Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festival ohjaajiin!

 
amir-jaan-magnesia.jpg

AMIR JAAN

Amir on saanut klassisen Kundaliinijoogaperinteen mukaisen koulutuksen. Tänään hän on Senior mentori sadoille oppilaille ja on pitänyt yli 30 tuhatta tuntia maailmanlaajuisesti. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa ympäristöön.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.

amirjaan.com

The Fire Dance, lauantaina 3.8. klo 18:30 - 20:00, Main Stage

Tulitanssi on dynaaminen workshop, joka haluaa sytyttää aistisi, veresi ja intohimon kohti aitoa elämää.

Amir yhdistää tämän päivän musiikin yksinkertaisten toistuvien joogisten harjoitusten kanssa saaden sinut liikkumaan hauskoin ja erilaisin tavoin. Tämä tulee luomaan sinulle tilan, jossa pääset leikin kautta irtaantumaan mielestäsi iloisena ja olemaan samaan aikaan syvässä yhteydessä hengitykseesi ja kehoosi.

Voit odottaa:

 • kuulevasi parhaita tämän hetken tribal-rytmejä

 • humaltuvasi pranasta

 • stimuloivasi ja avaavasi kaikki hermoston ja verisuonten väylät aivoihin saakka

 • naurua, hikeä, leikkiä ja tanssia kunnes on aika tippua ja vajota kohti syvää savasanaa

 • herääväsi uuteen, onnellisempaan versioon itsestäsi.

Tämä tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

The 4Aces, sunnuntaina 4.8. klo 13:30 - 15:00, Main Stage

Tämän workshopin tarkoituksena on pysähtyä miettimään kysymyksiä jotka nousevat esiin nykyajan jatkuvasti muuttuvassa kulttuurissa – näitä kysymyksiä on tarkoitus lähestyä tutkimalla omaa identiteettiä, ihmissuhteita, käännekohtia ja vastuita sekä päivittäisiä rutiineja.

Workshopin keskittyy neljän yksinkertaisen, mutta tehokkaan pääteeman ympärille:

Tietoisuus ♠️Henkilökohtainen vastuu ♥️Autonomia ♣️Aitous ♦️

Amirin lähestymistapa on kevyt ja jopa leikkisä, mutta älä anna tämän häiritä. Tavoitteena on, että tämän workshopin käytyään osanottajilla on valmiudet kehittää itselleen henkilökohtaiset työkalut jotka auttavat häntä luomaan harmonisemman ja menestyvämmän version itsestään. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
COLECHANCE.png

cole chance

Koko elämänsä ajan Cole on ollut etsijä. Se on vienyt hänet addiktion syvyyksiin, maailman kaikkiin kolkkiin ja tärkeimpänä kaikista; joogan pariin. Joogan harjoittamisen kautta hän on alkanut ymmärtää, purkaa ja tutkiskella kaikista maisemista kiinnostavinta  - sisäistä. Cole asuu tällä hetkellä Balilla ja opettaa joogaa ja thaihierontaa kansainvälisesti.

www.colechanceyoga.com

Joy in Motion Vinyasa, perjantaina 2.8. klo 14:45 - 16:00, Main Stage

Tämä dynaaminen Vinyasa sessio painottaa intentioita liikkeen kautta, luovaa virtausta asanasta toiseen ja hengityksen rytmiä. Kaikentasoiset ovat tervetulleita, sessiossa kutsutaan syventämään tai pehmentämään harjoitusta oman tarpeen mukaan. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: MOVE

Journey to Freedom - Soft Flow + Yin, lauantaina 3.8, 13:30 - 14:45, Main Stage

Kuinka löytää lisää vapautta? Lisää tilaa? Tilaa sisään- ja uloshengityksen välillä, kylkiluiden ja lantion välillä, ärsykkeen ja reaktion välillä.

Tässä harjoituksessa kehitämme kuuntelua liikkeen kautta, hiljaisuutta ja itsetutkiskelua. Palaamme tapaamaan itsemme uudelleen ja uudelleen. Polku voi alkaa täältä. Pehmeästi. Kevyesti. Mattomme reunojen sisällä ja sieltä elämäämme ulottuen. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Wounds to Wisdom: Yoga & Recovery, sunnuntaina 4.8. klo 9:30 - 11:00, Ruutikellari

Me kaikki toivumme jostain: negatiivisesta itsemme arvostelusta, traumoista, riippuvuuksista. Joogan kautta voimme alkaa asettamaan paloja takaisin paikalleen. Myötätunnon kautta, integroimalla varjot elämäämme voimme olla rohkeasti inhimillisiä ja tukea toisia omalla matkallaan. Tässä sessiossa hengitämme, meditoimme, virtaamme asanasta toiseen ja jaamme yhteisen tilan. Yhdessä muutamme kaaoksen selkeydeksi ja haavat viisaudeksi. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
anastasia-shevchenko-magnesia.jpg

Anastasia Shevchenko

Anastasia Shevchenko on harjoittanut joogaa siitä lähtien, kun hän muutti Ukrainasta Kanadaan - 16 vuoden ajan. Hän on rakentanut oman joogasuuntauksensa, jota hän kutsuu “Soulful Ashtanga Flow:ksi”. Sielukkaan astanga flown keskiössä on hengitys ja eri filosofisia ja henkisiä perinteitä, sekä havaintoja psykologiasta, neurotieteestä ja kvanttifysiikasta.

Anastasia Shevchenko on myös Berlin Yoga Conferencen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen intohimonaan on luoda siltoja joogan, filosofian, tieteen, taiteen ja henkisyyden välille. Hän asuu Berliinissä, mutta opettaa mielellään joogaa ympäri maailmaa.

www.anasheyoga.com

Heart-Opening Dynamic Flow, perjantaina 2.8. klo 10:00 - 11:30, Main Stage

Tule mukaan Anastasia Shevchenckon, Berliinin Yoga Conferencen perustajan, sydäntä avaavalle dynaamiselle flow-tunnille, joka yhdistää astangaa ja hatha-joogaa. Anastasia yhdistää opettaessaan erilaisia tietoisuusoppeja käytännön elämään ja kehon “hakkerointiin” sekä keskittyy vahvasti hengitykseen.

Varaudu menemään taaksetaivutuksiin, joissa keskitytään selkärangan yläosan liikkuvuuteen, joka on usein selkärangan joustamattomin ja jäykin alue. Tunnin jälkeen tunnet itsesi energisoituneeksi ja avoimeksi loppupäivää varten. Kaikentasoiset joogit tervetulleita, koska tunnilla tarjotaan monia vaihtoehtoja asennoista! Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: MOVE

Fooling Around on Your Arms, Saturday, August 3rd, 8:15 - 10:00, Upseerikerhon juhlasali

Tämä sydäntä aukaiseva dynaaminen flow-tunti on yhdistelmä astanga- ja hatha-joogaa. Anastasia yhdistää opetuksessaan erilaisia tietoisuusoppeja käytännön elämään ja kehon “hakkerointiin” sekä keskittyy vahvasti hengitykseen. Harjoitus on vahva, coreen keskittyvä flow, joka luo voimaa käsitasapainoiluja varten - mukaan voivat tulla kaikentasoiset harjoittelijat, sillä Anastasia tarjoaa jokaisella sopivia variaatioita. Workshopissa tehdään myös pari- ja ryhmätyöskentelyä ja lopussa syvä rauhoittuminen ja loppurentoutus. Tunti pidetään englanniksi.


Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
KATRISYVÄRINEN.png

katri syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja (RYT500 yin & Embodied Flow™ inspired), jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja löytämään todellisen voimansa. Katrin tunnin taianomaisessa tilassa jokaisella on rauha kohdata itsensä.

www.katrisyvarinen.fi

Doorway to Magic - Hatha, Inspired by Embodied Flow, lauantaina 3.8. klo 11:45 - 13:00, Main Stage

Astu maagisen oviaukon läpi, sukella kehosi jatkuvasti avautuvaan ihmeeseen ja löydä uusi ihmemaa! Jokaisessa hetkessä on mahdollisuus uteliaaseen tutkimukseen missä keho ja mieli yhdistyvät. Tule mukaan hitaasti virtaavaan seikkailuun jossa yksinkertaiset asanat yhdistyvät leikkiseen liikkeeseen. Et ehkä ole varma tulitko mukaan ihanalle joogatunnille vai aloititko uuden kappaleen elämäntarinassasi. Aloittelijat ovat enemmän kuin tervetulleita, tällä matkalla olemme kaikki aloittelijoita. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: MOVE

Soul Talk & Meditation: Linjassa itsesi kanssa, sunnuntaina 4.8. klo 13:30 - 14:45, Upseerikerhon juhlasali

Selkeys omasta suunnasta löytyy, kun tunnet ydinolemuksesi. Tiedät, kuka olet ja mikä on sinulle tärkeää – ja annat sen näkyä päivittäisessä elämässäsi. Tule kuuntelemaan Katrin hoitavaa, meditatiivista puhetta, joka johdattaa sinut syvälle itseesi. Teemme Linjassa itsesi kanssa -meditaation sekä kirjoitusharjoituksen. Hiljentymisen myötä on tilaisuus kohdata rehellisesti itsensä, pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle ja tehdä tilaa intuitiiviselle viisaudelle. (OMM = oma muistikirja mukaan.)

Ohjelmatrack: LOVE

 
 
kristin-vikjord-paternotte.jpg

Kristin Vikjord Paternotte

Kristin on psykologi, joogaterapeutti ja mindfullness-fasilitoija. Hän mentoroi asiakkaitaan ja asiantuntijoita verkkopalvelualustansa Dakini Dharmahoodin kautta jakaen työkaluja henkisen hyvinvoinnin tueksi, jotta ihmiset löytäisivät levollisuutta levottomuuden tunteen keskelle. Kristin haluaa tehdä kestävää mielenterveystyötä työkaluinaan voimaantumisen ja henkisen hyvinvoinnin polku.

“Tavoitteenani on voimaannuttaa sinut elämään terveellistä, henkisesti hyvinvoinvaa ja ihmeellistä elämää.”

www.kristinvikjordpaternotte.com

How Yoga Is Beneficial for Our Mental Health (and Why It Isn´t), perjantaina 2.8. klo 16:00 - 17:30, Pajasali

Kahden viime vuosikymmenen aikana joogan, mindfulnessin ja henkisten harjoitusten suosio on noussut lännessä. Samaan aikaan mielenterveysongelmien määrä on kasvanut, ja ne koskettavat yhä nuorempia ihmisiä. Joogan ja tietoisuusoppien sanotaan joskus olevan lääke erilaisiin henkisiin ongelmatiloihin. Ovatko ne oikeasti hyödyllisiä ja jos ovat, niin miten? Ja milloin ne eivät ole? Tällä luennolla Kristin käy läpi joogan ja henkisen hyvinvoinnin välisen yhteyden olennaiset asiat. Luento pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: PRO

Mindful Yoga, Saturday, August 3rd, 12:30 - 14:00, Upseerikerhon juhlasali

Kristinin kehittämä Mindful Yoga (MFY) on lempeä kehollisuusharjoitus, jossa joogaa harjoitetaan prosessinomaisesti, sallivalla, uteliaalla ja myötätuntoisella asenteella. MFY:ssä otetaan yhteys kehon ja olemisen viisauteen kudoksista käsin sen sijaan että yhteys tulisi ylhäältä alas ajattelun avulla. Harjoitus auttaa löytämään helppoutta vaikeisiin tunteisiin ja vähentää hermoston stressiä. Valmistaudu liikkumaan, hengittämään ja istumaan lyhyessä meditaatiossa. Työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Embodied Compassion in Practice, sunnuntaina 4.8. klo 17:00 - 18:15, Main Stage

Tässä harjoituksessa otetaan yhteys keholliseen myötätuntoon ja työskennellään yhteydessä itseen ja toisiin tilassa oleviin joogeihin. Harjoitus koostuu runollisesta liikkeestä, yksinkertaisista hengitysharjoituksista, meditaatiosta ja itsereflektiosta. Tuo mukaan muistiinpanovälineet ja kynä, joogamatto sekä huivi meditaatiota varten. Laita yllesi mukavat vaatteet ja valmistaudu sukeltamaan sisäiseen maailmaasi. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
sanna devi dasi visuilla.png

Sanna Devi Dasi

Sannan joogamatka alkoi aikanaan astanga-joogan parissa, jonka kautta hän oppi kurinalaisen harjoituksen edut ja asanan harjoittamisen sisun kautta. Tänään hänen joogaharjoituksensa on pehmentynyt hänen löydettyään tiensä Tiibetiläisen sydänjoogan luokse. Sanna on autorisoitu opettamaan Tiibetiläistä sydänjoogaa Australiassa asuvan Lama Marutin taholta.

Sanna asuu ja opettaa Balilla.Hän on globaalisti toimivan Radiantly Alive Yoga -joogaopetusohjelman jäsen ja opettaa ympäri maailmaa. Sanna tuntee olonsa kotoisaksi niin Aasiassa kuin Suomessa, ja on iloinen saapuessaan opettamaan ensi kesänä Helsinkiin. Paikkaan, mistä hänen joogamatkansa aikanaan alkoi.

www.skyogini.com 

Paradise Lost or Found? A Yoga Teacher in Bali, perjantaina 2.8. klo 12:30 - 14:00, Mastovaja

Sanna luopui pitkästä joogaopettajan urasta siirtyessään “joogapummiksi” Balille. Hän suunnitteli itselleen henkisempää ja yksinkertaisempaa elämää, mutta toisin kävi. Ensimmäisen tuntinsa jälkeen “Radiantly Alive”- keskuksessa, Sannalle tarjottiin johtavaa opetuspaikkaa. Sannan luento on informatiivinen ja hauska kuvaus elämän iloista ja haasteista joogaopettajana Balin trooppisessa paratiisissa. Luento pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: PRO

Tibetan Heart Yoga, lauantaina 3.8. klo 14:30 - 16:00, Mastovaja

Tässä sessiossa pääset tutustumaan tiibetinbuddhalaisuuteen. Luvassa on mantroja, laulua, meditaatiota, kevyitä asanoita ja joogan filosofiaa. Avaamalla sydäntä ja harjoittamalla joogaa sisältä ulospäin, luomme mahdollisuuksia muutokselle, onnelle ja tyytyväisyydelle. Tällä tunnilla emme tee fyysistä harjoitusta vaan työskentelemme sydämen kanssa. Työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Bhakti Flow Yoga with Music, sunnuntaina 4.8. klo 10:00 - 11:15, Main Stage

Bhakti flow jooga on sielukasta ja virkistävää. Se perustuu asanaharjoituksen, pranayaman, laulun ja itämaisten tekstien uniikkiin yhdistelmään. Sanna ohjaa sinut läpi harjoituksen jota säestää Vijay Krsnan rauhoittava ääni. Hengitä sisään rakkautta, hengitä ulos kiitollisuutta. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: MOVE

 
 
JAAKKOHALMET.png

jaakko halmetoja

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä ”ruokafuturistina”. Viimeisen vuosikymmenen Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen luennon kautta eri terveysteknologioiden ja raaka-aineiden hyötyjä sekä uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut hyvinvointialan sarjayrittäjänä 20-vuotiaasta lähtien ja työskentelee neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille.

www.jaakkohalmetoja.com

Viisi elementtiä ja terveys, lauantaina 3.8. klo 12:15 - 13:45, Pajasali

Yhteys luontoon, yhteys itseen. Yksi joogan ikivanhoista ydinajatuksista on elementtien kirkastaminen sisällämme. Vesi, ilma, maa, tuli ja eetteri. Luento käsittelee näiden klassisten elementtien merkitystä energisen elämän edistäjinä ja rakentaa siltoja muuttuvassa ympäristössämme ilmenevien ilmiöiden välille. Ikivanhaa ja upouutta – ayurvedasta tekoälyyn.

Ohjelmatrack: UPGRADE

Suomalaiset villivihannekset ja -yrtit, sunnuntaina 4.8. klo 12:00 - 13:30, Pajasali

Luento tarjoaa laajan läpileikkauksen oman ekosysteemimme ravinnetiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta sekä käyttötavoista.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
KEIJUVIHREÄSALO.png

Keiju Vihreäsalo

Keiju Vihreäsalo on sosiologi, kirjoittaja ja kouluttaja. Keijun kirja Jotta voisin rakastaa (Otava) ilmestyi lokakuussa 2018. Keiju on myös toinen HIMA Happinessin perustajista.

www.keijuvihreasalo.com

Mitä onnellisuus on? lauantaina 3.8. klo 16:15 - 17:45, Pajasali

Onnellisuus on taitoa, kykyä ja rohkeutta elää omaa elämää ja sietää kaikkia omia tunteitaan, myös niitä vaikeita. Se on pelottomuutta kasvun edessä, päättäväisyyttä etsiä epäolennaisesta se kaikkein merkityksellisin. Se on rohkeutta olla sellainen kuin on, kuunnella itseään, puhua omaa totuuttaan ja kohdata toiset tuosta rohkeudesta käsin lämpimästi ja hyväksyen. Se on rohkeutta toteuttaa unelmiaan ja liikkua omia päämääriään kohti. Onnellisuus on rehellisyyttä itselle, toisille ja maailmalle.

Luennolla käsitellään onnellisuuden edellytyksiä. Minkälaisten ehtojen täytyy toteutua, että voisimme olla onnellisia?

Keiju pitää session yhdessä Laura Janger-Laition kanssa.

Ohjelmatrack: UPGRADE

Mitä on rakkaus? sunnuntaina 4.8. klo 18:00 - 19:30, Pajasali

Jos kerran kaikki haluavat rakastaa -- miksi kaikki eivät rakasta?  Tällä luennolla ihmetellään rakkautta, rakkaudesta eksymistä ja esteitä rakkauden tiellä. Kun huomioidaan inhimillisten pelkojen vaikutus rakkauteen, paradoksaalisesti päästään lähemmäksi rakkautta.

Ohjelmatrack: UPGRADE


 
 
aino-siren-magnesia.jpg

aino siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 20 vuotta New Yorkissa, jonne hän lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Tänään opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa New Yorkissa ja Suomessa, sekä vetää retriittejä maailmanlaajuisesti.

www.sirenyoga.com

I Am Enough - ISHTA Yoga, perjantaina 2.8. klo 13:00 - 14:15, Main Stage  

Harhakäsityksillä, kuten “minä en ole tarpeeksi” on juuret syvällä alitajunnassamme. Ne voivat ohjata elämäämme: ketä ja mitä siihen kutsumme. Kun ymmärrämme että voimme muuttaa näitä uskomuksia, otamme takaisin oman voimamme. ISHTA tulee sanoista Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda, eli tarkoittaa hathan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä. Tässä sessiossa yhdistelemme asanoita, mudria, positiivista vahvistamista sekä kriya-, pranayama- ja meditaatiotekniikoita. Sopii kaikentasoisille. Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Release & Rewire - slow flow yoga, sacred mudras & essential oils, sunnuntaina 4.8., Ruutikellari

Hidas ja rauhallinen flow ohjaa meidät päästämään irti siitä mikä ei palvele meitä enää. Flown avulla avaamme energialinjoja eteeristen öljyjen syventäessä kokemusta. Harjoituksen sisällä pidämme taukoja ja tutustumme murdiin. Mudrat ovat voimakkaita käsien asentoja. Ne muuttavat mielentilaamme ja muokkaavat pranaa kehossamme. Tämä harjoitus sopii kaikentasoisille. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
MATILDAMANNSTRÖM.png

Matilda Mannström

Matilda Mannström on helsinkiläinen joogaopettaja, kultaseppä ja korutaiteilija. Hän tutustui joogaan teini-ikäisenä vuonna 2007 ja aloitti opetustyöt 2012. Matilda on joogamatkansa aikana saanut tavata vaikuttavia opettajia ympäri maailmaa, tällä hetkellä häntä opettaa Yogarupa Rod Stryker. Matildaa kiinnostaa erityisesti kehon tiedostaminen ja tutkiminen sisältäpäin. Harmonia ja kauneus vallitsevat harjoituksissa, kuten luovan Matildan arjessa muutenkin.

www.yogamatilda.com

Internal Worship - An ongoing journey, lauantaina 3.8. klo 10:00 - 11:15, Main Stage

* It’s not learnt,

it’s revealed. *

Menestyäksesi matkalla sisimpääsi tarvitset voimaa. Tässä työpajassa virtaamme hitaasti ja sulavasti läpi voimaannuttavien asanoiden, luoden vakautta sisältämme. Olemme tarkkaavaisia, harjoitamme syvää kuuntelemista ja opettelemme käsittelemään energiaa - miten hallita pranaa.

Kun näemme selvästi, voimme tuoda valon varjoomme - näemme itsemme selviämisen sijaan kukoistamassa. Tämä tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: MOVE

Heartful Flow, lauantaina 3.8. klo 13:00 - 14:00, Varuskuntakenttä

Vakaa ja rauhallinen mieli tekee älykkäitä ja tiedostavia valintoja, eikö totta? Mutta elämä yllättää meidät usein silloin kuin vähiten sitä odotamme. Sellaisina hetkinä keho ja mieli kokevat painetta. Kaikki mitä teemme on valmistautumista tulevaisuuteen, lähemmäs itseämme ja tarkoitustamme. Tämän tunnin ytimessä on itsensä rakastaminen - sydämellinen “flow” täynnä hienovaraisia hetkiä, jotka auttavat meitä vaivattomasti elämään hetkessä.

Tämä tunti on maksuton kaikille (ei vaadita Magnesia-lippua). Säävaraus! Tunti pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: MOVE

Mellow Yin + Nidra - Uncovering the Potential, sunnuntaina 4.8. klo 19:00 - 21:00, Galleria Rantakasarmi

MUUTOS! Sairastumisen takia workshopin ohjaa Aino Siren

Tässä työpajassa liikumme lempeästi läpi pehmeiden Yin asentojen. Etsimme, ihmettelemme, tutkiskelemme, päästämme irti. Sinut ohjataan läpi Yoga Nidra-harjoituksen, syvärentoutuksen joka tunnetaan myös joogisena unena. Yoga Nidra on kuin tietoista nukkumista. Siirrymme poispäin ajasta ja tilasta, fyysisestä kehostamme ja rationaalisesta mielestämme.

Osallistumiseen et tarvitse aiempaa kokemusta. On hyödyllistä jos sinulla on Sankalpa (intentio/resoluutio) jonka kanssa työskentelet. Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: LOVE

 
 
jarno-harkonen-magnesia.jpg

Jarno Härkönen

Jarno on kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin, Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla ilmestyy maaliskuussa 2019. Hän toimii pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa ja valmentaa omalla studiollaan Yoga & Movement Center Espoossa monipuolisesti tunteja aina flow-joogasta käsilläseisontaan. Jarno haluaa koulutuksissaan ja treeneissään avata ihmisten silmät, opettaa teknisesti tarkasti asioita ja samalla pitää hauskaa!

www.kotivalmennus.fi

Kehonpainoharjoitus - voimaa ja liikkuvuutta kaikentasoisille, sunnuntaina 4.8. klo 11:45 - 13:00, Main Stage  

Tässä harjoituksessa tutustumme monipuoliseen oman kehon painolla tehtävään harjoitteluun eli ns. Movement-harjoitteluun. Rakennamme liikkeitä jokaisessa liikkeen suunnassa, samalla yhdistäen kehon eri osia toimimaan yhteistyössä. Harjoitukset sopivat kaikentasoisille, koska jokaisesta liikkeestä löytyy sopiva taso jokaiselle meistä.

Luomme liikkeisiin turvallisen ja teknisesti oikeaoppisen pohjan pienistä paloista ja hyvästä kehon hallinnasta, vahvistaen kehomme tietoisuutta harjoituksessa. Tämän jälkeen voimme lähteä jatkamaan matkaa kohden haastavampia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Näissä yhdistämme tehokkaasti voiman, liikkuvuuden ja taidon harjoittelun hauskaksi ja kehittäväksi kokonaisuudeksi.

Ohjelmakategoria: MOVE

Liikkeen filosofia - ymmärrä liikettä ja taitojen kehittämistä paremmin, sunnuntaina 4.8. klo 16:00 - 17:30, Pajasali

Monipuolinen liike ja taitojen kehittäminen lähtee perusteiden vahvasta ymmärryksestä. Lähtökohtana on jokaisen kehon valmiudet ja niiden ymmärtäminen käytännössä. Tekeekö olkanivelesi sitä mitä se on suunniteltu tekemään vai toimiiko se liikettä rajoittavana tekijänä? Entä miten nilkan liikkuvuutesi voi vaikuttaa olkanivelesi hyvinvointiin?

Sukellamme luennolla teemoihin joita ovat mm. liikkeen eri tasojen huomioiminen harjoittelussa, kehomme ketjutukset ja nivelten rooli liikkeen tuottamisessa ja tukemisessa. Lisäksi käsittelemme taidon oppimisen mekanismeja, jotka voit suoraan siirtää omaan harjoitteluusi. Milloin taitoa tarttuu parhaiten ja miten taidon oppiminen tulisi lisätä harjoitteluun? Miten luomme sille oikean ilmapiirin? Luennolla avataan ajatuksia myös harjoitusten yhdistämisestä.

Ohjelmakategoria: UPGRADE 
 
JULIAORAVISTO.png

julia oravisto

Julia on Helsingin Kanavarannassa sijaitsevan BAY Pilates & Yogan perustaja. Hänen intohimonsa on  tunnistaa ja muuttaa liikkumisen malleja. Hänen opetuksensa ottaa vaikutteita näistä somaattisista lähestymistavoista, jotka luovat positiivisen ja transformatiivisen liikkeen kokemuksen.

www.bayhelsinki.com

Pilates x Jooga, lauantaina 3.8. 16:30 - 18:30, Galleria Rantakasarmi

Pilates ja jooga, täydellisesti toisiaan tukevat harjoitusmuodot, joiden yhtäläisyyksien ja eroavaisuuksien tiedostamisesta voisivat monet hyötyä. Yhdistämällä nämä rakastamansa lajit yhdeksi kokonaisuudeksi Julia ja Nina avaavat uusia puolia molemmista lajeista ja niiden hyödyistä toisilleen.

Julia johdattaa pilatesosuuden käyden läpi keskeisiä joogaharjoittelua tukevia pilateksen perusteita, kuten keskivartalon tukea sekä selkärangan liikkuvuutta. Nina puolestaan kokoaa asiat dynaamiseen joogaharjoitukseen rakentaen fyysisen flow-sarjan.

Ohjelmakategoria: MOVE


Balance - To Remain Upright and Steady, lauantaina 3.8. klo 10:30 - 12:00, Mastovaja

Tasapaino tarvitsee liikkuvuutta. Kun haastamme tavallisen tapamme liikkua, luomme liikkuvuutta ja tasapainoa selkärankaamme ja niveliimme ja löydämme samalla eri kehon puolien eroja ja harmoniaa. Tästä seuraa enemmän symmetriaa, vapautta ja tehokkuutta liikkeisiimme. Tämä workshop keskittyy hengityksen avulla pilateksen perusteisiin, jotta pystymme turvallisesti päästämään irti, tarttumaan hetkeen ja pitämään hauskaa. Mukana on klassisia Pilates-harjoitteita twistillä! Tämä workshop sopii kaikille, jotka haluavat kasvattaa kinesteettistä tietoisuuttaan ja ymmärtää liikkuvan kehon potentiaalin suhteessa tilaan.

Aikaisempaa kokemusta Pilateksesta ei vaadita. Ei sovi raskaana oleville.

Workshop pidetään englanniksi.


 
 
MERIMORT.png

MERI MORT

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, ohjaa Shantin joogaopettajakoulutuksessa sekä kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

www.merimort.com

Moon Movement with Live Music, lauantaina 3.8. klo 16:30 - 18:00, Upseerikerhon juhlasali

Missä kuunkierron kohdassa matkaamme?

Tule nauttimaan  sielukkaan virtaavasta harjoituksesta, jossa vapaudutaan kollektiivisesti. Kuulemme Äiti kuusta ja sen innoittamana liikumme vapaasti kuun rytmien ja aaltojen kantamana. Hiljennymme lepäämään ja tunnustelemaan noussutta energiaa.

Sessiota säestää sellisti Joanna Rinne. Hänen sellonsa äänen värähtely ohjaa osallistujat syvemmälle kohti meditatiivista tilaa. Joanna pyrkii yhdistämään intuitiivisella soitollaan oppinsa kolmesta maailmasta: joogan, taiteen sekä taivasta tutkivan tieteen alalta.

Ohjelmakategoria: LOVE

YOGA OF FREEDOM – PachaMama, sunnuntaina 4.8. klo 15:15 - 16:45, Upseerikerhon juhlasali

Kun olemme yhteydessä Äiti Maahan, joogaharjoituksemme muuttuu kevyeksi leikiksi maan ja taivaan välillä. Tämän yhteyden etsiminen on rajatonta iloa. Tässä harjoituksessa avaamme maagisia jalkojamme, tunnustelemme selkärankaamme ja ystävystymme painovoiman kanssa.

Tämä tunti sopii myös aloittelijoille. Ei ole olemassa edistyneitä joogeja eikä joogassa ole kilpailua tai tavoitteita. Jooga on polku sen ymmärtämiseen että olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Tule maadoittumaan ja lepäämään. Työpaja pidetään englanniksi.


Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
ONAKAMU.png

Ona Kamu

Muusikko ja näyttelijä Ona Kamu on utelias ja innostunut etsijä. Peter Hess® sointukylpyrentouttajaksi valmistunut Ona kuljettaa sinut tutustumaan PH® ääniresonanssi-metodiin ja syvärentoutumaan soivien maljojen ja gongien harmonisten äänten aalloille.

www.onakamu.net

Peter Hess® Sointukylpy, lauantaina 3.8. klo 18:45 - 19:45 ja 20:00 - 21:00, Galleria Rantakasarmi

Sointukylpy on äänten resonanssiin perustuva Peter Hess® syvärentoutusmetodi. Sointukylpy puhdistaa mielen ja syvärentouttaa kehon soivien maljojen ja gongien harmonisten äänten aalloilla.

Makoilet mukavasti viltin alla ja annat äänimaljojen sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Sointukylpy kestää noin tunnin ja pitää sisällään alustuksen, äänikylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen.

Osallistujilla olisi hyvä olla mukanaan makuualusta, viltti, tyyny ja vesipullo.

Ohjelmakategoria: LOVE


 
 
INDERJIT KAUR KHALSA.png

inderjit kaur khalsa

Inderjit on opettanut kundaliinijoogaa vuodesta 2001alkaen ja hän on Kundaliinijooga Helsinki-koulun perustaja. Inderjit on kirjoittanut aiheesta myös kolme kirjaa; Voiman tie, Chakrapolku sekä Tie tasapainoon. Opetustyön lisäksi hän työskentelee elokuvaohjaajana sekä käsikirjoittajana.

www.kundaliinijoogakoulu.com

Kundaliini-intensiivi, perjantaina 2.8. klo 8:15 - 10:00, Upseerikerhon juhlasali

Kundaliinijoogassa ei yleisesti ole tasoryhmiä, mutta ajan ja kokemuksen myötä harjoituksen intensiivisyys kasvaa. Tässä workshopissa kundaliinijoogaa harjoittaneet tai joogaan pidemmän aikaa perehtyneet pääsevät syvemmälle sisään kundaliinin oppeihin ja kokemukseen kundaliinienergian todellisesta voimasta. Jos siis olet jo jonkin aikaa harrastanut joogaa ja haluat haastaa itsesi päästäksesi askeleen pidemmälle omalla tielläsi, tarjoaa tämä workshop sinulle hieman voimakkaamman kokemuksen.

Ohjelmatrack: PRO

Kundaliinijooga ja uusi alku, sunnuntaina 4.8. klo 11:30 - 13:00, Mastovaja

Kundaliinijooga on työkalu, jossa käytämme hengitystä, rytmistä liikettä, ääntä eli mantroja sekä meditaatiota puhdistaaksemme joskus jopa vuosikausia kantamaamme henkistä sekä fyysistä kuonaa. Sen jälkeen palautamme itsemme tämän hetken tietoiseen kokemiseen ja ymmärrykseen siitä, kuinka juuri tälläkin hetkellä ajatuksemme, sanamme, tekomme ja erityisesti emootiomme ohjaavat tulevaisuutta rakentumaan kaltaisekseen. Tämä workshop ohjaa meitä puhdistumaan ja löytämään oman voiman.

Ohjelmatrack: TRANSFORM

 
 
JUTTANIALA.png

jutta niala

Jutta Nialalla on parinkymmenen vuoden monipuolinen kokemuspohja joogan opettamisesta. Hän kouluttaa Vijnana joogaopettajia kolmivuotisessa koulutuksessa, sen lisäksi hän tekee pioneerityötä Naisten Linjan kanssa Olo-Turva konseptin parissa, joka on kehollinen toipumiskeino väkivaltaa kokeneille naisille.

www.joogaolemus.fi

Centered body – mind, Vijnana-joogan workshop joogaohjaajille ja pidempään jooganneille – pintaa syvemmältä, perjantaina 2.8. klo 8:10 - 10:00, Mastovaja

Yksi Vijnana-joogan teemoista on ”keskuksessa pysyminen”. Keskustan huomioiminen joogaharjoituksessa luo tasapainoa, eheyttä ja läsnäoloa keho-mieleen. Tutkimme Vijnana-joogan metodin avulla keskuslinjaamme. Saat kokemuksia mielen voiman valjastamisesta keholliseen työskentelyyn. Tunnin punaisena lankana on ”keskuksessa pysyminen” meditaatiossa, hengitysharjoituksissa ja liikkeissä. Elämyksellinen ja käytännönläheinen workshop tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja vinkkejä opettamiseen.

Ohjelmatrack: PRO

Hiljaisuuden voima ja pyhät äänet, perjantaina 2.8. klo 18:30 - 20:00, Mastovaja

Tunnilla teemme elämyksellisen äänimatkan oman äänen parissa käyttäen heprean pyhää kieltä ja mantroja. Luomme yhdessä kauniin äänitilan, jossa jokaisen äänellä on tärkeä osansa.

Jokaisella on ainutlaatuinen ääni, jolla on uniikki olemus ja äänen väri – kahta täysin samanlaista ääntä ei ole. Oman äänen käyttö luo kehosta äänimaljan, jossa ääni resonoi kehossa olevan veden avulla sisältäpäin jokaiseen soluun asti. Äänen käyttö voi olla voimauttavaa, virkistävää, rauhoittavaa, maadoittavaa ja nostattavaa.

Monille joogaajille Sanskritin kieli ja mantrat ovat tuttuja joogatunneilta. Myös heprea on pyhä kieli. Tutustumme heprean kielen pyhiin sanoihin ja äänteisiin ja pääsemme kokemaan niiden resonointia olemuksessamme.

Tilaisuudessa Jutta aukaisee mantrattavien sanojen merkityksiä ja kertoo niiden yhteydestä monille tuttuihin sanoihin, joita käytetään mm. kristinuskossa. HUOM: tilaisuus ei ole uskonnollinen vaan täysin universaali, jossa mantraaminen hepreaksi vastaa mantraamista sanskritin kielellä.

Ohjelmatrack: TRANSFORM

 
 
EVA ESTLANDER.png

eva estlander

Evan joogapolku alkoi yli kymmenen vuotta sitten Astanga-joogan parissa, mutta loukattuaan nilkkansa, Vinyasa Flow ja Yin-jooga alkoivat kutsua häntä enemmän, asettuen hänen sydämeensä asumaan. Nämä kaksi harjoitusta Eva yhdistää Yinasaksi (yin+vinyasa). Sanotaan, että Evalla on erityinen, lempeä tapa ohjata kehoasi sopiviin linjauksiin, ja että hänen tunneissaan on taianomainen sävy jossa on aistittavissa hänen sammumaton janonsa henkisyyteen. Eva uskoo varauksetta kiltteyteen, siihen että kaikki on energiaa ja siihen, että se mitä annat itsestäsi palaa lopulta luoksesi.

www.evaestlander.com

BLOOM INTO A WARRIOR - Opi käyttämään mudroja, mantroja ja mieltäsi, jotta vapautat sisäisen soturisi, perjantaina 2.8. klo 12:30 - 14:00, Upseerikerhon juhlasali

Tässä Vinyasa harjoituksessa mudrat ja asanaharjoitus ohjaavat sinut löytämään oman mantrasi jonka avulla muutut oman elämäsi soturiksi.

Mantra on positiivinen vahvistus joka motivoi, inspiroi ja auttaa itsekehityksessä. Mudrat hyödyntävät käsien ja aivojen yhteyttä, ohjaavat energian virtausta ja viestejä aivoihin. Mielen voimalla ohjaamme ajatuksiamme kohti toivottua tulosta. Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: MOVE

CHAKRA TUNE UP - hauska ja virtaava sarja tasapainottamaan chakroja, lauantaina 3.8. klo 18:30 - 20:00, Mastovaja

Vaikka kehomme vaikuttaa aineelliselta kokonaisuudelta, se on todellisuudessa energiakenttä. Kehossamme on 7 chakraa, eli energiakeskusta, jotka ovat elintärkeitä hyvinvoinnillemme. Jokainen chakra on yhteydessä eri osa-alueisiin elämässämme ja kehossamme. Tässä sessiossa liikumme chakrojen läpi Yin&Yang harjoituksella, stabilisoimme ja harmonisoimme jokaista chakraa ja opimme kehomme energiakeskuksista. Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: MOVE

 
 
KYLLIKUKK.png

Kylli kukk

Ihana Kylli on fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin omistaja. Kylli on tehnyt jo vuosia uraa uurtavaa työtä joogan parissa ja toiminut inspiraation lähteenä monille. Kylli on voimaannuttaja, joka kannustaa meitä ilon kautta uskaltamaan olla rohkeasti oma kukoistava itsemme.

www.jooga.fi

Chakratanssi, lauantaina 3.8. klo 16:45 - 18:00, Main Stage

Tanssi läpi elementtien, maasta taivaisiin. Musiikki kutsuu sinut nautiskelemaan eri chakrojen taajuuksilla. Kyllin rohkaisevassa ohjauksessa uskallat heittäytyä kokemaan elämänmakuisen skaalan omaa itseäsi ja luonnollista ilmaisuasi.

Ohjelmakategoria: MOVE

ZenSuelli jooga, sunnuntaina 4.8. klo 17:15 - 18:45, Upseerikerhon juhlasali

Lempeästi vahvistavaa ja notkistavaa liikettä, iloa, vapautta sekä olemisen ihanuutta. Tunti soveltuu kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
ROSANENONEN (1).png

Rosa nenonen

Rosa Nenonen on Pilots Helsingin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Hän auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa. Hän puhuu erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kouluttaa yritysten henkilöstöä, kirjoittaa sekä järjestää työpajoja.

www.pilotshelsinki.com

Löydä oma tarkoituksesi - miksi ja miten? Lauantaina 3.8. klo 10:15 - 11:45, Pajasali  

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Luennon/workshopin aikana syvennymme tarkoitukseen. Mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
LETALAVIGNE.png

leta lavigne

Leta Lavigne (ERYT-500) on joogaopettaja, joogaopettajien kouluttaja ja Lahdessa sijaitsevan YogaROCKS joogastudion perustaja. Leta seuraa opettajansa Paul grilleyn tominnallista lähestymistä joogaan. Hän on tunnettu voimakkaista ja intuitiivisista yin/yang tunneistaan, jotka vetävät tietoisuuden kehosta hienovaraiseen hengitykseen ja omaan sisäineen maisemaan.

www.yogarocks.fi

Skeletal Variation & The Functional Approach to Yoga, perjantaina 2.8. klo 12:15 - 14:00, Upseerikerhon biljardihuone

Syvennä tietoasi ihmisen kehosta tässä Paul Grilleyn opetuksiin perustuvassa työpajassa. Tutki kuinka erilaisia luustomme rakenteet eroavat ja miksi se on tärkeää tiedostaa opettaessa ja harjoittaessa asanoita. Sessioon kuuluu luento, anatomian tutkimista käytännössä ja funktionaalisesta näkökulmasta ohjattu yin harjoitus. Mukaan ovat tervetulleita kaikki joita kiinnostaa oppia lisää Yin joogasta, anatomiasta ja opettamisesta. Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: PRO

Partner Yin Yoga, perjantaina 2.8. klo 16:30 - 18:00, Upseerikerhon juhlasali

Rentoudu ja päästä irti tuetun Yin-harjoituksen kautta. Tässä sessiossa pari tukee vastaanottajaa lempeästi pitkissä passiivisissa venytyksissä jotka keskittyvät lantioon, jalkoihin ja alaselkään. Harjoitus on rauhoittava - energeettinen vahvistus keholle ja mielelle. Leta ohjaa jokaista paria läpi tuetun yin harjoituksen jotta kumpikin saa mahdollisuuden antaa ja vastaanottaa. Tule parin kanssa tai yksin - jos rentouttava kosketus on mieluisa ajatus tämä sessio sopii sinulle. Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: LOVE

 
 
JUTTA-AALTO-LILA.jpg

JUTTA AALTO

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, jonka syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta on opettanut anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa pääkaupunkiseudulla sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Supernotkeat: miten kehittää omaa joogaharjoitustasi kehotyyppiäsi tukevaksi? perjantaina 2.8. klo 9:00 - 10:15, Upseerikerhon biljardihuone

Monissa joogan asanoissa ylitetään kehon normaalit liikelaajuudet. Kehon yliliikkuvuus voi olla etu liikkuvuutta vaativien asanoiden tekemiseen, mutta siihen sisältyy myös hallitsemattoman liikkeen riski, joka voi altistaa esimerkiksi rasitusvammoille.

Tällä luennolla opit:

 • Mitä yliliikkuvuus on ja mistä se johtuu?

 • Mitkä ovat keskeisimmät asiat mitä tulisi huomioida yliliikkuvan joogaharjoituksessa?

 • Joogaa tukevia kehotietoisuus- ja voimaharjoitteita!

Ohjelmakategoria: PRO

Superjäykät: miten kehittää omaa joogaharjoitusta kehotyyppiäsi tukevaksi? perjantaina 2.8. klo 10:30 - 11:45, Upseerikerhon biljardihuone

Monissa joogan asanoissa ylitetään kehon normaalit liikelaajuudet. Aliliikkuvalle eli poikkeuksellisen jäykälle osa asanoista saattaa vaikuttaa sulalta mahdottomuudelta. Miten kehittää omaa liikkuvuutta niin että keho säilyy tasapainossa eikä esimerkiksi alaselkä joudu ylivenyttymään jäykkien takareisien kustannuksella?

Tällä luennolla opit:

 • Mitä aliliikkuvuus on ja mistä se johtuu?

 • Mitkä ovat keskeisimmät asiat mitä tulisi huomioda aliliikkuvan joogaharjoituksessa?

 • Liikkuvuutta edistäviä harjoitteita!

Ohjelmakategoria: PRO

 
 
JANI-TOIVONEN-VIHR.jpg

JANI TOIVONEN

Jani on parantaja ja äänitaiteilija. Hän avaa äänen värähtelyjen kautta tilaa kuuntelijoille kokea syvää rentoutumista, paranemista ja tasapainoa.

Jani pitää elämässään tärkeänä löytää todellinen yksinkertaisuus, rauhan ja onnellisuuden flow, ja jakaa se myös muille.

www.valonkadet.com

Sound Healing Concert, perjantaina 2.8. klo 21:00 - 22:30, Ruutikellari

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu värähtelyyn. Kaikki, mikä liikkuu, synnyttää ääntä ja kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella.

Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia meridiaaneja avaten. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla.

Ohjelmakategoria: LOVE

Gong Yoga, sunnuntaina 4.8. klo 19:15 - 20:45, Upseerikerhon juhlasali

Työpajassa alkaa luoden syvempää yhteyttä itseen hengitys- ja liikkuvuusharjoituksin, liikkeen ja pysähtymisen välillä leikkien. Keho sekä mieli ovat näin vastaanottavaisempia äänihoidolle.

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu värähtelyyn. Kaikki, mikä liikkuu, synnyttää ääntä ja kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella.

Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia meridiaaneja avaten. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
KAISA-JAAKKOLA-LILA.jpg

KAisa jaakkola

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija. Kaisa on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen. Hänen uusin kirjansa, Palaudu ja vahvistu, ilmestyi lokakuussa 2018.

www.kaisajaakkola.com

Palautuminen ja resilienssi, perjantai 2.8., klo 12:00 - 13:30, Pajasali

Tässä kokemuksellisessa luento-workshopissa syvennytään palautumiseen vaikuttaviin tekijöihin ja resilienssiin, jolla tarkoitetaan muutoskyvykkyyttä. Kaisa ja Ulrika avaavat palautumisen ja resilienssin välistä yhteyttä tarinoiden, tieteen ja käytännön harjoitusten avulla helposti omaksuttavassa muodossa.

 
 
MAGNUS-APPELBERG-VIHR.jpg

Magnus Appelberg

Magnus Appelberg on opettanut päätoimisesti Astangajoogaa vuodesta 2003. Hän kiertää myös vierailevana opettajana Suomessa, Skandinaviassa, Virossa ja Puolassa. Vuodesta 2013 hän on vetänyt Rööperin aamujoogaa yhdessä perheensä kanssa.

Magnus tunnetaan hänen anatomisesta tuntemuksestaan, tarkoista ja innovatiivisista avustuksistaan sekä ennen kaikkea iloisesta luonteestaan. Hänet tunnistaa raikuvasta naurusta ja kannustavasta opetustyylistä.

www.hyvinvoimala.fi

Avustustyöpaja joogaopettajille ja joogaopettajaksi haluaville, perjantaina 2.8. klo 10:30 - 12:00, Mastovaja

Joogaohjajan työ vaatii anatomista tuntemusta, verbaalista tarkkuutta ja kosketuksen herkkyyttä. Tämän lisäksi on tärkeää osata lukea toisen kehoa. Joskus tulee tilanteita, jolloin kaikista tehokkain tapa viestittää asanan linjaus on käyttää fyysistä avustusta eli kosketusta. Hyvällä avustuksella saamme oppilaan ymmärtämään asanan tarkoituksen selkeämmin kuin sadalla sanalla.

Kosketus on kieli, kielessä on säännöt sekä aakkoset ja niin on myös avustamisessa. Työpajassa teemme käytännön harjoituksia, eli avustamme toisiamme perusasanoissa ja myös niissä asanoissa, joissa osallistujat kokevat tarvitsevansa lisää tietoa ja taitoa. Avustuksissa Magnus näyttää mitkä ovat anatomian ja fysiikan lainalaisuudet. Osallistujat saavat tietoa, jota on helppo soveltaa omassa opetuksessa.

Ohjelmakategoria: PRO

Löydä Astangan ilo uudelleen, lauantaina 3.8. klo 8:15 - 10:00, Mastovaja

Joskus aikoinaan, kauan sitten, Astangajooga tunnettiin tarkoista säännöistään ja taipumattomasta muodostaan. Se, joka on käynyt Magnuksen astangatunneilla voi todistaa, että hänen tunneilla ilo virtaa ja muoto taipuu osallistujan fysiikan mukaan.

Tule siis kokemaan miten hengitys ja liike avaavat ilon portin sisälläsi. Bonuksena saat kokea Magnuksen herskyvän opetustyylin ja innostavan lähestymisen mihin tahansa ongelmaan, haasteeseen tai kysymykseen. Tämä tunti on portti innostavaan Astangaharjoitukseen.

Rock Om!

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
ANNA-TAIPALE-LILA.jpg

anna taipale

Anna Taipale on kirjailija, valmentaja ja elämästä nautiskelija. Anna kouluttaa ja pitää yksityisvastaanottoa, jotka tiivistyvät itsensä rakastamisen ja oman arvon teemojen ympärille. Anna yhdistää psykologisen ihmistuntemuksen henkisiin oivalluksiin lempeällä, iloisella ja voimauttavalla tavalla, joka inspiroi syvempään synkkaan itsen ja elämän kanssa.

www.annataipale.com

Iloa päin - lempeä sydänvoimasessio, lauantaina 3.8. klo 14:15 - 15:45, Pajasali

Tämä työpaja sisältää kuulosteluharjoituksia ja mielikuvamatkan tarjoten ajateltavaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten itselleen oppii lempeäksi?

 • Itsensä hyväksyminen on turvaa olla siinä missä olet ja mitä olet.

 • Miten sisäistä turvaa ja hyväksyntää luodaan?

 • Mitä hyväksyminen tarkoittaa? Miten synkkaat oman sydämesi kanssa, ohjaudut luonnolliseen olotilaasi?

 • Kun vastustus vähenee, sisäinen kitka pienenee, eli elämä lähtee virtaamaan, vetovoiman laki 2.0.

Ohjelmakategoria: LOVE


 
 
ELINA-JAATINEN-VIHR.jpg

elina jaatinen

Elina Jaatinen on vuodesta 2010 henkisen valmennuksen kentällä toiminut tunneterapeutti, tunnetaitokouluttaja, valmentaja, kirjailija ja puhuja, joka on laajasti eri hyvinvointialan projekteissa mukana niin yritysten, kuin yksilöiden parissa toimien. Elina johtaa The Journey:ta Suomessa ja hänen esikoisteoksensa Omassa voimassa ilmestyy 2019.

www.elinajaatinen.com

Syvä matka itseen, perjantaina 2.8. klo 12:00 - 13:30, Ruutikellari

Syvä matka itseen antaa mahdollisuuden sukeltaa syvälle sisimpään ja tutustua itseen uudella tasolla. Workshop sopii sinulle, jos sisältäsi kumpuaa toive löytää elämään jotain merkityksellistä, jota et välttämättä osaa edes nimetä - tunnistat vain kaipauksen. Haluat tuoda näkyväksi myös ne osat itsestäsi, joista on aika päästää irti, jotta todellinen olemuksesi pääsee loistamaan.

Työpaja on musiikin siivittämä transformoiva matka,  joka sisältää syvää sisäistä työskentelyä, mielikuvaharjoitteitteita,sekä ryhmässä tehtäviä harjoitteita. Jokainen saa itse päättää kuinka paljon omasta kokemuksestaan jakaa.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

Sessio tarjolla myös englanniksi sunnuntaina 4.8. klo 14:00 - 15:30 Ruutikellarissa  

 
 
MAARETTA-TUKIAINEN-LILA.jpg

maaretta tukiainen

Maaretta Tukiainen on kirjailija, puhuja ja muutosvalmentaja, joka auttaa ihmisiä ja organisaatioita elämään merkityksellisempää elämää. Hänen luomiaan Hyvän mielen kirjoja ja kortteja on myyty jo 50 000 kappaletta. Hän kehittää parhaillaan uusia työkaluja merkityksellisemmän elämän tueksi.

Tärkeintä tänään. Minimalismi merkityksellisen elämän tukena, perjantai 2.8. klo 10:00 - 11:30, Pajasali

Tuntuuko sinusta, että elämässäsi on liikaa kaikkea? Ei hätää, sillä tähän on ratkaisu: Sen selvittäminen, mikä on tärkeintä tänään.

Luennolla selviävät seuraavat asiat:

- Saat yksinkertaisen työkalun sen hahmottamiseen, mikä sinulle on elämässä kaikkein tärkeintä.

- Ymmärrät, mitä on minimalismi ja miten se auttaa arjen yksinkertaistamisessa.

- Opit 10 minitekniikkaa, joita soveltamalla voit yksinkertaistaa arkeasi.

- Opit kolmen pisteen menetelmän, jonka avulla tiedät joka päivä, mikä on tärkeintä juuri tänään.

Luennon aikana tehdään myös harjoituksia yksin, pareittain ja pienissä ryhmissä.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
NINA-LESKINEN-VIHR.jpg

Nina Leskinen

Ninalle joogastudio on paikka missä utelias ja levollinen mieli, luovat flow-sarjat ja anatomisesti tarkat linjaukset kohtaavat. Opetuksessaan Nina luo lämpimän ja turvallisen ilmapiirin saaden oppilaat vapautumaan omaan hyväksyvään harjoitukseen.

Nina on harjoittanut joogaa 20 vuoden ajan ja hän on opiskellut niin Suomessa kuin ulkomailla eri ohjaajien ja joogasuuntausten parissa.

Ninan Facebook-sivu

Pilates x Jooga, lauantaina 3.8. 16:30 - 18:30, Galleria Rantakasarmi

Pilates ja jooga, täydellisesti toisiaan tukevat harjoitusmuodot, joiden yhtäläisyyksien ja eroavaisuuksien tiedostamisesta voisivat monet hyötyä. Yhdistämällä nämä rakastamansa lajit yhdeksi kokonaisuudeksi Julia ja Nina avaavat uusia puolia molemmista lajeista ja niiden hyödyistä toisilleen.

Julia johdattaa pilatesosuuden käyden läpi keskeisiä joogaharjoittelua tukevia pilateksen perusteita, kuten keskivartalon tukea sekä selkärangan liikkuvuutta. Nina puolestaan kokoaa asiat dynaamiseen joogaharjoitukseen rakentaen fyysisen flow-sarjan.

Ohjelmakategoria: MOVE

First touch of yoga - Ensikosketus joogaan, perjantaina 2.8. klo 18:00 - 19:00, Varuskuntakenttä

Oletko kiinnostunut joogasta, mutta ensimmäinen kerta on jäänyt ajatuksen tasolle? Tai hallitset jo joogan asana-saloja, mutta haluat varmistusta ja vahvistusta peruslinjauksiin. Tunnilla saat ensi kosketuksen joogaan ja pääset näkemään, miten harjoitus luo keholle ja mielelle mahdollisuuden toimia optimaalisesti.

Huom! Tunti on avoin ja maksuton kaikille. Säävaraus.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
NINA-RUOTSALAINEN-LILA.jpg

Nina Ruotsalainen

Nina Ruotsalainen on flow-, yin- ja postnatal-joogaopettaja. Ninan sydäntä lähellä ovat selfcare-harjoitukset, hyvä kahvi ja erityispitkä savasana.

www.facebook.com/babysharkyogahki

Baby Yogi Club, sunnuntaina 4.8. klo 11:00 - 12:30, Upseerikerhon biljardihuone

Tämä työpaja on tarkoitettu vauvoille ja vanhemmille. Suloinen sessio pitää sisällään vanhempien hyvinvointia tukevaa asanaharjoitusta ja lisäksi ihanaa, läheisyyttä luovaa hierontaa vauvoille.

Voit odottaa huolenpitoa niille lihasryhmille, jotka huolehtivat päivän mittaan vauvasi kantamisesta , hellävaraista core-työskentelyä ja dynaamisempia seisoma-asanoita. Tämä sessio sopii kaikille tasoille, vanhemmille (yksi tai useampi) tai muille vauvasta huoltapitäville. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: FAMILY 
 
HELENA-KARHU-VIHR.jpg

Helena Karhu

Helena Karhu on shamanismin opettaja ja kansanparantaja, sekä 6-vuotiaiden kaksosten äiti. Helena on kulttuuriantropologian jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa. Väitöskirjatutkijana Helenan mielenkiinnon kohteita ovat erityisesti näkijyys-tietäjyys, shamanistinen seremonia, naisshamaanius ja shamaanien uudet sukupolvet. Helena kokee elämäntehtäväkseen shamanismin ja kansanparannuksen kehityksen, tutkimisen ja palvelujen tarjoamisen perustamassaan Karhun Talossa.

www.karhuntalo.com

Valkoisen karhun seremonia, lauantaina 3.8. klo 14:30 - 16:00, Ruutikellari  

Aloitamme luennolla karhusta shamanistisena voimaeläimenä. Omistamme seremonian Valkoisen Karhun suojelulle. Helena sai vision kuultuaan Kuhmossa syksyllä 2018 havaitusta harvinaisesta valkoisesta karhunpennusta. Lakota- ja Sioux-heimojen parissa elää legenda, jota kutsutaan ”Valkoisen Buffalon profetiaksi”. Sen mukaan valkoisen buffalonpoikasen ilmestyminen tarkoittaa suurta muutosta. Ihmiskunnan on valittava oikea tie, jotta maapallomme säilyy. Onko suomalainen Valkoinen Karhu samoilla asioilla?

Ohjelmatrack: TRANSFORM  

Hyvä noita ja rumpu, sunnuntaina 4.8. klo 13:00 - 14:00, Upseerikerhon biljardihuone

Tule ja tapaa hyvä noita-akka. Helena kertoo, mitä ovat noita, shamaani, velho ja haltija. Opimme oikeasta taikuudesta tutustumalla taikasauvoihin. Voit tuoda oman puukepin mukaan. Tuleeko siitäkin taikasauva? Teemme myös lyhyen, lapsille sopivan shamaanirumpumatkan.

Ohjelmatrack: FAMILY 
 
LANA-LAVANINA-LILA.jpg

lana lavanina

LanaPrana on kokenut Ayurveda-konsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Ayurveda-konsultaatioiden ohella hän tekee asiakkailleen abhyanga-öljyhoitoja, opettaa Ayurvedaa Suomen Ayurveda-instituutissa, sekä Joogaa ja Pranayamaa Shanti Joogakoulussa.

Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

www.lanaprana.fi

Pranayama = nuoruuden lähde, lauantaina 3.8. klo 9:30 - 10:45, Galleria Rantakasarmi

Pitkä syvähengitys pidentää ikää ja nuorentaa, kun taas lyhyt pinnallinen hengitys aiheuttaa stressiä ja lyhentää elinkaarta. Workshopissa tutustumme pranayama-tekniikoihin eli hengitysharjoituksiin. Säännöllisellä pranayama-harjoituksella solut puhdistautuvat ja uudistuvat. Harjoitukset vaikuttavat parasympaattiseen hermostoon, stressitaso alenee ja aineenvaihdunta toimii paremmin. Tunnilla teemme muutamia pranayama-harjoituksia, joita voi turvallisesti tehdä kotona.

Ohjelmatrack: UPGRADE

Ayurveda osana arkielämää, lauantaina 3.8. klo 11:00 - 12:30, Upseerikerhon biljardihuone  

Ayurveda on noin 5000 vuotta vanha lääketieteen muoto, joka on peräisin Intiasta. Ayurveda tarkastelee terveyttä ja sairautta kokonaisvaltaisesti ja keskittyy ihmisen mielen ja kehon vuorovaikutukseen. Ayurveda pyrkii sekä ennaltaehkäisemään sairauksia että saattamaan kehon ja mielen tasapainoon ruokavaliolla, elämäntavoilla ja yrteillä. Tällä luennolla saat konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä, miten voit soveltaa ayurvedaa arkielämään, asuitpa yksin tai perheen kanssa.

Ohjelmatrack: UPGRADE 
 
paulina_piippo_vihr.jpg

Paulina Piippo

Joyllan perustaja Paulina Piippo on soveltavan positiivisen psykologian maisteri. Hänen intohimonaan on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä kukoistamaan. Joyllan palvelut perustuvat positiiviseen psykologiaan, eli hyvän elämän tieteeseen. Joylla tarjoaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään.

www.joylla.com

Ota vahvuutesi käyttöön, sunnuntaina 4.8. klo 10:00 - 11:30, Pajasali

Millaista meillä olisi yhdessä, jos tunnistaisimme, arvostaisimme ja hyödyntäisimme enemmän sekä omia että toistemme vahvuuksia? Mitä saisimme tuolloin aikaan vanhempina, auttajina, pomoina tai työkavereina? Miten vahvuuksien mielekäs käyttö vaikuttaisi meihin – merkityksen tunteeseemme, itsemyötätuntoomme ja kukoistukseemme? Työpaja tarjoaa tutkittua tietoa, työkaluja ja rohkeutta olla paras versio itsestäsi.

Ohjelmatrack: UPGRADE


 
 
SUSANNA-HAKANEN-LILA.jpg

SUSANNA HAKANEN

Susanna Hakanen on vuonna 2017 valmistunut Heartful Yoga-opettaja ja kasvatustieteilijä. Hänen taustaansa kuuluvat läpi elämän kestäneet tanssiopinnot, sekä erilaisia musiikki- ja teatteriopintoja. Susanna opettaa joogaa sekä säveltää sen opettamiseen soveltuvaa musiikkia. Herkän ja luovan opettamistyylin pääsuuntaus on yin-joogassa. Häntä kiehtoo joogassa erityisesti pysähtymisen ja rauhoittumisen tuoma läsnäolon tila, joka tekee elämästä monella tavoin kauniimpaa. Tämän löytämisen tueksi hän uskoo musiikin ja sen luomien tunnelmien olevan keskiössä.

Tuning Chakras - Heartful Yin with Piano and Cello, perjantaina 2.8. klo 14:30 - 16:00, Upseerikerhon juhlasali  

Sävel säveleltä yin-joogaan laskeutuen tämä työpaja sisältää rauhoittumista, hiljaisuutta ja herkkyyttä. Joogaaminen rakentuu eri chakroille sävelletyille kappaleille, pianon ja sellon vuoropuheluna. Työpajassa livenä musisoivat kappaleet säveltänyt ja sovittanut Susanna Hakanen sekä sello-osioiden sovittamisesta vastannut Miikkael Anttila. Työpajassa käydään läpi asanoiden avulla kaikki chakrat. Musiikkia ja joogaa yhdistävä tunti on ainutlaatuinen kokemus ja se sopii kaikille joogaajille.

Ohjelmatrack: LOVE

 
 
KAROLIINA-VALONTAIVAL-VIHR.jpg

Karoliina Valontaival

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rhythms®-opettaja ja DJ. Karoliinalla on monipuolinen koulutustausta ja työhistoria taiteen, tieteen ja kehollisten harjoitusten parissa. Hän luo turvallisen, juurevan ja hyväksyvän tilan, joka kutsuu lumoutumaan omasta liikkeestä ja tämän hetken runoudesta.

www.valontaival.com

5Rhythms - luovan liikkeen ilo, perjantaina 2.8. klo 16:30 - 17:45, Main Stage

Opi olemaan kotona omassa kehossasi ja kuuntelemaan sen viisautta. Viisi liikelaatua muodostavat yksinkertaisen, selkeän ja väkevän rakenteen, joka herättää ainutlaatuisen tanssimme. Löydä virtaavuutesi (flowing), sytytä tulesi roihuamaan (staccato), antaudu kesyttömään tanssiin (chaos), kevenny ja loista (lyrical) ja laita meditaatiosi liikkeelle (stillness).

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
ULRIKA-BJORKSTAM-LILA.jpg

Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja, kirjailija, pidetty luennoitsija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat itsen johtamisen taidot, parempi työelämä sekä resilienssi eli muutoskykyisyys.

www.goodco.fi

Palautuminen ja resilienssi, perjantai 2.8., klo 12:00 - 13:30, Pajasali

 Tässä kokemuksellisessa luento-workshopissa syvennytään palautumiseen vaikuttaviin tekijöihin ja resilienssiin, jolla tarkoitetaan muutoskyvykkyyttä. Kaisa ja Ulrika avaavat palautumisen ja resilienssin välistä yhteyttä tarinoiden, tieteen ja käytännön harjoitusten avulla helposti omaksuttavassa muodossa.

 
 
EEVI-MINKKINEN-VIHR.jpg

Eevi Minkkinen

Eevi Minkkinen on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja. Eevi kirjoittaa blogia Hidasta elämää- sivustolle ja hänen kirjansa ‘Ole itsellesi armollinen’ julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Eevi uskoo että suorituskeskeisessä ja ihannekuvien täyteisessä ajassamme tarvitsemme ennen kaikkea inhimillistä itsetuntemusta ja armollisuutta.

www.eeviminkkinen.fi

Kiintymyssuhde aikuisessa parisuhteessa, lauantaina 3.8. klo 10:30 - 12:00, Upseerikerhon juhlasali

Tämä workshop tarkastelee inhimillisessä hengessä psykologisen turvallisuuden tunteen rakentumista, kiintymysuhdemallia sekä sitä, miten ne vaikuttavat sisäisiin kokemuksiimme ja käyttäytymiseemme parisuhteissa.

Kiintymyssuhdemalli kuvaa erilaisia tapoja kiintyä. Puhutaan turvallisesta-, ristiriitaisesta- välttelevästä- ja jäsentymättömästä kiintymystyylistä. Työpajassa tutkitaan, miten nämä eri tyylit vaikuttavat omaan oloon ja käyttäytymiseemme läheisissä ihmissuhteissa.

Tämä sessio lisää ymmärrystä ja hyväksyntää itseä ja muita kohtaan, sekä tarjoaa konkreettisia suuntaviivoja sille, miten omaa tapaa kiintyä voi eheyttää kohti turvallista, jos oma kiintymystyyli on turvaton.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
JENNI-DEMUS-LILA.jpg

jenni demus

Jenni Demus, 38, on myötätuntoisen itsensä johtamisen asiantuntija. Hänen ratkaisukeskeinen lähestymistapansa auttaa luomaan uudenlaisen suhtautumistavan elämän eri osa-alueita rajoittaviin ajatus- ja toimintamalleihin. Valmennus voimaannuttaa kohti sallivampaa minäsuhdetta, arvojen vahvistamista ja omannäköistä menestystä niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin.

www.jenniemilia.fi

Nainen astu esiin! perjantaina 2.8. klo 14:00 - 15:30, Pajasali

Tuntuuko siltä, että et tule nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi muiden toimesta? Etsitkö omaa erityistä paikkaasi maailmassa? Pelottaako sinua astua omaan voimaasi ja elää todeksi suuri potentiaalisi?

Tervetuloa mukaan Tule näkyväksi -luennolle, jossa käydään askel askeleelta läpi näkyväksi tulemisen prosessi käytännön työkaluja unohtamatta. Luento voimauttaa sinua, joka kaipaat henkilökohtaisiin ihmissuhteisiin ja/tai työelämään rohkeutta tuoda oma, ainutlaatuinen olemisesi ja totuutesi näkyväksi.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
SANNA-YRJÄNHEIKKI-VIHR.jpg

Sanna Yrjänheikki

Sanna Yrjänheikki on hyvinvoinnin ja luovien alojen moniosaaja. Sanna on tanssija, DJ ja jooga- ja pilatesopettaja. Sanna on myös viime aikoina aloittanut Barren ohjauksen. Sanna on luova tila Pihasalin omistaja.

www.pihasali.fi

House Yoga, sunnuntaina 4.8. klo 17:30 - 19:00, Mastovaja

House Yoga on New Yorkista kumpuava uusi joogamuoto, jossa joogaharjoitusta tehdään house-musiikin tahtiin. House Yoga -tunnilla yhdistyy muinainen joogaperinne ja moderni katumusiikki tavalla, joka kutkuttaa ja maadoittaa samanaikaisesti.

Houseksi kutsutaan 4/4-tahtilajissa kulkevaa elektronista tanssimusiikkia, jossa usein on vaikutteita diskosta, soulista, funkista ja jazzista. House-musiikkilaji on syntynyt Chicagossa 80-luvulla.Housen hypnoottinen rytmi ja sielukas soundi takaa kuulijoille meditatiivisen olotilan ja toimii erinomaisena hengityksen rytmittäjänä.

Ohjelmakategoria: MOVE


 
 
INKA-SAINI-LILA.jpg

Inka Saini

Jooga on kuulunut Inkan elämään yli 7 vuoden ajan. Hänen ohjaajapolkunsa alkoi vuonna 2016 lasten joogaohjaajan koulutuksella ja RYT200-joogaohjaajakoulutuksella. Nyt äitiyslomalla ollessaan Inka nauttii Lasten joogatuntien ohjauksesta sunnuntaisin Pihasalilla.

www.inkanarkki.fi

Lapsi & vanhempi -joogatunti kouluikäisille, sunnuntaina 4.8. klo 9:45 - 10:30, Upseerikerhon biljardihuone

Työpaja sisältää joogaa hengityksen, liikkeen ja tarinoiden innoittamana. Sessiossa keskitytään kehon luonnolliseen liikkeeseen ja mielen ja kehon rauhoittamiseen leikin kautta iloiten. Työpaja sisältää myös suoritusvapaata kehotietoisuuden itsensä ilmaisun harjoittelua. Sessio päättyy loppurentoutukseen.

Ohjelmakategoria: FAMILY

Lapsi & vanhempi -joogatunti taaperoille, sunnuntaina 4.8. klo 14:30 - 15:00, Upseerikerhon biljardihuone

Työpaja sisältää joogaa hengityksen, liikkeen ja tarinoiden innoittamana. Sessiossa keskitytään kehon luonnolliseen liikkeeseen ja mielen ja kehon rauhoittamiseen leikin kautta iloiten. Työpaja sisältää myös suoritusvapaata kehotietoisuuden itsensä ilmaisun harjoittelua. Sessio päättyy loppurentoutukseen.

Ohjelmakategoria: FAMILY

 
 
UKKO-KARKKAINEN-VIHR.jpg

ukko kärkkäinen

Ukko Kärkkäinen on pitkänlinjan tunnetyöläinen, hyvinvointikouluttaja, ryhmien työnohjaaja ja johdon valmentaja. Hän on tutkinut runojen sanoittamisen kautta omia tunteitaan jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Luontokuvaajana erityisesti purot ja virtaavat vedet ovat hänen kiinnostuksen kohteina. Sulavaa jäätä Ukko käyttää surun metaforana.

Miten ihminen voisi selvitä kriiseistä? Tämä on yksi Ukon osaamisen ydin. Ilo ja Rakkaus - niitä lisää.

Heartful Yin, Soulful Sound and Touching Poetry, lauantaina 3.8. klo 14:30 - 16:00, Upseerikerhon juhlasali

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ja syvästi hoitava työpaja, jossa lempeyden yin-jooga, sielukkaat sävelet ja koskettavat runot kietoutuvat yhteen. Workshopin ohjaavat Magnesian perustajajäsen Kaisa Kärkkäinen, hänen isänsä, runoilija ja tarinankertoja Ukko Kärkkäinen sekä koru- ja äänitaiteilija Essi Seppälä.

Ohjelmakategoria: LOVE

Tunneaarteiden etsintää elämän saarella, lauantaina 3.8. klo 18:00 - 20:00, Upseerikerhon biljardihuone  

Tule "vaeltamaan" pienryhmissä piirityöskennellen elämän saarelle. Etsitään yhdessä tunteiden timantteja.

Tunnetyöpajassa tutustutaan myös session vetäjän Ukko Kärkkäisen runoihin ja luontokuviin.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
VAULA-VALPOLA-VIHR.jpg

vaula valpola / avoin taidekoulu

Avoin taidekoulu opastaa intuitiivisen maalaamisen taitoon ja pysähtymiseen taiteen äärelle ohjaamalla opiskelijoita meditatiivisen lähestymistavan kautta taiteellisen ilmaisun heräämiseen ja syvenemiseen.

Vaula Valpola on Galleria Rantakasarmissa Magnesia festivaalin aikana näyttelyä pitävä taiteilija, joogini ja meditoija.

www.avointaidekoulu.net

www.vaulavalpola.com

Meditaatiota ja maalausta, sunnuntaina 4.8. klo 9:00 - 10:45, Galleria Rantakasarmi

Oletko joskus…

halunnut kokea, miten taide voi koskettaa?

ihmetellyt, mistä maalaus syntyy?

miettinyt, mitä meditaatio on?

ajatellut, etten voi maalata, koska en osaa?

Kysymyksiin voi löytyä vastaus Meditaatiota ja maalausta -työpajassa, missä johdatellaan meditaation kautta kehollisten kokemusten ja mielen tunnun ilmaisemiseen maalauksen keinoin.

Sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Opastajina toimivat meditaatio-ohjaaja ja Vaula Valpola. Tarvikkeet saat paikan päällä.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
ELISA-KUUTTILA-LILA.jpg

Elisa Kuuttila

Elisa on joogan monitoiminainen joka pyörittää Pranama Kallio nimistä "maksa mitä pystyt" -joogastudiota. Hän on suomen ensimmäinen Katonah yoga™ -opettaja sekä SUP- ja aerial-joogan uranuurtaja.

www.elisakuuttilayoga.com

Experience Katonah Yoga, perjantaina 2.8. klo 14:30 - 16:00, Mastovaja

Katonah-jooga opettaa sinua työskentelemään fiksummin, ei kovemmin. Tässä joogan tyylilajissa löydämme stabiliteetin luiden ja nivelten linjauksista. Ajattele rakennusta: sen voima tulee sen rakenteista (luista) eikä sementistä (lihaksista). Harjoitamme joogaa laajentaaksemme mieltämme: järjestämme kehomme uudestaan muokataksemme mieltämme.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
KATJAMARIA-TAAVITSAINEN-VIHR.jpg

katja-maria taavitsainen

Katja-Maria Taavitsainen on multiartisti (tanssija, koreografi, näyttelijä, joogi & muusikko), jonka praktiikka rakentuu vahvasti liikkeen, kehotaiteen, esittävän taiteen sekä somaattisten menetelmien ehdotuksista. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi ja tehnyt töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikin parissa Suomessa ja maailmalla. Hän työskentelee parhaillaan Berliinissä eri koreografien kanssa, suorittaa näyttelijäntyöllisiä opintojaan sekä tekee tanssitaiteilijan ja laulajan töitä erilaisissa konteksteissa, ohjaten myös oman liikemetodinsa pohjalta workshoppeja ympäri maailmaa.

www.meuovement.com

BodyTrippin’, perjantaina 2.8. klo 18:15 - 19:30, Main Stage

Lupa saapua, lupa olla perillä, lupa hiljentyä, lupa upota, lupa painautua, lupa virrata, lupa kaatua, lupa nousta, lupa tukea, lupa tukeutua, lupa tavoitella, lupa luopua, lupa olla äärillä, lupa olla äärellä, lupa olla matkalla - itsessä ja toisessa. Tilassa ja ajattomuudessa.

BODYTRIPPIN’ on tanssitaiteilija Katja-Maria Taavitsaisen kuratoima kehomielimatka. Yhteinen tila, joka rakentuu erilaisista liikekuvaelmista, ehdotuksista, kokeiluista, uteliaisuudesta ja haastamisesta.

Musiikin sessioon saapuu luomaan DJ Eikai.

Sessio on inklusiivinen ja avoin kaikenlaisille kehohistorioille.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
KAISA-KÄRKKÄINEN-LILA.jpg

kaisa kärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen on hyvinvointialan moniosaaja, joka opettaa joogaa, kouluttaa Heartful Yoga -opettajia sekä valmentaa muutosten keskellä olevien yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa. Kaisalla on kyky ja halu luoda aito yhteys ihmisiin – hän on rakentanut laajalle ulottuvan lämminhenkisen yhteisön missionaan jakaa eteenpäin tietoa, iloa ja kokemuksia.  

Kaisa on myös yksi Magnesia Festivalin perustajista.

www.kaisakarkkainen.fi

Heartful Yin, Soulful Sound and Touching Poetry, lauantaina 3.8. klo 14:30 - 16:00, Upseerikerhon juhlasali

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ja syvästi hoitava työpaja, jossa lempeyden yin-jooga, sielukkaat sävelet ja koskettavat runot kietoutuvat yhteen. Workshopin ohjaavat Magnesian perustajajäsen Kaisa Kärkkäinen, hänen isänsä, runoilija ja tarinankertoja Ukko Kärkkäinen sekä koru- ja äänitaiteilija Essi Seppälä.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
ESSI-SEPPÄLÄ-VIHR.jpg

essi seppälä

Essi Seppälä on intuitiivinen kivikorutaiteilija ja äänimaljakuningatar. Hän on toiminut pitkään erilaisten täydentävien hoitojen parissa intohimonaan auttaa ihmisiä saamaan sieluunsa säihkettä kivien ja hoitavien äänten avulla.

www.esmeraldasoul.com

Heartful Yin, Soulful Sound and Touching Poetry, lauantaina 3.8. klo 14:30 - 16:00, Upseerikerhon juhlasali

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ja syvästi hoitava työpaja, jossa lempeyden yin-jooga, sielukkaat sävelet ja koskettavat runot kietoutuvat yhteen. Workshopin ohjaavat Magnesian perustajajäsen Kaisa Kärkkäinen, hänen isänsä, runoilija ja tarinankertoja Ukko Kärkkäinen sekä koru- ja äänitaiteilija Essi Seppälä.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
MARIELA-SARKIMA-LILA.jpg

Mariela Sarkima

Mariela Sarkima tuottaa ja toteuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia, workshopeja ja retriittejä ympäri Suomen sekä tuottaa video- ja blogisisältöjä oman KOKONAINEN-brändinsä alla. Hän myös opettaa Kundaliinijoogaa, tekee äänimalja-, gongi- ja rumpurentoutuksia sekä syventää parhaillaan äänirentoutus- ja Shaktitanssiopintojaan.

www.KOKONAINEN.fi

Olen KOKONAINEN, perjantaina 2.8. klo 16:30 - 18:30, Galleria Rantakasarmi

Workshopissa kohdataan oma feminiininen energia. Mielen ja kehon yhteyttä herätellään dynaamisesti kehoa lämmittävien sekä pehmeästi virtaavien venytysten vuorottelulla syvän hengityksen ja kauniin musiikin rytmittämänä. Koko olemuksen sulautuessa lempeään liikkeeseen mukaan lisätään ripaus hemmottelua! Ihoa hoitavilla luonnonöljyillä itselle tehtävät pään sekä kasvojen hieronta- ja akupainantaotteet lataavat osallistujat rentouttavalla energialla ja kokonaisvaltaisella hyvällä ololla. Workshop päättyy kauniin mantralaulun siivittämään mielikuvamatkaan ja loppurentoutukseen.

Workshopin harjoitukset perustuvat Kundaliinijoogaan sekä Shaktitanssi- ja Shakti Flow-liikkeisiin & venyttelyihin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, kaikki (myös miehet) ovat tervetulleita!

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
SOINTU-HIETALA-VIHR.jpg

sointu hietala

Sointu Hietala on henkisen alan ammattilainen, kuka palvelee ihmisiä Tietoisuuden Akatemiassa niin astrologialla, VortexHealing® -energiaterapialla sekä planetaarisilla että Suoran polun meditaatioilla.

www.facebook.com/tietoisuudenakatemia

Leijonan uuden kuun meditaatio, perjantaina 2.8. klo 18:00 - 19:30, Ruutikellari  

Liity mukaan Leijonan uuden kuun meditaatioon, jossa tietoisuuden mahdollistamana ja Leijonan uuden kuun energeettisiä teemoja mukaillen meditoijat saatellaan omien Leijona-teemojensa äärelle.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

Syksyn 2019 astrologinen katsaus, lauantaina 3.8. klo 18:15 - 19:45, Pajasali

Tämä astrologinen luento avaa loppuvuoden 2019 planetaarisia energioita. Sessio päättyy meditaatioon, jossa jokaisen osallistujan valitsema planeetta asemoidaan energeettisesti suotuisimpaan mahdolliseen linjaukseensa. Tervetuloa taivaan taajuudelle!

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
LAURA-JANGER-LAITIO-LILA.jpg

Laura Janger-Laitio

Laura Janger-Laitio on HIMA Happinessin toinen perustaja, toimintaterapeutti (AMK), henkinen valmentaja ja -kouluttaja sekä joogaopettaja.Laura on kokenut valmentaja ja kouluttaja itsetuntemuksen, intuition, henkisen kasvun ja sydämestä käsin elämisen saralla. Hänen tapansa työskennellä on intuitiivinen, käytännönläheinen ja ilon täyttämä.

www.himahappiness.com

Mitä onnellisuus on? lauantaina 3.8. klo 16:15 - 17:45, Pajasali

Onnellisuus on taitoa, kykyä ja rohkeutta elää omaa elämää ja sietää kaikkia omia tunteitaan, myös niitä vaikeita. Se on pelottomuutta kasvun edessä, päättäväisyyttä etsiä epäolennaisesta se kaikkein merkityksellisin. Se on rohkeutta olla sellainen kuin on, kuunnella itseään, puhua omaa totuuttaan ja kohdata toiset tuosta rohkeudesta käsin lämpimästi ja hyväksyen. Se on rohkeutta toteuttaa unelmiaan ja liikkua omia päämääriään kohti. Onnellisuus on rehellisyyttä itselle, toisille ja maailmalle.

Luennolla käsitellään onnellisuuden edellytyksiä. Minkälaisten ehtojen täytyy toteutua, että voisimme olla onnellisia?

Laura pitää session yhdessä Keiju Vihreäsalon kanssa.

Ohjelmatrack: UPGRADE

 
 
HANNA-MARI-NIEMINEN-VIHR.jpg

Hanna-Mari Nieminen

Hanna-Mari Nieminen on joogaopettaja, doula, synnytysvalmentaja ja äiti. Hamin joogiset juuret ovat Vanda Scaravellin opeissa ja hänelle jooga on leikkiä, tutkimista ja meditatiivista liikettä. Hengitykseen uppoutuminen, arjen jooga ja muutokseen juurtuminen inspiroivat Hamia niin omassa elämässä kuin opetustyössä.

www.hamila.fi

Raskausjooga, lauantaina 3.8. klo 9:00 - 10:30, Upseerikerhon biljardihuone

Raskausjoogassa yhdistyvät lempeä liike, voima, rentous ja hengitysmeditaatio.

Raskausjooga on joogaa kahdelle. Kohdussa kasvava uusi elämä ottaa oman tilansa ja raskaanaolevan koko elämä muuttuu. Jooga on erinomainen keino käsitellä tätä suurta muutosta. Kun fyysisin liikkein teemme tilaa kehoon, virtaa odottajan hengitys hieman keveämmin ja lapsikin saa enemmän tilaa. Samalla odottaja voi harjoitella juurtumista omaan elämään ja sen muuttumiseen sekä vahvistaa luottamusta omaan itseensä.

Hamin ohjaamalla raskausjoogatunnilla joogaamme sekä yksin että yhdessä muiden osallistujien kanssa. Tunti sisältää fyysisen joogaharjoituksen, hengitysmeditaation ja ohjatun loppurentoutuksen, jotka yhdessä vahvistavat sekä  kehotietoisuutta että yhteyttä kohtuvauvaan.

Ohjelmakategoria: LOVE

Mama Love, sunnuntaina 4.8. klo 18:30 - 20:30, Upseerikerhon biljardihuone

Mama Love on yhteinen hetki äideille, äitiydestä haaveileville ja raskaana oleville. Millaista äitiyttä ja hoivaa kannamme mukanamme? Millaista on äidin ja naisen itsehoiva? Pohdimme näitä ja äitiyteen liittyviä tunteita yksin ja yhdessä. Joogaharjoituksessa tutkimme kohdun energiaa ja hengitysmeditaatiossa vahvistamme sydänyhteyttä ja itsehoivaa. Tervetuloa rakkaudelliseen naistenpiiriin!

Ohjelmatrack: TRANSFORM


 
 
KIRSI-TIKKA-LILA.png

Kirsi Tikka

Kirsi Tikka on toinen Yoga Base Helsingin perustajista, jolla on kymmenen vuoden kokemus joogan opettamisesta. Viikkotuntien lisäksi Kirsi kouluttaa jooganopettajia Roots to Rise -nimen alla sekä toimii kulttuurin kentällä tuottajana.

www.yogabasehelsinki.com

Matka lempeyteen aistillisuuden kautta, perjantaina 2.8. klo 19:00 - 21:00, Galleria Rantakasarmi

Työpaja on yhdistelmä asanaa, luovuutta, joogafilosofiaa ja hengitystä. Sessio hakee liikkeellisen inspiraationsa seasonal joogasta, embodimentista ja Gaga-nykytanssitekniikasta. Yhdistämme hengityksen, liikkeen ja joogisen filosofian tavalla, joka tukee ajatusta siitä, että kaikki mitä teet on jo riittävää ja kokonaista. Muodostuvan kokonaisuuden tarkoituksena on tukea jokaisen omaa potentiaalia ja tuoda kokijalleen iloa ja lempeyttä. Liikkeellinen osuus päättyy pitkään äänimaljasointirentoutukseen. Tunnilla mukana äänimaailmaa kanteleella ja harmoniumilla luomassa Sari Hellman.

Ohjelmakategoria: MOVE

Sisäisen voiman äärellä, sunnuntaina 4.8. klo 15:30 - 17:00, Mastovaja

Tunti on fyysinen ja tyyliltään virtaavaa vinyasaa. Olemme enimmäkseen jalkojen varassa sillä tarkoituksena on tuntea jalkojen kautta juurtuminen maan voimaan, vaikka muutoin liikkeissä tavoittelemme kepeyttä, kehollista tilan tuntua ja lupaa olla. Tuntikokonaisuus on kombinaatio asanaa, oman voiman harjoitteita, hengitystä ja mantraa. Tunnilla tutkimme miten ulkoisen kautta voi löytää oman sisäisen viisauden. Kuinka fyysisen harjoitteen voi tehdä silti kehoa (itseä) kunnioittaen ja tunnustellen. Miten keho on vain työväline ja yksi ovista kohti omaan todelliseen itseen. Äänimaailman kanteleella ja harmoniumilla sisäisen voiman matkaan luo Sari Hellman.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
LEIGH-EWIN-VIHR.jpg

Leigh Ewin

Leigh Ewin on hengitystyöskentelyn ja kylmäaltistuksen ohjaaja. Hän on työskennellyt useiden maailman tunnetuimpien hengitystyöskentelyn opettajien kanssa ja hänellä on sertifikaatteja monesta eri menetelmästä. Voit löytää Leighn opettamasta ja ohjaamasta hengitystyöskentelyä urheilijoiden parissa, joogastudioissa tai tiipii-teltoissa metsän keskellä.

www.flowness.io

Cold Exposure, perjantaina 2.8. 16:00 - 17:30, Ruutikellari

Leigh on australialainen, joka opettaa ihmisiä kylmyyden parantavista, fyysistä ja mentaalisista vaikutuksista. Hän on opiskellut Wim Hofin kanssa, pätevöitynyt vapaasukeltajaksi ja sukeltanut jään alla Suomessa. Workshopin aikana opimme miksi, miten ja milloin käyttää kylmäaltistusta jokapäiväisessä elämässä ja samalla avaamme, mitä tapahtuu kehossa kylmän vaikutuksesta. Käymme läpi, miten kehosi sopeutuu kylmään ja miten löytää mukava ja meditatiivinen olotila kylmäaltistuksen aikana. Luento pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

Flowness Breathwork, lauantaina 3.8. klo 12:00 - 13:30, Ruutikellari ja UUSI! sunnuntaina 4.8. klo 15:30 - 17:00

Tämä workshop auttaa sinua avaamaan sydämesi rakkaudella ja päästämään irti asioista, jotka ovat painaneet sinua. Antaudu hengityksesi voimalle, löydä ihana olotila ja kenties jopa “lentele” hetken aikaa. Sessiossa yhdistetään sielukasta musiikkia ja rytmikästä hengitystä, joka on voimakasta mutta lempeää ja auttaa sinua rentoutumaan ja päästämään irti. Tule mukaan laajentumaan Leighn kanssa. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
SANNA-SALOVUORI-LILA.jpg

Sanna Salovuori

Sanna Salovuori on laulaja, muusikko sekä hyvinvointi- & luovuusvalmentaja, joka käyttää valmennuksissaan työkaluna musiikin ja rytmiikan keinoja.

www.laulain.fi

BE THE MUSIC ™  - luovaa liikettä ja ääntä, perjantaina 2.8. klo 10:30 - 12:00, Upseerikerhon juhlasali

Be the Music ™ on luovaa liikettä ja omaa ääntä hyödyntävä työpaja kenelle tahansa, jolla on rohkeutta heittäytyä. Se ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai minkään liikuntalajin tai äänenkäytön teknistä osaamista. Emme siis laula, vaan tuotamme ääntä.

Työpaja on pysähtymistä ja tietoista läsnäoloa. Tutustumme liikkeeseen ja omaan ääneen erilaisin harjoituksin. Fyysisesti se on juuri niin kevyttä tai haastavaa kuin haluat. Henkisesti Be the Music™ antaa sitä enemmän. Voit osallistua sessioon omia rajojasi kunnioittaen ja tunnustellen, sillä mikään ei ole pakollista.

Ohjelmakategoria: MOVE

LÖYDÄ OMA ÄÄNI - henkisen ja fyysisen äänen balanssityöpaja, perjantaina 2.8. klo 14:00 - 15:30, Ruutikellari

Meillä jokaisella on persoonallinen ja ainutlaatuinen ääni. Joskus ääni on hukassa tai vaimea, monien sääntöjen ja roolien tukahduttama. Kokonaisvaltaisessa työpajassa kuulostellaan niin henkistä kuin fyysistä ääntä ja opetellaan löytämään, hyväksymään ja rakastamaan sitä.

Tulemalla sinuiksi äänesi kanssa opit ilmaisemaan itseäsi vahvasti ja voimaan paremmin. Löydä itsesi, löydä oma ääni. Työpaja koostuu lyhyistä luentomaisista alustuksista, harjoituksista sekä keskustelusta.

Sanna pitää session yhdessä Pinja Bruunin kanssa.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
PINJA-BRUUN-VIHR.jpg

Pinja Bruun

Pinja Bruun on naiseus- ja herkkyysvalmentajavalmentaja, jonka intohimona on auttaa naisia löytämään heidän sisäisen valonsa ja voimansa.

www.pinjabruun.com

LÖYDÄ OMA ÄÄNI - henkisen ja fyysisen äänen balanssityöpaja, perjantaina 2.8. klo 14:00 - 15:30, Ruutikellari

Meillä jokaisella on persoonallinen ja ainutlaatuinen ääni. Joskus ääni on hukassa tai vaimea, monien sääntöjen ja roolien tukahduttama. Kokonaisvaltaisessa työpajassa kuulostellaan niin henkistä kuin fyysistä ääntä ja opetellaan löytämään, hyväksymään ja rakastamaan sitä.

Tulemalla sinuiksi äänesi kanssa opit ilmaisemaan itseäsi vahvasti ja voimaan paremmin. Löydä itsesi, löydä oma ääni. Työpaja koostuu lyhyistä luentomaisista alustuksista, harjoituksista sekä keskustelusta.

Pinja pitää session yhdessä Sanna Salovuoren kanssa.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM


 
 
ANU-KAROLIINA-LILA.jpg

anu karoliina

Anu Karoliinan polku alkoi astanga-joogan parissa. Vuonna 2015 hän opiskeli joogaopettajaksi Jooga Pranalan perustajan, Linda Madanin opastuksessa. Jooga Pranalassa jooga yhdistyy balilaisesta parantajaperinteestä kumpuaviin mudra-sarjoihin. Anu on opiskellut Yin joogaa Tina Nancen johdolla, sekä Hatha joogan perinteitä Mark Whitwellin ohjauksessa.

Anu on auringon lapsi joka on seurannut sydäntään Balilta Etelä-Ranskaan, jossa hän nyt asuu, opettaa joogaa ja tekee taidetta vapaa-ajallaan.

www.anukaroliina.com

Yoga Pranala, sunnuntaina 4.8. klo 9:30 - 11:00, Upseerikerhon juhlasali  

Jooga Pranala on lempeä ja kehoa ja sydäntä avaava joogaflow, johon yhdistyvät balilaisesta parantajaperinteestä kumpuavat mudrasarjat. Tuntiin kuuluu alkumeditaatio, hengitysharjoitus, mudrat sekä asanaharjoitus Jooga Pranala avaa kehoa jotta elämänvoima, prana, voisi vapaammin virrata sinussa. Anu Karoliina on ainoa suomalainen Jooga Pranala opettaja, joten hän haluaa innolla jakaa tämän harjoituksen juuri sinun kanssasi. Tule ja koe autenttinen kosketus sisimpääsi!

Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Yin of Heart, sunnuntaina 4.8. klo 16:30 - 18:30, Galleria Rantakasarmi  

Yin jooga on meditaation, kehoviisauden ja joogan yhdistävä rauhallinen harjoitus joka tuo sinut hiljaisuuden lähteelle itseesi. Tässä harjoituksessa sukellamme syvälle sydämeen, annamme itsellemme tilaisuuden pysähtyä ja aistia mitä hiljaisuudesta nousee. Luomme lempeän tilan jossa voimme turvallisesti kohdata itsemme juuri sellaisina kuin olemme. Tässä sessiossa avaamme erityisesti sydänmeridiaania ja luomme sitä kautta elämäämme lisää iloa, valoa ja rakkautta. Tule ja kuuntele sydämesi kuiskintaa!

Tämä työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
TONY-DUNDERFELT-VIHR.jpg

Tony Dunderfelt

Tony on psykologi, pariterapeutti ja tietokirjailija. Hän on perehtynyt myös uskontoihin ja erilaisiin henkisiin perinteisiin, joiden menetelmiä hän soveltaa työssään. Tony on toiminut Ensitreffit alttarilla ja Elämä pelissä tv-ohjelmien asiantuntijana. Hän on kirjoittanut laajasti rakkaudesta ja parisuhteesta ja luonut uuden ns. aureettisen psykologian.

www.tonydunderfelt.com

Parisuhteen solmut ja ratkaisut, perjantai 2.8, klo 18.30-20.30, Upseerikerhon juhlasali

Jokainen parisuhde on ainutlaatuinen, mutta yhteisen matkan aikana tulee myös kaikille rakkaussuhteille tyypillisiä karikoita. Vaikka suhde alkoi rakkaudellisesti, niin valitettavasti rakkaus ei riitä, tarvitaan myös rakastamisen käytännön taitoja. Tony rakentaa terapeuttisen toimintansa Rakkauden Kolmen Auringon näkemyksen mukaan. Parisuhteessa pitää ymmärtää miten rakennetaan läheisyyttä, ylläpidetään vetovoimaa ja syvennetään yhdessä seksuaalisuutta.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

Rakkaus ja seksuaalisuus, sunnuntaina 4.8, klo 14.00-15.30, Pajasali

Yhteisen rakkaudellisen seksuaalisuuden syventäminen on suuri seikkailu. Ihmisillä on yleensä seksiin tarvittava biologinen ohjeistus, mutta miten siihen liitetään rakkaus ja henkisyys? Heteroseksuaalisissa suhteissa sekä miehen että naisen tulisi oppia toisen kiihotuksen polusta ja seksistä elämänvoimana. Tämä kaikki sisältyy Tonyn luomaan "Iloiseksi" valmennusohjelmaan, joka esitellään tämän workshopin aikana.

Sessio pitää sisällään luennon ja keskustelua. Työpajassa ei ole alastomuutta.

Ohjelmakategoria: UPGRADE

 
 
ANTTI-LEPONIEMI-LILA.jpg

Antti Leponiemi

Antti Leponiemi on tunnetaitojen kouluttaja ja Hyvinvointivalmennus Lepomielen sekä Kaakaoklubin perustaja. Hän ohjaa ihmisiä valmennuksissaan ja kursseillaan saavuttamaan lepomielisyyden - tilanteista riippumattoman onnellisuuden.

Valitse ilo ja keveys puskemisen ja murehtimisen sijaan, ja sinun ei enää tarvitse murehtia.

www.lepomieli.fi/kaakaoklubi

Kaakaoklubi 2.0, lauantaina 3.8. klo 18:30 - 20:30, Ruutikellari

Tämä on transformatiivinen kaakaoseremonia sinulle, joka haluat avata sydäntäsi, kokea tyhjyyden ja hiljaisuuden tilan sekä avautua suuremmalle tarinalle, joka voi sinun kauttasi kulkea.

Juomme kupillisen seremoniakaakaota, joka avaa sydäntä ja oven tietoisuuden eri tasoille sekä teemme kevyen hengitysharjoituksen. Ohjatun meditaatiomatkan aikana saat rauhoittua, avautua ja vapautua.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

Kaakaoseremonia, sunnuntaina 4.8. klo 18:00 - 20:00, Ruutikellari

Kaakaoklubin pitämässä seremoniassa juodaan kupillinen seremoniakaakaota, joka hiljentää mieltä ja aukaisee sydäntä. Seremoniakaakao auttaa monitasoiseen keskittymiseen, avaa oven tietoisuuden eri tasoille vahvistaen intuitiotasi ja luovuuttasi.

Tämä sessio ei ole aktiivinen tapahtuma vaan keskitymme sisäiseen matkaan, itsemme kohtaamiseen ja vapauttamiseen.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
JOHANNA-LINNER-MATIKKA-VIHR.jpg

Johanna Linner Matikka

Johanna Linner Matikka (YTM, RYT200, sertifioitu TRE-ohjaaja) on sosiaalialan multiosaaja, turvallisen tilan fasilitoija ja hyvinvointia haastavien teemojen asiantuntija. Hän on erityisen kiinnostunut viemään joogaa ja muita kehollisia harjoitteita haastavissa elämäntilanteissa olevien tueksi ja edistämään traumainformoitua ohjaamisotetta. Johanna nimeää intohimokseen kaikille turvallisen yhteiskunnan rakentamisen ja ihmisoikeuksien edistämisen.

www.johannalinner.fi

Tension, Stress & Trauma Release Exercise - TRE WORKSHOP TRE®, perjantaina 2.8. klo 14:30 - 16:30 ja lauantaina 3.8. klo 13:00 - 15:00, Upseerikerhon biljardihuone  

Tension, Stress & Trauma Release Exercise auttaa purkamaan stressiä ja jännityksiä kehosta. Työpajassa saat tietoa stressin taustalla vaikuttavista tekijöistä, kehon luontaisesta kyvystä purkaa stressiä ja opit tekemään TRE-harjoitusta turvallisesti myös itsenäisesti. Osallistumisen edellytyksenä on normaali terveydentila. Harjoitus ei sovellu henkilöille, joille on hiljattain tehty leikkaus, todettu sydäninfarkti, syöpä, epilepsia, psykoosi tai skitsofrenia. Harjoitusta ei suositella raskaana oleville.

Avustajana workshopissa toimii Olli Römpötti.

Lisätietoja: http://www.trefinland.fi/.

Ohjelmatrack: TRANSFORM


 
 
MARIKA-VEPSÄLÄINEN-LILA.jpg

Marika Vepsäläinen

Marika Vepsäläinen on henkisen kasvun ohjaaja, joka auttaa erityisesti herkkiä ja herkkyydestään kiinnostuneita ihmisiä höllentämään kuormittavien toimintamallien otetta elämästään, luomaan vahvemman yhteyden itseensä ja elämään oman totuutensa mukaisesti. Hän toimii myös digitaalisen liiketoiminnan konsulttina.

www.herkkajavahva.fi

Kun empatia menee överiksi – miksi herkkä ottaa liikaa vastuuta ja miten sen voi lopettaa, perjantaina 2.8. klo 18:00 - 19:30, Pajasali

Miksi herkät ihmiset kuormittavat itseään ottamalla liikaa vastuuta toisten tunteista ja miten sen voi lopettaa? Työpajassa tarkastellaan, mistä överiksi vedetyn empatian toimintamalli juontaa juurensa, miten se ilmenee ihmissuhteissamme ja miten puramme sen otetta elämästämme vahvistamalla suhdetta siihen itseemme, joka olemme mallin takana.

Ohjelmakategoria: UPGRADE


 
 
MIKA-BATOR-VIHR.jpg

Mika Bator

TaiShinMun kungfu-koulun Sifu Mika Bator on omistautunut kungfu-elämälle 26 vuoden ajan. Hän opettaa apinakungfu-koulun omaa ChiKung taitoa vahvalla innostuksella ja syvällisellä ymmärryksellä. TaiShinMun ChiKung-harjoitukset ovat kungfu-koulun omia, ja kulkeneet pienen perhetyylin mukana satojen vuosien ajan.

"Jokaisen lähtökohta on erilainen. Hyvä harjoitus vie meitä eteenpäin yksilöllisesti, siitä missä ollaan, siihen suuntaan mihin itse haluamme mennä."

www.taishinmunhelsinki.fi

Apinakungfu ChiKung, lauantaina 3.8. klo 8:15 - 9:45 Pajasali ja sunnuntaina 4.8. klo 13:30 - 15:00, Mastovaja

Apinakungfu ChiKung / Kungfu tapaan juodaan ensin Pu'er-teetä, herätetään keho toimintaan kokonaisilla, rennoilla liikkeillä lattiassa ja seisten, ja aloitetaan TaiShinMun-ChiKung. TaiShinMun-koulun omat ChiKungit ovat kulkeneet perinteisen perhetyylin mukana vuosisatoja ja ovat hengityksen ja liikkeen yhteistyötä, eräänlaista liikkuvaa meditaatiota. Jokaisella kungilla on oma vaikutusalueensa, tämä harjoitus keskittyy kehotietoisuuteen. Sen voi tehdä lempeästi tai haastavasti, oman olon mukaan.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
HANNE-LAASALA-LILA.jpg

Hanne Laasala

Hanne Laasala on UCLA:n yliopiston kouluttama mindfulness-kouluttaja, jonka intohimo on auttaa ihmisiä kukoistamaan. Hanne kouluttaa mindfulness-ohjaajia, lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaito -ohjaajia sekä valmentaa ja ohjaa yksilöitä, ryhmiä ja yrityksiä UCLA:n yliopiston mindfulness- ja itsemyötätunto -ohjelmalla perustamassaan Suomen mindfulness-instituutissa. Hän on myös mindfulness- ja itsemyötätuntotutkija ja äiti.

www.mindfulnessinstituutti.com

Itsemyötätunnon taito, sunnuntaina 4.8. klo 11:30 - 13:00, Upseerikerhon juhlasali

Työpajassa tehdään ohjatusti erilaisia mindfulness- ja itsemyötätuntoharjoituksia. Työpaja sisältää lisäksi itsetutkiskelua kirjoittamisen kautta sekä opetustuokion itsemyötätunnosta.

Ohjelmakategoria: LOVE

Pysähtymisiä - palautumista ja rauhoittumistaitoja koko perheelle, sunnuntaina 4.8. klo 15:30 - 16:30, Upseerikerhon biljardihuone

Työpajassa kokeillaan yhdessä perheen kanssa erilaisia mindfulness- ja itsemyötätunto -harjoituksia lasten ja nuorten rauhoittumiskorttien avulla.

Ohjelmakategoria: FAMILY

 
 
ANNI-RUPPONEN-VIHR.jpg

Anni Rupponen

Anni Rupponen on kokenut taidekasvattaja, korutaiteilija ja joogi, joka yhdistää kehollista ja henkistä työskentelyä visuaalisen taiteen tekemiseen ja kokemiseen. Annin tunneilla osallistujat lapsista aikuisiin pääsevät kehittämään omaa kehotietoisuuttaan ja visuaalisen kuvailmaisun taitojaan turvallisessa ja innostavassa ilmapiirissä.

www.instagram.com/bohonadesign

Jooga Croquis, sunnuntaina 4.8. klo 17:00 - 18:00, Upseerikerhon biljardihuone

Jooga croquis -tunnilla tarkastellaan omaa kehotietoisuutta helppojen jooga-asanoiden avulla ja kokeillaan erilaisia piirtimiä ja piirustustekniikoita croquis-harjoituksissa.

Croquis on nopea, luonnosmainen ja hauska elävän mallin piirustustapa. Tunti sisältää myös lyhyitä rentoutusharjoituksia. Tunti sopii lapsille, joilla on jo jonkin verran piirustuskokemusta. Tunnille osallistutaan yhdessä aikuisen kanssa.

Ohjelmakategoria: FAMILY 
 
LAURA-LAINE-LILA.jpg

Laura Laine / Heartfulness

Heartfulness tarjoaa yksinkertaisen kauniin ja käytännöllisen tavan oppia rentoutumista ja meditaatiota. Se sopii erityisesti tasapainoa ja sisäistä rauhaa etsiville, kaikille jotka tuntevat tarpeen pysähtyä ja kuunnella itseään kiireisen elämän keskellä.

www.heartfulness.org

Heartfulness-meditaatio, perjantai 2.8. klo 9:30 - 10:45, Galleria Rantakasarmi

Tässä käytännönläheisessä Heartfulness- workshopissa opettelemme meditoimaan joogisen transmission avulla. Workshopin jälkeen voit jatkaa harjoitusta itsenäisesti kotona. Tule mukaan ja tutustu tähän sydänkeskeiseen meditaatioon omakohtaisesti.


 
 
JANNE-HARTIKAINEN-LILA.jpg

Janne Hartikainen / Heartfulness

Heartfulness tarjoaa yksinkertaisen kauniin ja käytännöllisen tavan oppia rentoutumista ja meditaatiota. Se sopii erityisesti tasapainoa ja sisäistä rauhaa etsiville, kaikille jotka tuntevat tarpeen pysähtyä ja kuunnella itseään kiireisen elämän keskellä.

www.heartfulness.org

Heartfulness-meditaatio, perjantai 2.8. klo 9:30 - 10:45, Galleria Rantakasarmi

Tässä käytännönläheisessä Heartfulness- workshopissa opettelemme meditoimaan joogisen transmission avulla. Workshopin jälkeen voit jatkaa harjoitusta itsenäisesti kotona. Tule mukaan ja tutustu tähän sydänkeskeiseen meditaatioon omakohtaisesti.


 
 
MATTI-PÄÄAHO-VIHR.jpg

Matti Pääaho

Matti on ihmisiä ja elämää rakastava intohimoinen oppilaiden silmien avaaja. Matti on pikkutarkka linjauksistaan mutta avarakatseinen joogan mahdollisuuksista ja mystisestä puolesta. Matti on E-RYT500 joogaopettaja.

www.joogatudio.fi

Intiimiyden jooga, perjantaina 2.8. ja lauantaina 3.8. klo 9:30 - 11:30, Ruutikellari   

Tässä jooga-työpajassa antaudutaan ja avataan kehon, mielen ja tunteiden tasolla laajempaan ja syvempään todellisuuden kohtaamiseen.

Et ehkä tiedä mitä kaikkeus on, mutta opit kuuntelemaan sen hengitystä. Kaikkeus puhuu meille tunteiden kielellä myös joogan kautta. Opi kommunikoimaan takaisin niin koko elämä, ja varsinkin Magnesia-viikonloppu näyttäytyy sinulle kauniimpana ja suurempana.

Työpaja yhdistää hathajoogan eri osa-alueet sekä piirteitä bhaktijoogasta ja karmajoogasta.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
PASI-KUUSELA-LILA.jpg

Pasi Kuusela

Pasi Kuusela on terapeutti ja joogaohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hoitotyöstä ja kehon kanssa työskentelystä. Hän on harjoittanut ja opiskellut thaijoogahierontaa, osteothaita, kraniosakraaliterapiaa, klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja joogaa. Hoitamisessa hän uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja läsnäolevan kosketuksen voimaan.

Pasin lämmin hymy ja lähestymistapa elämään tekee hänen tavastaan jakaa tietoa ainutlaatuisen kokemuksen.

www.thaijoogahieronta.fi

Thaijoogahieronnan taikaa - kurkistus thaijoogahierontaan, lauantaina 3.8. klo 18:30 - 20:30, Upseerikerhon juhlasali

Thaijoogahieronta on läsnäoloa, irtipäästämistä, huolenpitoa ja hoitamista monella tasolla. Työpajassa tutustumme thaijoogahieronnan perusteisiin tekemällä ja kokemalla. Perehdymme meditatiiviseen liikkeeseen, läsnäolevaan kosketukseen ja turvallisiin hoitotekniikoihin.

Tule tutustumaan tähän kokonaisvaltaiseen hoitomuotoon ja saamaan hoitotyökaluja niin itseäsi kuin muitakin varten. Työpaja on avoin kaikille. Tervetuloa mukaan kokemaan ja jakamaan thaijoogahieronnan taikaa!

Ohjelmakategoria: LOVE

 
 
IITULI-AALTO-VIHR.jpg

iituli aalto

Iitulin henkinen polku alkoi joogan kautta ja hän syventyi vuosien varrella eri metodien kautta kehon tietoisuuteen ja erilaisiin paranemisprosesseihin. Hän on kouluttautunut joogan, innerdancen, InnerGuidancen, shamanismin sekä erilaisten kehoterapioiden parissa. Iituli omistaa elämänsä sen tutkimiselle, mikä meitä liikuttaa syvemmällä tasolla ja miten kehon, mielen ja sydämen yhteys ja integraatio toimii.

Iituli lopetti hiljattain tuottajan ja fasilitaattorin työnsä kansainvälisessä lastenoikeusärjestössä ja unelmanaan auttaa rakentamaan tietoista yhteiskuntaa sekä edistää Inner Community Movementia, jonka tarkoituksena on työskennellä yhteisöllisesti erilaisten sisäisten työkalujen avulla luoden sisäisestä ja ulkoisesta maailmastamme harmonisempaa.

www.innerdanceprocess.org

Inner Movement - a Journey Within, lauantaina 3.8. klo 16:00 - 18:00 ja sunnuntaina 4.8. klo 11:30 - 13:30, Ruutikellari

Tässä workshopissa kutsumme sinut matkalle oman sisäisen viisautesi, intuitiosi ja ja jokaisessa meissä olevan sisäisen parantamiskyvyn äärelle. Workshop perustuu inner dance ja inner guidance -metodeille, fasilitoinnissa apuna käytetään musiikkia, ääntä, instrumentteja, intuitiivista kosketusta ja puhetta. Jokainen käy sessiossa läpi omaa prosessiaan vapaassa tilassa, silmät suljettuina.

Usein inner-prosessissa syntyy syviä oivalluksia elämästä ja omasta totuudesta, koska kerrankin on aikaa ja tilaa kuunnella vain sitä. Tervetuloa kaikki, jotka ovat halukkaita ja valmiita sukeltamaan sisäiselle matkalle avoimella sydämellä ja uteliaalla lapsen mielellä. Yhteisöllisessä workshopissa mukana apufasilitoijia Suomesta, Berliinistä, Egyptistä ja Malesiasta. Tämän työpajan puheosuudet ovat englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM   

 
 
Ecstatic-Dance-Helsinki-TAG-misdrei-LILA.jpg

Ecstatic Dance Helsinki

Ecstatic Dance on vapaan tanssin muoto jota säestää genrerajoja rikkova bassomusiikki, joka sulavasti liukuu tunnelmasta toiseen. Olet tervetullut sellaisena kuin olet tähän vapaaseen, lämpimään ja avoimeen yhteisöön.

Ecstatic Dance Helsinki on tuonut tämän maailmanlaajuisen ilmiön Suomeen ja järjestää kuukausittain tanssitapahtumia Helsingissä ja Tampereella.

www.facebook.com/EcstaticDanceHelsinki

Ecstatic Dance, perjantaina 2.8. klo 20:00 - 22:45, Main Stage

Avaamme ecstatic dance -tanssimatkan luomalla ensin yhteyden itseemme ja toisiimme. Asetamme intention tanssille ja luomme turvallisen tilan, jossa voi ilmaista itseään vapaasti. Ecstatic dance pohjautuu muutamille yksinkertaisille periaatteille: ei puhetta tanssilattialla, ei puhelimia tai valokuvia sekä kunnioitus yhteistä tilaa ja toistemme kokemusta kohtaan.

DJ Arun Ji vie meidät kahden tunnin mittaiselle villille tanssimatkalle.

Tanssin jälkeen Mikko Heikinpoika hellii meitä lumoavilla äänimaisemillaan. Ecstatic Dancen fasilitoi Ecstatic Dance Helsinki -yhteisö.

Ohjelmakategoria: MOVE

 
 
LAURA-FOON-VIHR.jpg

Laura Foon

Laura Foon on koulutettu hieroja, joogaopettaja sekä perinne saunottaja. Hyvinvointipalveluiden lisäksi Laura tuottaa ohjelmapalveluita kuten esimerkiksi Morsiussauna-elämyksiä ja yritysten hyvinvointipäiviä.

www.mielikinmetsa.fi

The Traditional Finnish Sauna, Sunnuntai 4.8. klo 11:00 - 12:00, Magnesia sauna

Tässä työpajassa tutustutaan perinteiseen suomalaiseen saunaan löylyn ja loitsujen myötä. Työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

Perinteisen morsiussaunan salat, sunnuntaina 4.8. klo 14:00 - 15:00, Magnesia sauna

Morsiussauna on perinteinen tapa valmistella morsian uuteen elämänvaiheeseen. Työpajassa tutustumme morsiussaunan ruusuiseen tunnelmaan loitsujen sekä hellivien hoitojen avulla. Sauna on maksuton kaikille työpajaan osallistujille.

Ohjelmakategoria: LOVE


 
 
REETTA-RANTA-LILA.jpg

Reetta Ranta

Reetta Ranta on tarinankertoja, valmentaja ja tv-tuottaja, jonka kutsumuksena on elävöittää ikiaikaisia rituaaleja ja auttaa ihmisiä löytämään tie takaisin luontoon. Reetta valmentaa erityisesti media-alalla työskenteleviä yrityksiä ja tekijöitä, ja hänet tunnetaan myös Metsien kätkemä -tv-sarjasta, joka yhdistää luontoretkeilyä ja mytologiaa.

www.reettaranta.com

www.saunasisters.com

Sauna Sisters Rituals, perjantaina 2.8. klo 17:00 - 20:30 Upseerikerhon biljardihuone ja Magnesia sauna *TÄYNNÄ

Sauna Sisters Rituals on naisille, jotka haluavat syventää yhteyttä omaan luontoonsa. Rumpumeditaation ja puhdistavien rituaalien jälkeen sukellamme saunan parantaviin löylyihin.

Huom! Workshopiin osallistujat pääsevät saunaan maksutta. Workshopiin on poikkeuksellisesti ennakkoilmoittautuminen, varaa paikkasi lipun ostamisen jälkeen lähettämällä sähköpostia: reetta@poweranimalsunited.com. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Workshop on täyteen varattu.

Ohjelmatrack: TRANSFORM

Sauna and Healing Rituals, lauantaina 3.8. klo 15:30 - 19:00, Upseerikerhon biljardihuone ja Magnesia sauna *TÄYNNÄ

Sauna- ja hoitorituaali-työpaja on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventää suhdettasi luontoon ja itseesi. Sessio pitää sisällään rummutusmeditaation ja parantavia rituaaleja sekä saunan rentouttavat löylyt. Tämä sessio on englanninkielinen ja avoin kaikille sukupuolille.

Huom! Workshopiin on poikkeuksellisesti ennakkoilmoittautuminen, varaa lipun ostamisen jälkeen paikkasi lähettämällä sähköpostia: reetta@poweranimalsunited.com, 25 ensimmäistä mahtuu mukaan. Workshopiin osallistujat pääsevät saunaan maksutta. 

Workshop on täyteen varattu.

 
 
JOHANNA-LINDROOS-VIHR.jpg

Johanna Lindroos

Johanna sai ensikosketuksen joogaan asuessaan Intiassa etsien uutta suuntaa elämälle. Joogasta tuli elämäntyyli sekä elämän mittainen harjoittelun ja oppimisen polku. Johanna asuu, harjoittelee ja opettaa joogaa Singaporessa. Lisäksi hän toimii Outta Hatha -nimisen pop-up jooga studion vetäjänä Singaporessa.

www.outtahatha.com

The Best Massage Ever - Myofascial Release Techniques for Self-healing, sunnuntaina 4.8. klo 19:30 - 21:00, Mastovaja

Kärsitkö joskus lihasjännityksestä tai liikeratojen pienenemisestä jotka eivät poistu lepäämällä, venyttelemällä tai hieronnalla? Tässä työpajassa opit itsehoitona toimivia hierontatekniikoita joilla huollat kehoa, erityisesti lihaskalvoja, tennispalloja käyttäen. Terveet lihaskalvot tukevat luuston ja lihaksiston toimintaa, ryhtiä ja liikkuvuutta. Työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: LOVE

You Are as Young as Your Spine Is Flexible - Therapeutic Back Bends, sunnuntaina 4.8. 9:30 - 11:00, Mastovaja

Selkärangan liikkuvuus ja hyvä ryhti kulkevat käsi kädessä. Molemmat ovat elintärkeitä hyvinvoinnillemme. Huono ryhti ja rajallinen selkärangan liikkuvuus vaikuttavat liikkumiseen ja tekevät meistä alttiimpia vammoille, kivulle ja särylle.  Hengitys ja ruoansulatus vaikuttavat myös ryhtiimme.

Tule mukaan tutkimaan jooga-asanoita, huomioivaa liikettä, painovoimaa ja ylläpitävää hengitystä ja palauttamaan selän-, kaulan- ja hartia-alueen terveyttä. Workshop pidetään englanniksi.

Ohjelmatrack: MOVE 
 
NITA-ARPIAINEN-LILA.jpg

Nita Arpiainen

Nita Arpiainen on hyvinvonti- ja vuorovaikutusvalmentaja, näyttelijä sekä Actors Academy Finlandin perustaja. Nitan intohimona on valmentaa ihmisiä syvempään ja aidompaan tunneyhteyteen ja vapauteen oman itsen sekä toisten kanssa.

www.actorsacademy.fi

Minä ja ympäristö - kohti aitoa vuorovaikutusta, lauantaina 3.8. klo 16:30 - 18:00, Mastovaja

Kaipaatko rehellisempää ja aidompaa läsnäoloa itsellesi ja toisille? Lapsuudesta asti olemme oppineet sulkemaan luontaisia impulssejamme ja kääntämään selkämme tunteillemme. Työpajassa sukellamme mm. sovelletun Meisner-näyttelijätekniikan ja muiden harjoitteiden avulla tutustumaan itseemme, tunteisiimme sekä aidon kohtaamisen voimaan. Opimme ryhmä- ja parityöskentelyssä tuntemaan ja ilmaisemaan itseämme sekä olemaan rohkeasti läsnä myös muille. Työpajassa parannat viestintä- ja ihmissuhdetaitojasi. Työpaja pidetään englanniksi.

Ohjelmakategoria: TRANSFORM

 
 
ANNIKA-HIMBERG-VIHR.jpg

Annika Himberg

Annika Himberg on Heartful Yoga -opettaja ja sointukylpyohjaaja. Hän uskoo sävelten, rytmin ja intuition voimaan, ja rummuttaa esille sielun syvimmät kuiskeet.

Seitsemän chakran rumpumeditaatio, perjantaina 2.8. klo 19:30 - 20:45 ja lauantaina 20:15 - 21:00, Upseerikerhon biljardihuone  

Rumpumeditaatiossa osallistujat lepäävät matoilla koko harjoituksen ajan. Meditaatio ohjataan kunkin chakran teeman mukaisesti, tavoitteena avata kaikki chakra-kanavat ja saada ilo, valo ja elämänvoima virtaamaan vapaasti.

Rumpua tuodaan myös (halukkaille) kehon lähelle. Rumpumeditaatio toimii sisäisenä hierontana ja saa solut tanssimaan monta päivää!

Ohjelmatrack: LOVE

 
 
VIIVI-LEHTONEN-LILA.jpg

VIIVI LEHTONEN

Aarrekorujen muotoilu, sunnuntai 3.8. klo 12.00-14.00, Tynnyrintekijän huone

Astu korusuunnittelijan saappaisiin ja tule tekemään itsellesi oma aarrekoru. Muotoilukasvatusaktiivi ja palvelumuotoilija Viivi Lehtosen ja visuaalisten suunnittelijoiden  Saara Hakon ja Tia Sistosen ohjaamassa työpajassa pääset rauhoittumaan käsillä tekemisen pariin muotoilemalla itsekeräämistäsi luonnonaarteista ja matonkuteista valmistetun ihanan aarrekorun.

Sessio sopii kaikenikäisille.

 
 
NETTALEHTONEN.png

Netta Lehtonen

Joyllan perustaja Netta Lehtonen on soveltavan positiivisen psykologian maisteri. Hänen intohimonaan on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä kukoistamaan. Joyllan palvelut perustuvat positiiviseen psykologiaan, eli hyvän elämän tieteeseen. Joylla tarjoaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään.

www.joylla.com

Ota vahvuutesi käyttöön, sunnuntaina 4.8. klo 10:00 - 11:30, Pajasali

Millaista meillä olisi yhdessä, jos tunnistaisimme, arvostaisimme ja hyödyntäisimme enemmän sekä omia että toistemme vahvuuksia? Mitä saisimme tuolloin aikaan vanhempina, auttajina, pomoina tai työkavereina? Miten vahvuuksien mielekäs käyttö vaikuttaisi meihin – merkityksen tunteeseemme, itsemyötätuntoomme ja kukoistukseemme? Työpaja tarjoaa tutkittua tietoa, työkaluja ja rohkeutta olla paras versio itsestäsi.

Ohjelmatrack: UPGRADE


 
 
marco_k_lila.jpg

MARCO KÄRKKÄINEN

Psykoterapeutti Marco Kärkkäinen on Neurosonic Finlandin perustaja ja työskentelee edelleen yrityksen kehitysjohtajana. Omalla työllään Marco on paremman unen puolestapuhuja ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta, että ihmiset ymmärtäisivät palautumisen ja hyvinvoinnin merkityksen. Marcon luennolla saat kuulla kaiken unesta ja opit varmasti ymmärtämään, miksi sinun kuuluu nukkua.

www.neurosonic.fi

Miksi uni on tärkein asia elämässäsi? lauantaina 3.8. klo 12:30 - 14:00, Mastovaja

Unen merkitystä ja vaikutuksia on syytä alkaa arvostamaan sekä yksilötasolla, että yhteiskunnallisesti. Liian vähäinen palautuminen tuottaa runsaasti ongelmia yksilötasolla, mutta myös suuria kustannuksia yhteiskunnalle. Tällä luennolla opit, miksi ja miten opit nukkumaan optimaalisesti samalla vaikuttaen täysvaltaisesti elämänlaatuusi. Selviät syömättä hengissä yli kuukauden, liikkumatta vuosikausia, mutta nukkumatta korkeintaan kaksi viikkoa.

Ohjelmatrack: UPGRADE


 
 
Annina Loimu green.png

ANnina loimu

Annina on Loimu organisaatioiden ja johtamisen maisteri (Aalto yliopisto) ja sosiaalipsykologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), joka on työskennellyt pitkään Reaktorilla rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen parissa, ja nyt parisen vuotta päässyt viemään omaa uraansa kohti omaa intohimoaan eli ihmisten kehittymisen ja oppimisen tukemista. Tällä hetkellä hän sivuprojektinaan rakentaa iteratiivisesti omaa yritystään, Loimu Learning Life Labia. Annina uskoo, että psykologisesti ja emotionaalisesti turvallisen ympäristön ja ihmissuhteiden rakentaminen on avain, jolla löytää syvemmin aitoon itseen. Kun kuuntelet ja olet uskollinen sisäiselle viisaudellesi, voit elää terveellisempää ja kestävämpää elämää luoden systeemiälykkäästi vaikutusta maailmaan.

Light Your Fire & Get Your Business in Flames, perjantaina 2.8. klo 16:30 - 18:00, Mastovaja

Tämä workshop jakautuu kolmeen osaan.

1) Annina jakaa oman LOIMU -mallinsa, joka vastaa kysymykseen “Miten sytyttää oma sisäinen loimu?” Tai vaihtoehtoisesti “miten auttaa muita sytyttämään oma sisäinen loimu?” LOIMU-malli on iteratiivinen kokeilu, jota hän edelleen tutkii ja kokeilee.

2) Miten saada liiketoimintasi roihuamaan? Annina jakaa oppeja Reaktor-uraltaan sekä kertoo, miten hän on rakentamassa omaa yritystään käyttäen it-alan parhaita oppeja - palvelumuotoilua, ketteriä kasvumenetelmiä, systeemiajattelua ja kasvuhakkeroinnin kulmakiviä.

3) Miten voin hyödyntää näitä oppeja omassa elämässäni tai yrityksessäni? Lopuksi käytetään hetki aikaa reflektointiin ja ryhmäkeskusteluun.

Worskhop pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: PRO