Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festival ohjaajiin! Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisää.

Yli 50 opettajan, fasilitoijan ja luennoitsijan listaus täydentyy kevään aikana.

 
 
amir-jaan-magnesia.jpg

AMIR JAAN

Amir on saanut klassisen Kundaliinijoogaperinteen mukaisen koulutuksen. Tänään hän on Senior mentori sadoille oppilaille ja on pitänyt yli 30 tuhatta tuntia maailmanlaajuisesti. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa ympäristöön.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.

amirjaan.com


 
 
sanna devi dasi visuilla.png

Sanna Devi Dasi

Sannan joogamatka alkoi aikanaan astanga-joogan parissa, jonka kautta hän oppi kurinalaisen harjoituksen edut ja asanan harjoittamisen sisun kautta. Tänään hänen joogaharjoituksensa on pehmentynyt hänen löydettyään tiensä Tiibetiläisen sydänjoogan luokse. Sanna on autorisoitu opettamaan Tiibetiläistä sydänjoogaa Australiassa asuvan Lama Marutin taholta.

Sanna asuu ja opettaa Balilla.Hän on globaalisti toimivan Radiantly Alive Yoga -joogaopetusohjelman jäsen ja opettaa ympäri maailmaa. Sanna tuntee olonsa kotoisaksi niin Aasiassa kuin Suomessa, ja on iloinen saapuessaan opettamaan ensi kesänä Helsinkiin. Paikkaan, mistä hänen joogamatkansa aikanaan alkoi.

skyogini.com 

 
 
anastasia-shevchenko-magnesia.jpg

Anastasia Shevchenko

Anastasia Shevchenko on harjoittanut joogaa siitä lähtien, kun hän muutti Ukrainasta Kanadaan - 16 vuoden ajan. Hän on rakentanut oman joogasuuntauksensa, jota hän kutsuu “Soulful Ashtanga Flow:ksi”. Sielukkaan astanga flown keskiössä on hengitys ja eri filosofisia ja henkisiä perinteitä, sekä havaintoja psykologiasta, neurotieteestä ja kvanttifysiikasta.

Anastasia Shevchenko on myös Berlin Yoga Conferencen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen intohimonaan on luoda siltoja joogan, filosofian, tieteen, taiteen ja henkisyyden välille. Hän asuu Berliinissä, mutta opettaa mielellään joogaa ympäri maailmaa.

anasheyoga.com


 
 
jarno-harkonen-magnesia.jpg

Jarno Härkönen

Jarno on kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa ja hän on kirjoittanut kolme kirjaa, joista viimeisin, Taitoa & Voimaa Kehonpainoharjoittelulla ilmestyy maaliskuussa 2019. Hän toimii pääkouluttajana Personal Trainer Akatemiassa ja valmentaa omalla studiollaan Yoga & Movement Center Espoossa monipuolisesti tunteja aina flow-joogasta käsilläseisontaan. Jarno haluaa koulutuksissaan ja treeneissään avata ihmisten silmät, opettaa teknisesti tarkasti asioita ja samalla pitää hauskaa!

kotivalmennus.fi

 
 
kristin-vikjord-paternotte.jpg

Kristin Vikjord Paternotte

Kristin on psykologi, joogaterapeutti ja mindfullness-fasilitoija. Hän mentoroi asiakkaitaan ja asiantuntijoita verkkopalvelualustansa Dakini Dharmahoodin kautta jakaen työkaluja henkisen hyvinvoinnin tueksi, jotta ihmiset löytäisivät levollisuutta levottomuuden tunteen keskelle. Kristin haluaa tehdä kestävää mielenterveystyötä työkaluinaan voimaantumisen ja henkisen hyvinvoinnin polku.

“Tavoitteenani on voimaannuttaa sinut elämään terveellistä, henkisesti hyvinvoinvaa ja ihmeellistä elämää.”

kristinvikjordpaternotte.com


 
 
aino-siren-magnesia.jpg

aino siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 20 vuotta New Yorkissa, jonne hän lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Tänään opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa New Yorkissa ja Suomessa, sekä vetää retriittejä maailmanlaajuisesti.

sirenyoga.com