Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festivalin 2018 ohjaajiin! Lisää ohjaajia ja tuntien & workshopien kuvaukset sekä ohjelma-aikataulu julkaistaan kevään aikana. 

ali binazir.jpg

Ali Binazir

Ali Binazir on “Onnellisuusinsinööri”, kirjailija ja kolminkertainen TedX-puhuja. Hänellä on tutkinnot Harvardin ja Cambridgen yliopistosta sekä San Diegon lääketieteellisestä tiedekunnasta. Alin intohimo on auttaa ihmisiä saavuttamaan täysi potentiaalinsa ja tulla onnellisimmaksi versioksi itsestään.

www.TaoOfDating.com

www.blogs.harvard.edu/abinazir

 

The Tao of dating: modernin naisen opas rakkauden vastaanottamiseen ja antamiseen

Olen saanut naispuolisilta lukijoiltani viimeisen reilun 10 vuoden aikana yli 5000 kirjettä. Nämä viestit sisältävät aina saman kysymyksen –  riitänkö minä? Tällä luennolla menemme tuota kysymystä pidemmälle. Keskitymme siihen, kuinka voimme luoda rakkautta, ja tuoda valoa maailmaan. Käymme läpi prosessin, jossa tutkimme kuka todella olet, mikä antaa sinulle kokonaisen olon kokemuksen, miten löytää tie täyttymyksesi luo ja kuinka pitää se osana elämääsi. Työpaja pidetään englanniksi.

Happiness Engineering: Menestyksen uudelleenmäärittely ahdistuneisuuden, ahneuden ja itseaiheutetun kurjuuden aikakaudella

Elämme historian valossa todellista runsauden aikakautta, ja samaan aikaan ahdistuneisuuden ja masennuksen määrä keskuudessamme on ennätyslukemissa. Jos olemme jo ”menestyneitä” ja silti onnettomia, mitä voimme tehdä? Tässä workshopissa emme jahtaa sielun tyhjäksi jättäviä haamuja nimeltä status, raha tai valta, vaan avaamme oven kohti viittä onnellisuuden tukipylvästä. Tämä tuki auttaa sinua muotoilemaan itsellesi pitkäkestoisesti ilontäyteisen ja täyden elämän. Luento pidetään englanniksi.

Amir Jaan

Amir jaan

Amir on saanut klassisen Kundalini Yoga-perinteen mukaisen koulutuksen. Hän on tänään Senior mentori sadoille oppilaille ja on pitänyt yli 30 tuhatta tuntia ympäri maailmaan. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa opiskeluympäristöön.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.

Amirin asiantuntijuus ja laaja tietämys Humanology -tieteestä antavat hänelle vahvat välineet olla avuksi ihmisille, jotka haluavat  työskennellä itsensä kanssa luonnonmukaisella, turvallisella ja itsehoitavalla tavalla.

www.amirjaan.com

www.andbeyondyoga.com

 

The Only Way Out is In

Tässä workshopissa Amir jakaa kanssasi harjoituksia, jotka nostavat esiin seuraavan huomion: olemme pohjimmiltamme loukussa mielen vankilassa. Olemme mielemme moninaisten ja monitahoisten toimintojen vankeja.

Sielu seikkailee – navigoi suuressa elämän peilisalissa.

Amir ohjaa osallistujia katsomaan syvälle omiin silmiin ~ ystävien, perheen ja tuntemattomien ihmisten silmiin ~ äitimaan taianomaiseen sydämeen, joka pitää sisällään niin mineraali-, kasvi- ja eläinkunnan. Löydät, näet ja huomioit ”toisen” osana omaa hymyilevää peilikuvaasi, suuressa elämän peilisalissa.

The Fire Dance

Tulitanssi on dynaaminen workshop, joka haluaa sytyttää aistisi, veresi ja intohimon kohti omaa elämääsi. Amir yhdistää tämän päivän musiikin yksinkertaisten toistuvien joogisten harjoitusten kanssa saaden sinut liikkumaan hauskoin ja erilaisin tavoin. Tämä tulee luomaan sinulle tilan, jossa pääset leikin kautta irtaantumaan mielestäsi iloisena ja olemaan samaan aikaan syvässä yhteydessä hengitykseesi ja kehoosi.

Voit odottaa:
· kuulevasi parhaita tämän hetken tribal-rytmejä
· humaltuvasi pranasta
· stimuloivasi ja avaavasi kaikki hermoston ja verisuonten väylät aivoihin saakka
· naurua, hikeä, leikkiä ja tanssia kunnes on aika tippua ja vajota kohti syvää savasanaa
· herääväsi uuteen, onnellisempaan versioon itsestäsi.

peter ferko.jpg

peter ferko

30 vuotta sitten joogan pariin tiensä löytänyt Peter on tunnettu tarkasta asanaohjauksesta, meditaatiotunneista sekä huumorintajuisesta ja informatiivisesta opettamistyylistä. Peter on Yogiraj eli hänet on nimitetty mestariopettajaksi ISHTAn oppien mukaisesti.

www.peterferko.com

 

Real Yoga, Actual Happiness, and Deep Living

Sessio saattelee sinut syvällisesti kohti itsemme olemusta, joogaa ja mieltä. Peter jakaa ajatuksiaan joogisen elämän tarkoituksesta, meditaation mekanismeista ja niiden vaikutuksista elämäämme aloittaen 30 minuutin satsangilla. Peter kertoo selkokielisesti, miksi joogit haluavat löytää tiensä meditaativiseen tilaan, ja kuinka mediaation aikaansaamat oivallukset, luovuus ja viisaus muuttavat elämää, ja antavat meidän löytää onnen.

Harjoitus jatkuu meditaatioon valmistelevalla asanalla, joka johtaa 30 minuutin Kriya-meditaatioon. Harjoitus sopii kaikille tasoille, mutta on luonteeltaan voimakas meditaation perusteisiin oppilasta johtaen.

Full-Spectrum Yoga

Vaikka monet joogan harjoittajat tietävät, että sana ”jooga” tarkoittaa liittää yhteen, kaikki eivät kuitenkaan tiedä kuinka harjoittaa joogaa niin, että keho, mieli ja energia tulisivat yhdeksi. Tämä harjoitus tuo Peterin ohjaamana yhteen kehon liikkeen, hengityksen, mielen keskittämisen ja tietoisuuden meistä itsestämme energiana. Harjoitus päättyy viisi minuuttia kestävään meditaatioon.

Tämä kaikki johtaa kokemukseen joogasta kaikissa sen väreissä. Lähdet tunnilta tuntien olevasi täysi kehossa, mielessä ja sydämessä.

wendy newton.jpg

wendy newton

Wendy on opiskellut joogan saloja 16-vuotiaasta saakka, opettajaksi hän valmistui ISHTA Yoga-perinteen mukaisesti vuonna 2004. Hänen asana-tunneille on ominaista hänen luomansa harjoitusta monipuolisesti tukeva ympäristö, joka kannustaa jättämään taakse kilpailuhenkisyyden, ja toivottamaan tervetulleeksi ymmärryksen asanan vaikutuksista myös energiakehollisesti. Wendyn intohimo on tuoda joogan fyysinen ja henkinen harjoittaminen mahdolliseksi kaikille oppilailleen – myös niille, jotka tulevat tunnille ensimmäistä kertaa ja joilla on fyysisiä tai muita haasteita.

www.ishtayoga.com/staff/wendy-newton

 

Communication Through Self-Reflection: Interactive Tools for Effective Space-Holding

Jos olet joogaopettaja tai työskentelet minkä vaan parantamisen lajin kanssa, olet ehkä törmännyt matkasi varrella ”ammatinharjoittajan burnoutiin”. Joskus tunnemme, että otamme oppilaidemme taakat kantaaksemme tai vastaavasti olemme huolissamme, että kaadamme omat huolemme oppilaidemme päälle.

Tämä sessio toimii laboratoriona, joka tutkii joogista tapaa kannatella tilaa yksilöille ja ryhmille tehokkaasti ja vaivattomasti, selkeämmin ja ilman taistelua.

Workshop alkaa lyhyellä luennolla kolmen gunan (rajas, tamas ja satvas) teoriasta. Tutkimme, mitä itsereflektiolla tarkoitetaan joogassa. Tämän jälkeen jatkamme työskentelyä kolmen ryhmissä, joissa kehitämme ja yritämme ymmärtää, kuinka identifioida ja suhtautua oppilaiden erilaisiin rooleihin. Sessio päättyy keskusteluun, jossa käydään läpi, kuinka antaa oppilaille palautetta käyttäen itsereflektoinnin kieltä.

kaisa_jaakkola.jpg

kaisa jaakkola

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija. Kaisa on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen. Uusi kirja, Palaudu ja vahvistu, ilmestyy lokakuussa 2018.

www.kaisajaakkola.com

 

Palaudu ja vahvistu -luento

Tällä luennolla opit ymmärtämään paremmin stressin, arjen kuormituksen ja palautumisen kokonaisuutta. Käymme läpi palautumisen taitoja, jotka paitsi vähentävät väsymystä, myös vahvistavat sinua jaksamaan paremmin omassa arjessasi. Elimistön omat korjausmekanismit käynnistyvät, kun keho ja mieli rauhoittuvat paremman yöunen, ravinnon, viisaan liikkeen ja uusien ajattelutaitojen myötä.

meri mort.jpg

meri mort

Meri on hauska ja luova opettaja, joka nauttii niin elämän valoista kuin varjoistakin. Meri kutsuu joogatuntejaan Vapauden joogaksi, ja tuo maan päälle kokeellisia ja voimauttavia Naisten sydänpiirejä, jooga- ja meditaatiotapahtumia. Jooga on hänelle reitti luovaan energiaan, sekä asenne, jonka kautta koetaan täysillä kaikki elämän eri puolet. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

www.facebook.com/merimortyoga

 

VAPAUDEN JOOGA – Veden viemää

Meidät on tehty liikkumaan ja ratsastamaan selkärangan aalloilla! Tule kokemaan kaikki suunnat minne kehosi haluaa sinut viedä, pehmeästi ja antautuen. Tässä workshop-demossa hengitys ja veden energia vie kohti syvää, yksinkertaisuudessaan kaunista kehotietoisuutta.

SHAMAN TRANCE DANCE

Tule kokemaan autenttista kehon liikettä. Sielusti tulee nauttimaan tästä energisoivasta, hikisestä harjoituksesta jonka myötä vapaudumme arjen rakenteista. Ei koreografiaa, vaan ravistelua, spirawlointia, tunnetta ja yhteyttä muihin Magnesia-heimolaisiin. Tule kokemaan tulen elementti Meri Mortin ja live-rumpali Macoumban kanssa!

aaro löf.jpg

Aaro Löf

Aaro on tunnettu inhimillistetyn henkisen kasvun ohjaaja. Aaron vilpitön uteliaisuus ja intohimo sitä kohtaan, keitä me todella olemme, on inspiroinut häntä paitsi luennoimaan ja kirjoittamaan ihmisestä ja autenttisesta henkisyydestä, myös ohjaamaan halukkaita heidän matkallaan jo vuosien ajan. Aaron opetuksen ympärille on sittemmin syntynyt retriittejä, koulutusta ja ohjausta tarjoava Ihmisen koulu, jonka pääopettajana Aaro toimii. Monia puhuttelee hänessä ilmenevä vanha sielu, jolta löytyy pilke silmäkulmasta.

www.aarolof.com

www.inhimillinenhenkisyys.fi

 

7 askelta  henkiseen kasvuun

Käytännöllisiä harjoituksia ja 7 selkeää askelta , joita harjoittamalla voit kulkea niin onnistumisia, laadukkaampaa elämää kuin syvenevää henkistä kasvua kohti.

Keskusteluja Kirsin ja Aaron kanssa

Elämä on eräänlainen peli. Miten sitä peliä pelataan? Ja miksi? Ystävät ja kollegat Kirsi ja Aaro ovat molemmat valinneet intensiivisen elämän tutkimisen polut ja tulleet hyvin samankaltaisiin oivalluksiin tästä pelistä. Tule pohtimaan yhdessä kanssamme elämän koskettavimman kauneimpia kysymyksiä.

 

saara_rönnholm_.jpg

saara rönnholm

Saara on opettanut joogaa vuodesta 2009 ja on opiskellut monien johtavien ulkomaisten ja kotimaisten joogaopettajien koulutuksissa ja työpajoissa. Hänen opetustyylinsä on huolellinen, ja tarkkaileva, mutta samalla innostuneen intensiivinen. Saaran intohimo on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkasteltuna joogan, anatomian ja Ayurvedan avulla.

www.exhale.fi

inderjit_kaur_khalsa.jpg

INDERJIT KAUR KHALSA

Inderjit Kaur Khalsa on opettanut kundaliinijoogaa Yhdysvalloissa ja Suomessa vuodesta 2001 alkaen. Hän on kirjoittanut kirjat Voiman tie - kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan (Tammi 2009), sekä Chakrapolku (Tammi 2014). Uusin kirja Tie tasapainoon (Tammi 2018) ilmestyy elokuussa. Asuessaan Yhdysvalloissa Inderjit osallistui Yogi Bhajanin järjestämälle Master's Touch kurssille New Mexicossa ja valmistui kundaliinijoogan opettajaksi vuonna 2004. Inderjit on Helsingin kundaliinijoogakoulun perustaja. Opetustyön lisäksi hän työskentelee elokuvaohjaajana sekä käsikirjoittajana.

www.kundaliinijoogakoulu.com

 

Tie tasapainoon  - kundaliinijooga

Tunnilla laajennamme tietoisuutta käsittämään suurempia kokonaisuuksia kuin mitä Chakrapolulla käsittelimme. Kun Chakrapolku kurssilla opiskelimme tunnistamaan kehon viestejä chakratuntemuksen avulla niin tällä kurssilla opimme ymmärtämään itseämme universaalissa konseptissa. Keitä me olemme, mistä tulemme ja miksi olemme täällä, miksi juuri nyt? Opimme ymmärtämään elämän ja kuoleman mysteeriä. Mitä on pelko, mistä se kumpuaa, entä mitä meille tapahtuu kun poistumme kehostamme? Kurssi pohjautuu kundaliinijoogaan ja 10 energiakehoon.

matilda mannström.jpg

matilda mannström

Matilda Mannström on helsinkiläinen joogaopettaja, kultaseppä ja korutaiteilija. Hän tutustui joogaan teini-ikäisenä vuonna 2007 ja aloitti opetustyöt 2012. Hän on matkansa aikana saanut tavata vaikuttavia opettajia ympäri maailmaa, tällä hetkellä häntä opettaa Yogarupa Rod Stryker. Matildaa kiinnostaa erityisesti kehon tiedostaminen ja tutkiminen sisältäpäin. Hän opastaa liikkeisiin turvallisesti ja kehoa kunnioittaen. Harmonia ja kauneus vallitsevat harjoituksissa, kuten luovan Matildan arjessa muutenkin.

www.yogamatilda.com

 

Mellow Yin + Nidra - Uncovering the Potential

*Sacrifice what you are, for what you could become*

In this 60-minute long session, we will gently move through a mellow sequence of Yin poses. Uncovering, wondering, reflecting and letting go. At the end, you will be guided through a deep relaxation, Yoga Nidra - also known as a Yogic Sleep. It’s like sleeping with awareness - maintaining full consciousness. Moving away from time and space, from the physical body and the rational mind.

Please note: no experience needed. If you have a Sankalpa (intention/resolution) that you work with, it will be useful.

The Impermanent Flow - A Creative Sequence

* There are no individual things, only ongoing processes. *

We are continuous and ever-changing. Everything is. I believe in impermanence. Seeing the joy and the beauty of not knowing what will happen next. Appreciating it. In this 75-minute-long session, we will slowly and gracefully flow through empowering postures, building strength from inside out. We will pay attention and we will listen carefully.

Come experience a deep, grounding flow filled with subtle movements and smooth transitions.

katri syvärinen.jpg

katri syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja. Katri luo harjoitukseen koskettavan, sallivan, taianomaisen tilan, jossa jokainen voi löytää sisältään jotakin uutta.

www.katrisyvarinen.fi

 

Embodied Self-love: Yin & Yang Yoga Magic

Miltä itsensä rakastaminen tuntuu? Hidas, hoitava yin- & yang-joogaharjoitus tekee elämäsi tärkeimmän ajatuksesta kehollisen kokemuksen. Sopii aloittelijoille.

petri_hiissa.jpg

petri hiissa

Verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissa on yksi Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston perustajista. Petri on auttanut satoja asiantuntijoita menestyvän verkkoliiketoiminnan käynnistämisesssä ja hänen suosituille verkkokursseille on osallistunut tuhansia henkilöitä.
Petrin kirjoittama Täydellinen kirja - Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta (Otava / Hidasta elämää 2018) on henkilökohtainen matkaoppaasi perfektionismista vapautumiseen.

www.petrihiissa.com

 

Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta - Hyväksy itsesi ja nauti täydemmin elämästä

Riittämättömyyden pelosta nouseva täydellisyyden tavoittelu saa meidät joko suorittamaan loputtomasti tai lamautumaan. Perfektionisti on aina vaatimassa itseltään enemmän, eikä oikein pysty nauttimaan maailmasta sellaisena kuin se on.

Täydellisen kirjan (Otava / Hidasta elämää 2018) kirjoittaja Petri Hiissa kertoo luennollaan miten täydellisyyden tavoittelu jarruttaa elämää, mistä se johtuu ja miten perfektionismista voi alkaa vapautumaan.

maaretta tukiainen.jpg

maaretta tukiainen

Maaretta Tukiainen on tietokirjailija, muutosvalmentaja ja sisustusarkkitehti, joka työkseen auttaa ihmisiä ja organisaatioita löytämään luovan potentiaalinsa ja tekemään hedelmällistä yhteistyötä. Maaretta on kirjoittanut itsetuntemuksesta ja luovuudesta neljä kirjaa ja työn alla on kaksi uutta. Lisäksi Maaretan kehittämät Inspiraatio- ja Hyvän mielen kortit ovat löytäneet tiensä itsetuntemuksen kehittämisestä kiinnostuneiden arkeen. 
Maaretta on ahkera bloggaaja ja instagrammaaja nimimerkillä @maaru. Vuonna 2015 YLE TV1 esitti hänen juontamansa TV-sarjan 8 myyttiä työstä. Häntä inspiroivat uudet asiat ja ilmiöt sekä yhdessä luomisen ilo. Maaretan motto on: Small wonders make a big difference!

Ennen oman yrityksensä Mooditin perustamista Maaretta oli pitkään Sub-kanavan johtaja. 

www.maaretta.com

 

Oma voima haltuun

Oma voima - mitä se on ja miten sen saa haltuun? Miten voin auttaa asiakastani vahvistamaan omaa voimaansa? Mitä erilaisia työkaluja siihen on tarjolla? Mistä tunnistan, onko asiakkaani oma voima optimaalisesti hallussa? Mielikuvien käyttö asiakkaan oman voiman vahvistajana.

Kirjailija, muutosvalmentaja Maaretta Tukiaisen työpajassa kokeillaan syksyllä ilmestyviä uusia työkaluja, tehdään ryhmä-, pari- ja yksilöharjoituksia sekä ideoidaan yhdessä erilaisia keinoja auttaa asiakkaita tunnistamaan oma voimansa ja vahvistamaan sitä. Kesto on 1-1,5 tuntia. Sisältää lyhyen asiantuntijaluento-osuuden.

Millaisia voimia minuun kätkeytyy?

Oma voima - mitä kaikkea se on? Mistä saan selville, millaisia voimia minussa on? Mitä työkaluja voin käyttää eri voimieni löytämiseen? Miten voin vahvistaa minussa piileviä voimia?Mielikuvien käyttö oman voiman vahvistajana.

Kirjailija, muutosvalmentaja Maaretta Tukiaisen työpajassa kokeillaan syksyllä ilmestyviä uusia työkaluja, tehdään ryhmä-, pari- ja yksilöharjoituksia sekä kokeillaan yhdessä erilaisia keinoja tunnistaa oma voima ja vahvistaa sitä. Kesto  on1-1,5 tuntia. Sisältää lyhyen alustuksen.

Reetta Ranta.jpg

reetta ranta

Reetta Ranta on Sauna Sisters -konseptin luoja, tarinankertoja ja tv-tuottaja, jonka kutsumuksena on elävöittää ikiaikaisia rituaaleja ja auttaa ihmisiä löytämään tie takaisin luontoon.

www.saunasisters.com

 

Sauna Sisters Story Sharing Workshop

Tämä workshop on naisille, jotka hakevat voimaa luonnosta ja universaalista siskoudesta. Taianomaisen rituaalin ja tarinatyöpajan jälkeen sukellamme saunan parantaviin löylyihin.

Sauna Sisters Healing Workshop

Tämä workshop on naisille, jotka haluavat syventää yhteyttä omaan luontoonsa. Rumpumeditaation ja puhdistavan rituaalin jälkeen sukellamme saunan parantaviin löylyihin.

eevi_minkkinen.jpg

eevi minkkinen

Eevi Minkkinen on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja, ystävä, vaimo ja äiti, joka kirjoittaa aktiivisesti Hidasta elämää -sivustolle blogia.
Eevin kirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018. Eeviä yhdistää syvyys ja keveys, hän uskoo kaiken takana olevaan merkityksellisyyteen ja elämän ohjaukseen. Ensisijaisena hän kuitenkin pitää inhimillisyyttä ja jalat maassa asennetta. Hän yhdistää työssään peruspsykologiaa henkisiin oppeihin, helposti ymmärrettävällä ja arkisella tavalla.

www.eeviminkkinen.fi

 

Ole itsellesi armollinen - työpaja

"Silloin kun luulemme tarvitsemamme lisää tarkkuutta ja hallintaa, tarvitsemme oikeasti myötätuntoa ja armollisuutta."

Tässä työpajassa tutkitaan hyväksyvässä hengessä armollisuutta, ja niitä syvempiä syitä, jotka ovat johtaneet itseen kohdistuvaan ankaruuteen. Tutkimme,  mitä hellittäminen on, ja mitä itsestä pääsee esille, jos antaa itselleen vaatimuksien sijaan luvan kuunnella, mitä ihan oikeasti tarvitsee. Armollisuus itseään kohtaan tekee elämästä avoimempaa. Armollisuuden opettelu lisää myös tervettä itsetuntoa, joustavuutta ja inhimillisyyden arvostamista täydellisyyden tavoittelun tai kontrolloinnin sijaan.

Työpaja sisältää lämminhenkisen luennon, jota seuraa muutama harjoitus.

timo_kurvi.jpg

timo kurvi

Timo Kurvi on amerikansuomalainen sertifioitu iyengarjoogaopettaja (R.I.M.Y.I. Pune, India), acroyoga-opettaja (acroyoga.org) ja näyttelijä. Timoa kiinnostaa tutkia kehon ja mielen suhdetta niin, että löydämme tilan, jossa olemme luovia, uteliaita ja rohkeita.

www.timokurviyoga.com

 

Selkärangan kierrot

Kierrot voitelevat selkärankaa ja venyttävät selkälihaksia. Ne palauttavat ja ylläpitävät rangan luonnollista liikerataa. Keskitymme erityisesti seisten tehtäviin kiertoasanoihin, jotka ovat kiertoasanoista voimakkaimpia. Samalla ne ovat teknisesti kaikkein haastavimpia jooga-asentoja. Tässä workshopissa opit, mihin sinun on syytä kiinnittää erityisesti huomiota kiertoja harjoitellessasi, ja miten juuri sinä saat niistä eniten irti.  

AcroYoga Workshop

Uhmaa painovoimaa AcroYogan parissa!
AcroYogassa yhdistyy ainutlaatuisesti joogan syvä viisaus, akrobatian dynaaminen voima ja terapeuttisen hieronnan hyväntahtoisuus. Näitä kolmea elementtiä harjoitellaan pääsääntöisesti kolmen tai neljän hengen ryhmissä, jotta harjoituksesta tulee sekä hauska että turvallinen. Kaikissa AcroYoga-harjoituksissa kehität taitoa kuunnella ja vastaanottaa toisen ihmisen liikkeitä ja painoa, jolloin luottamus ja läsnäolo voimistuvat. Et tarvitse paria eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta, hieronnasta tai joogastakaan. Ota mukaasi vain iloinen mieli! Tunti pidetään englanniksi.

jenniemilia_kauppila.jpg

jenniemilia kauppila

Jenniemilia Kauppila, 37, on tietoisuusterapeutti, meditaatio- ja joogaopettaja sekä tietokirjailija. Hän on kouluttautunut erilaisten kehollisten menetelmien kuten mindfulnessin, hengitysterapian sekä kognitiivisen lyhytterapian parissa. Viimeisen 8 vuoden ajan hän on jakanut intohimoaan lukuisten yksilöasiakkaiden sekä valmennusryhmien parissa. Hän opettaa ja ottaa vastaan asiakkaita perheensä pyörittämässä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskuksessa Hyvinvoimalassa Helsingissä. Jenniemilian kirja “Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

www.jenniemilia.fi

 

AWAKE – Valot päälle elämässä

Oletko huomannut, että joka hetki on olemassa kaksi vaihtoehtoista todellisuutta? Elät joko valot päällä, hereillä ja tietoisena, tai sokeana omille esteillesi, mielen pimeydessä. Kun suuntaudut elämään puutteellisesta minäkuvasta käsin, toimit pelkojesi ajamana. Riittämättömyyden kokemus johtaa suorittamisen kierteeseen, yksinäinen taas eristäytyy eikä ota apua vastaan. Pikaisia parannuskeinoja ja helpotus on tarjolla joka suunnalla. Haluaisitko sen sijaan tiedostaa toimintasi syitä pintaa syvemmältä?
Tämän luennon aikana:
- Ymmärrät mielen pelkopohjaiset rakenteet.
- Oivallat, miten pääset käsiksi sisäiseen voimaan ja rakkauteen.
- Opit 3:n askeleen menetelmän stressaavasta suorittamisen kierteestä kohti vapautta ja elinvoimaa.

Näiden askelten kautta löydät tien pysyvään muutokseen. Eläessäsi hereillä, tietoisuudesta käsin, koet itsesi eheänä ja kokonaisena. Motivoidut elämään sisäisestä intohimosta käsin kohti henkilökohtaista kasvua, itsesi kokonaisvaltaista toteuttamista ja henkisesti täyttä elämää joka hetkessä.

AWAKE – Valot päälle ihmissuhteissa

Ihmissuhde on elämän lahja – matka omaan itseen toisen peilaamana. Jos peilikuvaansa ei uskalla kohdata avoimen uteliaasti ja sallivasti, alkaa sisäinen taistelu sekä omia, että toisen pelkoja ja heikkouksia kohtaan. Tätä taistelua ei voita kukaan. Molemmat osapuolet kadottavat yhteyden itseensä ja toisiinsa ymmärtämättöminä siitä, mitä meni vikaan.

Tämän luennon aikana tutustumme niihin ominaisuuksiin, jotka mahdollistavat ihmissuhteen kukoistamisen ja yksilöiden henkilökohtaisen kasvun. Parhaimmillaan kahden toisiaan arvostavan yksilön suhde on kuin yllättävä ja inspiroiva lahjapaketti, joka avataan joka päivä uudelleen ja uudelleen.

JUTTA NIALA.jpg

jutta niala

Jutta on sertifioitu Suomen Vijñana-joogan pääopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutalla on vahva ammattitaito ja monipuolinen kokemus joogan opettamisesta vuodesta 1999. Hän päivittää ammatillista osaamistaan vuosittain Vijñana-joogan kansainvälisissä koulutuksissa.

Jutta ohjaa myös erityisryhmiä: hän tekee pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. He ovat kehittäneet Olo-Turva -joogan, joka on kehollinen toipumismenetelmä väkivaltaa kokeneille naisille. Jutta kouluttaa Vijñana-joogaopettajia kolmevuotisessa koulutuksessa, joka sisältää 800 tuntia.

www.joogaolemus.fi  

 

Hiljainen selkä – Vijnana jooga

Workshop joogaohjaajille ja pidempään jooganneille.

Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho.  Asanaharjoituksen kauneus syntyy moniulotteisesta ja kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta, jossa koko olemuksemme on tasapainossa. Hiljainen selkä huokuu rauhaa, keveyttä ja läsnäoloa.  Kokemuksellinen ja käytännönläheinen workshop tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja vinkkejä asanoiden opettamiseen.

Tarkastelemme workshopissa seuraavia teemoja:
- syvällisen keho-mieli yhteyden toteutus liikkeissä
- mielen voiman valjastaminen kehon avuksi
- tasapainoinen lantio
- vapautunut selkäranka – hiljainen selkä
- eheä ja koko kehon kattava liike.

Centered body – Vijnana jooga

Workshop joogaohjaajille ja jo pidempään jooganneille.

Sisältäpäin syntyvä lempeä ja voimakas tuki sekä raajojen yhteys kehon keskukseen luovat tasapainoa ja suojaa kehoon haastavimmissakin asanoissa. Tutkimme Vijnana joogan kehonhallinnan avulla keskuslinjaamme ja harjoituspolkumme ohjaa löytämään vaivattoman ja vakaan liikkeen hellittämisen, hengityksen ja juurruttamisen kautta.
Kokemuksellinen ja käytännönläheinen workshop tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja vinkkejä asanoiden opettamiseen.

Sanna Yrjänheikki kuvaaja Arez Metta_.jpg

sanna yrjänheikki

Sanna on koulutettu joogaohjaaja, sekä tanssija ja koulutettu Somatic Pilates- ja Somatic Streching -ohjaaja. Hän on käynyt Shantin joogaopettajakoulutuksen (250H). Sanna työskentelee myös freelance-tanssijana sekä tanssinopettajana ja kuuluu tanssikollektiivi Clevaan. Sanna tanssii pääasiassa hiphoppia ja housea. Tanssijan ammattinsa kautta Sanna ajautui pilateksen ja joogan pariin, ja on
harjoittanut molempia pitkään, mutta harjoituksen uuden syvyyden hän löysi vasta vakavien polvi- ja olkapääleikkausten jälkeen, joka muutti hänen tapaansa liikkua, ajatella, hengittää ja ylipäätänsä olla. Monet loukkaantumiset ja sairastelut laittoivat Sannan pohtimaan elämäänsä uudelta kantilta. Sanna ohjaa lempeän rakkaudellisesti ja on ohjaajana tarkka. Tunnit ovat lempeitä, turvallisia ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavia. Sanna jatkoi edesmenneen ystävänsä joogastudio Pihasalia ja on avannut sen nyt Helsingin keskustaan Kamppiin Abrahaminkatu 7:ään.

www.pihasali.fi

 

Reggae Yoga

Rakastatko reggaeta ja olet miettinyt voiko sen tahtiin joogata, onko se "sallittua" joogamaailmassa? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä kokemaan virtaava, lempeä flow-harjoitus reggae musiikin tahtiin.Tunnin vetäjänä toimii Sanna Yrjänheikki. Hän on jooga- & pilatesohjaaja sekä tanssija ja dj.

Hanna Ruax ja Selecta Andor ohjasivat yhdessä Reggae Yogaa Pihasalin vanhoissa tiloissa osana Pihasalin Perjantai konseptia. Andor ja Sanna päättivät nyt yhdistää voimansa ja jatkaa tämän voimauttavan konseptin eteenviemistä uudessa Pihasalissa ja nyt myös Magnesia Festivalilla.

Harjoitus tehdään reggae-musiikin tahdittamana alkaen lämmittävästä flow harjoituksesta ja siirtyen loppua kohti pidempiin ja rauhallisempiin restoratiivisiin liikkeisiin. Voit rauhassa tutkiskella omaa hengitystäsi ja kehoasi ihanien riddimien sykkiessä sydämessä. Joogaharjoitus tehdään jokaisen omaan tahtiin ja se sopii kaikille - omaa kehoa kuunnellen!
One Love x

magnus ja riitta appelberg.jpg

magnus ja riitta appelberg

Riitta ja Magnus löysivät toisensa 26 vuotta sitten Rebalancing-koulutuksessa. Vastakohdat löysivät toisensa syvähieronnan oppimisessa. Toinen oli kotoisin pohjoisesta, ulospäin hiljainen ja vetäytyneempi yksinhuoltajaäiti ja toinen Helsingistä kotoisin oleva äänekäs ekstrovertti tanssitaiteilijapoikamies.
Yhdessä he ovat kuitenkin jotain paljon suurempaa, mikä antaa heille voimavaroja mitä heillä ei ole erikseen. Jo tavatessaan koulutuksessa he oppivat miten paljon yhteisharjoitukset liikkeen, kosketuksen, hengityksen ja hiljentymisen merkeissä avasivat heille yhteistä ulottuvuutta ja tarkoitusta elämään.
Tämä yhteisesti koettu tarkoitus on vienyt heitä perustamaan meditaatiokeskuksen, kehittämään Aquabalancing-hoitomuodon, pitämään kursseja maan ja taivaan välillä olevista aiheista sekä viisi vuotta sitten perustamaan Hyvinvoimalan, jaetun tilan hyvinvoinnin asiantuntijoille sekä Rööperin Aamujoogalle.

www.hyvinvoimala.fi/magnus-riitta

 

Syvempi yhteys kumppaniin

Mikä on harmonisen parisuhteen ydin ja mihin se voi kadota. Onko sanojen ja erimielisyyksien viidakko loputon vai onko tästä oikotietä ulos? Kerromme syvemmästä yhteydestä, ilman sanoja, joka perustuu henkiseen läsnäoloon, kosketukseen ja omaan rehellisyyteen. Teemme joogaa ja hengitysharjoituksia autonomisen hermoston tasapainottamiseksi, jotta pääsisimme pois "väittele tai puolustaudu" tilasta harmoonisempaan "rentoudu ja kuuntele" tilaan.

Kosketusharjoitukset avaavat sanattoman kanavan toisen kuuntelua varten. Tämän jälkeen teemme kommunikaatioharjoituksia oman mielentilan puhdistamiseksi ja sanojen merkityksellisyyden ymmärtämiseksi. Teemme turvallisessa ympäristössä harjoitteita, omien rajojen löytämiseen ja siihen, miten voimme kunniottaa toista tinkimättä omasta totuudesta. Lähdette tältä workshopilta käsi kädessä, sydän levollisena ja suu hymyssä kohti uutta alkua elämään.

Hiljaisuus - joogan parantava lenkki

Nykypäivän hektisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa katseet kääntyvät joogaan apuna kuormittavan stressin vähentämiseen. Kuitenkin kuva, minkä saamme joogasta sosiaalisen median kautta, aiheuttaa lisää suorituspaineita ja joogasta tulee helposti yksi kuntoilumuoto muiden rinnalla menettäen näin syvintä olemustaan, joka on hiljaisuus.

Tämä workshop on oikotie joogan syvimpään olemukseen iloisesti asiaan paneutuen. Fyysisillä joogaharjoituksilla herätämme kehon, hengitämme autonomisen hermoston tasapainoon, meditoimme mielen hiljenemään ja oman totuuden tutkimista varten tarvitsemme toisen ihmisen läsnäoloa. Liikkeestä hiljaisuuteen, hiljaisuudesta sanoihin ja takaisin hiljaisuuteen. Lähdet tältä workshopilta pää tyhjänä, mutta sydän täynnä iloa, riemua ja rakkautta. Tämä workshop sopii myös niille, jotka eivät ole ennen jooganneet ja se saattaa muuttaa suhtautumistasi joogaan loppuelämäksi!

lana.lavanina.jpg

lana lavanina

Lana on kokenut Ayurveda-konsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Ayurveda-konsultaatioiden ohella hän opettaa Ayurvedaa Suomen Ayurveda-instituutissa, sekä Joogaa ja Pranayamaa Shanti Joogakoulussa.
Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

www.lanaprana.fi

 

Pranayamasta tasapainoa ja elinvoimaa

Pranayama-tunti koostuu harjoituksista (kapalabhati, ujjauy, bhramari) joiden tekemistä voi jatkaa myös kotona. Säännöllisellä harjoituksella voit mm. hallita stressiä ja lisätä immuniteettiä.

joanna koskinen.jpg

joanna koskinen

Joanna on ASANA Helsingin perustaja, vuodesta 2009 asti päätoimisesti joogaa opettanut opettaja. Joogan hän löysi jo 20 vuotta sitten Aasian matkallaan ja rakastui välittömästi. Joogasta muodostui Joannalle intohimoinen harrastus, elämäntapa ja ammatti.  Joanna tahtoo kannustaa ihmisiä voimaan hyvin ja ylittämään turvallisesti omia mukavuusrajojaan niin matolla kuin maton ulkopuolellakin.

www.asanahelsinki.fi

 

OODI KESÄLLE - Voimakas flow jooga with the DJ!

Tällä tunnilla istutamme ensin syvät juuret, turvaamme vahvan perustan. Hyödynnämme maan energiaa alhaalta ylöspäin pehmeiden, laajantevien hengitysten avulla lopulta liikkuen ylöspäin kohti rintakehää ja sydämen aluetta. Hyvin juurtuneena lähdet myös huomattavasti helpommin lentoon!
Sydämenavauksilla saat keveyttä, elämänvoimaa ja iloa roppakaupalla, sillä niissä keskitytään laajentamaan sydänalaa, keuhkoja ja rintakehän aluetta.

Harjoituksen avulla tuli elementtinä tuo energiaa, kuumuutta, innostusta ja ILOA loppuiltaan! Se liittyy kesään, kuumuuteen, iloon, nauruun, ystäviin, rakkaimpiin, vitaalisuuteen sekä kasvuun. Be Love - Give love <3 Be happy!

Tunti soveltuu parhaiten joogan perusteet hyvin hallitseville ja niille, joille liikkeen ja hengityksen yhdistäminen on tuttua. Muista kuitenkin, ettei tällä tunnilla tarvitse osata kaikkea - tarvitset mukaasi uteliaisuutta, leikkimieltä ja avoimuutta - sydämellisesti tervetuloa <3

Avaa sydämesi – Trigger Yin

Tässä harjoituksessa pääset rauhassa sukeltamaan syvemmälle itseesi ja luomaan lisää tilaa rintakehän, sydämen, yläselän ja olkavarsien alueella.

Lähes kaikissa päivittäisissä toimissamme taivutamme vartaloamme eteenpäin. Pidemmän ajan kuluessa selkäranka saattaa alkaa pyöristyä taaksepäin, jolloin hartiat menevät lysyyn, keuhkot painuvat kasaan ja selän lihakset kiristyvät kuin vaijeri, kun ne yrittävät estää kyyristyvää rakennetta romahtamasta.

Trigger Yin -tunti on erityisen tehokas tunti kehon jännitystilojen vapauttamiseen. Tunnilla yhdistyvät nautinnollinen, rauhoittava ja tasapainottava Yin-joogaharjoitus sekä kehon triggerpisteiden käsittely tennispallojen avulla. Triggerpisteet ovat lihaksissa tai muissa pehmytkudoksissa sijaitsevia arkoja pisteitä tai solmuja, jotka voivat aiheuttaa kipua tai arkuutta ja säteillä muualle kehoon. Triggerpisteiden käsittely nopeuttaa kehon jännitys- ja kiputilojen laukeamista. Trigger Yin-tunti  sopii kaikille.

AINO SIREN.jpg

Aino siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 18 vuotta New Yorkissa, jonne hän alunperin lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä maailmanlaajuisesti.

www.ishtayoga.fi

 

Open to Receive -Masterclass (Love yourself) - Yin + Reiki-energia + Eteeriset öljyt  

Investoi omaan hyvin vointiin ja tule ottamaan vastaan. Yksi vaikeimmista asioista on juuri todellinen vastaan ottaminen. Sen takia sitä on hyvä harjoitella. Päästä irti turhasta ja tee tilaa juuri sille asialle/ henkilölle jonka kuuluukin tulla elämääsi. On aika astua omaan voimaan!

Aino on Reiki Master -parantaja ja tällä tunnilla reiki energia virtaa, samalla kun tehdään parantava, avaava ja palauttava harjoitus restoratiivisia/ Yin asentoja. Eteeriset öljyt ovat kasvien elinvoima/prana (lifeforce energy) ja niillä avustetaan tämän tunnin syvää vaikutusta energiaan ja henkiseen hyvinvointiin.

kirsi salo

Kirsi Salo on sertifioitu hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja inspiroija, jonka työ nojaa vahvasti intuitioon. Kirsi yhdistää suosituilla kursseillaan perinteisimpiin Life Coach -työkaluihin tantran kehollisia ja emotionaalisen eheytymisen harjoituksia. Kirsin elämäntyö on voimaannuttaa ihmiset nauttimaan elämästään rohkeasti ja yhtäaikaa ymmärtämään myös yhteys kaiken tämän takana olevaan  korkeampaan olemisen tilaan.

www.kirsisalo.fi

 

Rakkaus saapui Maahan

Elämme erikoista, koskettavaa ja vahvaa muutoksen aikaa. Rakkaus pyytää meitä avautumaan. Se kuiskii meitä päästämään irti, antautumaan ja vastaanottamaan lahjoista suurimman. Täysin uudenlaisen maailman. Oletko kuullut kutsun? Rakkautta tilaan jalkauttava työpaja koostuu puheesta, yleisökysymyksistä ja harjoituksista.

inka_saini.jpg

inka saini

Jooga on kuulunut Inkan elämään yli kuuden vuoden ajan. Hänen ohjaajapolkunsa alkoi vuonna 2016 lasten joogaohjaajan peruskoulutuksella ja RYT200-joogaohjaajakoulutukssella. Inka ohjaa lasten joogaa viikoittain omassa pienstudiossaan Inkan Arkissa.

www.inkanarkki.fi

jutta.aalto.jpg

jutta aalto

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta on opettanut anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa pääkaupunkiseudulla sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Hän on julkaissut keväällä 2018 ensimmäisen laajan suomenkielisen jooga-anatomian oppaan, Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

 

Jooga-anatomian terapeuttiset mahdollisuudet

Anatomian syvemmällä ymmärryksellä voit viedä kehoasi kohti optimaalista asanaa sekä tiedostaa paremmin omat rajasi. Anatomian opiskelu voi toimia tienä kohti syvempää itsetuntemusta. Sen kautta saat ymmärrystä joogaharjoituksen terapeuttisista hyödyistä niin kehon kuin mielenkin kannalta.

elina jaatinen

Elina Jaatinen on tunneterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja The Journey Suomen maajohtaja, jonka intohimona on mahdollistaa sinulle henkinen tila, jossa pääset yhteyteen oman sisimpäsi kanssa.

www.elinajaatinen.com

 

Matka syvälle itseesi - varjoista valoon

Tämä workshop on syvä sukellus omaan sisimpääsi. Sinulla on mahdollisuus matkata syvälle itseesi luoden itseesi yhteyden, josta todellinen elinvoima kumpuaa. Eri aisteja käyttäen puhkaisemme tietoisen mielen kahleet avautuen sille taianomaisuudelle, joka sisältäsi löytyy. Kuulet, miten tunteet toimivat porttina sisimpääsi ja saat tiedon siitä, mistä sinun on aika päästää vihdoin irti.

jani.toivonen.jpg

jani toivonen

Jani on parantaja ja äänitaiteilija. Hän avaa äänen värähtelyjen kautta tilaa kuuntelijoille kokea syvää rentoutumista, paranemista ja tasapainoa.
Jani pitää elämässään tärkeänä löytää todellinen yksinkertaisuus, rauhan ja onnellisuuden flow, ja jakaa se myös muille.

www.valonkadet.com

 

Sound Healing - Äänihoitokonsertti

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu värähtelyyn. Kaikki, mikä liikkuu synnyttää ääntä. Kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella.

Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla.

henna jansson

Henna Jansson on energinen ja kannustava joogaohjaaja Helsingistä. Hän tutustui joogaan teinivuosinaan 2000-luvulla, kun kilpaurheilu vaihtui joogatrikoisiin. Opettamisen hän aloitti vuonna  2010. Hennan tunneilla yhdistyy ilo, leikkisyys ja itsensä voittaminen. Haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa, niin matolla kuin sen ulkopuolellakin. Henna on myös erikoistunut raskaus- ja äitiysjoogaopettajaksi, joten hän ymmärtää myös äitien tarpeet tunneilla.

premdipa ja prem.jpg

premdipa ja prem

Premdipa (Virpi Melleri) on meditaatio-ohjaaja, koulutettu hieroja ja hyvinvointiin erikoistunut toimittaja-tietokirjailija. Premdipa on opiskellut tunneilmaisuun perustuvaa kehoterapiaa ja vuorovaikutustaitoja Humaniversityssä Hollannissa ja on suorittanut nelivuotisen Humaniversity Therapist Training -koulutuksen sekä kolmevuotisen Humaniversity Encounter Training -koulutuksen.

Prem (Zeev Meiri) on meditaatio-ohjaaja ja bisneskonsultti. Nykyään hän käyttää taitojaan motivoida ihmisiä terapeuttisessa kontekstissa ja henkisen kasvun välineenä. Prem on opiskellut tunneilmaisuun perustuvaa kehoterapiaa ja vuorovaikutustaitoja Humaniversityssä Hollannissa ja on saa pian nelivuotisen Humaniversity Therapist Training -koulutuksen päätökseen.

www.facebook.com/Humaniversity-Finland-206638059403460/

teemu syrjälä kuvaaja Samuel Glasser.jpg

teemu syrjälä

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti. Tällä hetkellä Teemun toiminta koostuu luentojen, työpajojen, kirjan promoamisen ohella myös tapahtumien järjestäjänä.

www.teemusyrjala.com

 www.facebook.com/teemu.syrjala.9

 

Miesten työpaja

Miesten työpaja tarjoaa veljellisen tuokion kaikille miehille. Työpaja on osallistava ja tarjoaa aktiivisen tuokion, jossa myös rehellistä jakamista, olemista ja tukemista.

Luonnollisin versio sinusta

Työpaja/luento käsittelee teemoja, joilla sinä voit vahvistaa omaa olemistasi luonnollisesti. Tämä on työpaja/luento fuusio, jossa on sekä tekemistä, olemista ja jakamista. Sopii kaikille.

lifted

Lifted on valmentajatiimi, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettavien täysi potentiaali. Liftedin valmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, ajattelun sekä mindfulnessin kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat. Get inspired, get Lifted!

www.lifted.fi

 

Lifted kehonpainoharjoittelu

Tule pitämään hauskaa ja oppimaan uusia liikkeitä Liftedin yhteisölliselle kehonpainoharjoittelutunnille! Lifted Bodyweight -tunnilla treenataan Liftedin valmennuksista tuttuja tehokkaimpia liikkeitä kehonpainoharjoitteluvalmentaja Jukka Joutsiniemen johdolla. Kehonpainoharjoittelu tukee erinomaisesti kehittymistä etenkin haastavimmissa asanoissa.