtaa kokemukseen joogasta kaikissa sen väreissä. Lähdet tunnilta tuntien olevasi täysi kehossa, mielessä ja sydämessä. Työpaja pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: MOVE