Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festival ohjaajiin! Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisää.

Yli 50 opettajan, fasilitoijan ja luennoitsijan listaus täydentyy kevään aikana.

 
amir-jaan-magnesia.jpg

AMIR JAAN

Amir on saanut klassisen Kundaliinijoogaperinteen mukaisen koulutuksen. Tänään hän on Senior mentori sadoille oppilaille ja on pitänyt yli 30 tuhatta tuntia maailmanlaajuisesti. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa ympäristöön.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.

amirjaan.com


 
 
COLECHANCE.png

cole chance

Koko elämänsä ajan Cole on ollut etsijä. Se on vienyt hänet addiktion syvyyksiin, maailman kaikkiin kolkkiin ja tärkeimpänä kaikista; joogan pariin. Joogan harjoittamisen kautta hän on alkanut ymmärtää, purkaa ja tutkiskella kaikista maisemista kiinnostavinta  - sisäistä. Cole asuu tällä hetkellä Balilla ja opettaa joogaa ja thaihierontaa kansainvälisesti.

www.colechanceyoga.com

 
 
anastasia-shevchenko-magnesia.jpg

Anastasia Shevchenko

Anastasia Shevchenko on harjoittanut joogaa siitä lähtien, kun hän muutti Ukrainasta Kanadaan - 16 vuoden ajan. Hän on rakentanut oman joogasuuntauksensa, jota hän kutsuu “Soulful Ashtanga Flow:ksi”. Sielukkaan astanga flown keskiössä on hengitys ja eri filosofisia ja henkisiä perinteitä, sekä havaintoja psykologiasta, neurotieteestä ja kvanttifysiikasta.

Anastasia Shevchenko on myös Berlin Yoga Conferencen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen intohimonaan on luoda siltoja joogan, filosofian, tieteen, taiteen ja henkisyyden välille. Hän asuu Berliinissä, mutta opettaa mielellään joogaa ympäri maailmaa.

www.anasheyoga.com


 
 
KATRISYVÄRINEN.png

katri syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja (RYT500 yin & Embodied Flow™ inspired), jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja löytämään todellisen voimansa. Katrin tunnin taianomaisessa tilassa jokaisella on rauha kohdata itsensä.

www.katrisyvarinen.fi

 
 
kristin-vikjord-paternotte.jpg

Kristin Vikjord Paternotte

Kristin on psykologi, joogaterapeutti ja mindfullness-fasilitoija. Hän mentoroi asiakkaitaan ja asiantuntijoita verkkopalvelualustansa Dakini Dharmahoodin kautta jakaen työkaluja henkisen hyvinvoinnin tueksi, jotta ihmiset löytäisivät levollisuutta levottomuuden tunteen keskelle. Kristin haluaa tehdä kestävää mielenterveystyötä työkaluinaan voimaantumisen ja henkisen hyvinvoinnin polku.

“Tavoitteenani on voimaannuttaa sinut elämään terveellistä, henkisesti hyvinvoinvaa ja ihmeellistä elämää.”

www.kristinvikjordpaternotte.com


 
 
sanna devi dasi visuilla.png

Sanna Devi Dasi

Sannan joogamatka alkoi aikanaan astanga-joogan parissa, jonka kautta hän oppi kurinalaisen harjoituksen edut ja asanan harjoittamisen sisun kautta. Tänään hänen joogaharjoituksensa on pehmentynyt hänen löydettyään tiensä Tiibetiläisen sydänjoogan luokse. Sanna on autorisoitu opettamaan Tiibetiläistä sydänjoogaa Australiassa asuvan Lama Marutin taholta.

Sanna asuu ja opettaa Balilla.Hän on globaalisti toimivan Radiantly Alive Yoga -joogaopetusohjelman jäsen ja opettaa ympäri maailmaa. Sanna tuntee olonsa kotoisaksi niin Aasiassa kuin Suomessa, ja on iloinen saapuessaan opettamaan ensi kesänä Helsinkiin. Paikkaan, mistä hänen joogamatkansa aikanaan alkoi.

www.skyogini.com 

 
 
JAAKKOHALMET.png

jaakko halmetoja

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä ”ruokafuturistina”. Viimeisen vuosikymmenen Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen luennon kautta eri terveysteknologioiden ja raaka-aineiden hyötyjä sekä uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut hyvinvointialan sarjayrittäjänä 20-vuotiaasta lähtien ja työskentelee neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille.

www.jaakkohalmetoja.com

 
 
KEIJUVIHREÄSALO.png

Keiju Vihreäsalo

Keiju Vihreäsalo on sosiologi, kirjoittaja ja kouluttaja. Keijun kirja Jotta voisin rakastaa (Otava) ilmestyi lokakuussa 2018. Keiju on myös toinen HIMA Happinessin perustajista.

www.keijuvihreasalo.com

 
 
aino-siren-magnesia.jpg

aino siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 20 vuotta New Yorkissa, jonne hän lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Tänään opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa New Yorkissa ja Suomessa, sekä vetää retriittejä maailmanlaajuisesti.

www.sirenyoga.com

 
 
MATILDAMANNSTRÖM.png

Matilda Mannström

Matilda Mannström on helsinkiläinen joogaopettaja, kultaseppä ja korutaiteilija. Hän tutustui joogaan teini-ikäisenä vuonna 2007 ja aloitti opetustyöt 2012. Matilda on joogamatkansa aikana saanut tavata vaikuttavia opettajia ympäri maailmaa, tällä hetkellä häntä opettaa Yogarupa Rod Stryker. Matildaa kiinnostaa erityisesti kehon tiedostaminen ja tutkiminen sisältäpäin. Harmonia ja kauneus vallitsevat harjoituksissa, kuten luovan Matildan arjessa muutenkin.

www.yogamatilda.com

 
 
jarno-harkonen-magnesia.jpg

Jarno Härkönen

Jarno on kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin, Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla ilmestyy maaliskuussa 2019. Hän toimii pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa ja valmentaa omalla studiollaan Yoga & Movement Center Espoossa monipuolisesti tunteja aina flow-joogasta käsilläseisontaan. Jarno haluaa koulutuksissaan ja treeneissään avata ihmisten silmät, opettaa teknisesti tarkasti asioita ja samalla pitää hauskaa!

www.kotivalmennus.fi

 
 
JULIAORAVISTO.png

julia oravisto

Julia on Helsingin Kanavarannassa sijaitsevan BAY Pilates & Yogan perustaja. Hänen intohimonsa on  tunnistaa ja muuttaa liikkumisen malleja. Hänen opetuksensa ottaa vaikutteita näistä somaattisista lähestymistavoista, jotka luovat positiivisen ja transformatiivisen liikkeen kokemuksen.

www.bayhelsinki.com

 
 
MERIMORT.png

MERI MORT

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, ohjaa Shantin joogaopettajakoulutuksessa sekä kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

www.merimort.com

 
 
ONAKAMU.png

Ona Kamu

Muusikko ja näyttelijä Ona Kamu on utelias ja innostunut etsijä. Peter Hess® sointukylpyrentouttajaksi valmistunut Ona kuljettaa sinut tutustumaan PH® ääniresonanssi-metodiin ja syvärentoutumaan soivien maljojen ja gongien harmonisten äänten aalloille.

www.onakamu.net

 
 
INDERJIT KAUR KHALSA.png

inderjit kaur khalsa

Tämä monitaitoinen nainen on opettanut kundaliinijoogaa vuodesta 2001alkaen ja perustanut Helsinkiin kundaliinijoogakulun. Hän on kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa; Voiman tie, Chakrapolku sekä Tie tasapainoon. Opetustyön lisäksi hän työskentelee elokuvaohjaajana sekä käsikirjoittajana.

www.kundaliinijoogakoulu.com

 
 
JUTTANIALA.png

jutta niala

Jutta Nialalla on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemuspohja joogan opettamisesta. Hän kouluttaa Vijnana joogaopettajia kolmivuotisessa koulutuksessa, sen lisäksi hän tekee pioneerityötä Naisten Linjan kanssa Olo-Turva konseptin parissa, joka on kehollinen toipumiskeino väkivaltaa kokeneille naisille.

www.joogaolemus.fi

 
 
EVA ESTLANDER.png

eva estlander

Evan joogapolku alkoi yli kymmenen vuotta sitten Astanga-joogan parissa, mutta loukattuaan nilkkansa, Vinyasa Flow ja Yin-jooga alkoivat kutsua häntä enemmän, asettuen hänen sydämeensä asumaan. Nämä kaksi harjoitusta Eva yhdistää Yinasaksi (yin+vinyasa). Sanotaan, että Evalla on erityinen, lempeä tapa ohjata kehoasi sopiviin linjauksiin, ja että hänen tunneissaan on taianomainen sävy jossa on aistittavissa hänen sammumaton janonsa henkisyyteen. Eva uskoo varauksetta kiltteyteen, siihen että kaikki on energiaa ja siihen, että se mitä annat itsestäsi palaa lopulta luoksesi.

www.evaestlander.com

 
 
KYLLIKUKK.png

Kylli kukk

Ihana Kylli on fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin omistaja. Kylli on tehnyt jo vuosia uraa uurtavaa työtä joogan parissa ja toiminut inspiraation lähteenä monille. Kylli on voimaannuttaja, joka kannustaa meitä ilon kautta uskaltamaan olla rohkeasti oma kukoistava itsemme.

www.jooga.fi

 
 
ROSANENONEN (1).png

Rosa nenonen

Rosa Nenonen on Pilots Helsingin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Hän auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa. Hän puhuu erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kouluttaa yritysten henkilöstöä, kirjoittaa sekä järjestää työpajoja.

www.pilotshelsinki.com

 
 
LETALAVIGNE.png

leta lavigne

Leta Lavigne (ERYT-500) on joogaopettaja, joogaopettajien kouluttaja ja Lahdessa sijaitsevan YogaROCKS joogastudion perustaja. Leta seuraa opettajansa Paul grilleyn tominnallista lähestymistä joogaan. Hän on tunnettu voimakkaista ja intuitiivisista yin/yang tunneistaan, jotka vetävät tietoisuuden kehosta hienovaraiseen hengitykseen ja omaan sisäineen maisemaan.

www.yogarocks.fi

 
 
JUTTA-AALTO-LILA.jpg

JUTTA AALTO

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, jonka syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta on opettanut anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa pääkaupunkiseudulla sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

 
 
JANI-TOIVONEN-VIHR.jpg

JANI TOIVONEN

Jani on parantaja ja äänitaiteilija. Hän avaa äänen värähtelyjen kautta tilaa kuuntelijoille kokea syvää rentoutumista, paranemista ja tasapainoa.

Jani pitää elämässään tärkeänä löytää todellinen yksinkertaisuus, rauhan ja onnellisuuden flow, ja jakaa se myös muille.

www.valonkadet.com


 
 
KAISA-JAAKKOLA-LILA.jpg

KAisa jaakkola

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija. Kaisa on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen. Hänen uusin kirjansa, Palaudu ja vahvistu, ilmestyi lokakuussa 2018.

www.kaisajaakkola.com

 
 
MAGNUS-APPELBERG-VIHR.jpg

Magnus Appelberg

Magnus Appelberg on opettanut päätoimisesti Astangajoogaa vuodesta 2003. Hän kiertää myös vierailevana opettajana Suomessa, Skandinaviassa, Virossa ja Puolassa. Vuodesta 2013 hän on vetänyt Rööperin aamujoogaa yhdessä perheensä kanssa.

Magnus tunnetaan hänen anatomisesta tuntemuksestaan, tarkoista ja innovatiivisista avustuksistaan sekä ennen kaikkea iloisesta luonteestaan. Hänet tunnistaa raikuvasta naurusta ja kannustavasta opetustyylistä.

www.hyvinvoimala.fi


 
 
ANNA-TAIPALE-LILA.jpg

anna taipale

Anna Taipale on kirjailija, valmentaja ja elämästä nautiskelija. Anna kouluttaa ja pitää yksityisvastaanottoa, jotka tiivistyvät itsensä rakastamisen ja oman arvon teemojen ympärille. Anna yhdistää psykologisen ihmistuntemuksen henkisiin oivalluksiin lempeällä, iloisella ja voimauttavalla tavalla, joka inspiroi syvempään synkkaan itsen ja elämän kanssa.

www.annataipale.com

 
 
ELINA-JAATINEN-VIHR.jpg

elina jaatinen

Elina Jaatinen on vuodesta 2010 henkisen valmennuksen kentällä toiminut tunneterapeutti, tunnetaitokouluttaja, valmentaja, kirjailija ja puhuja, joka on laajasti eri hyvinvointialan projekteissa mukana niin yritysten, kuin yksilöiden parissa toimien. Elina johtaa The Journey:ta Suomessa ja hänen esikoisteoksensa Omassa voimassa ilmestyy 2019.

www.elinajaatinen.com