Hyvinvointiworkshopien ja musiikkiohjelman lisäksi Magnesia Festival -vieraille on tarjolla kehoa, mieltä ja sielua hellivää oheisohjelmaa festarialueella. Myös Suomenlinna tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia nauttia Magnesia Festivalin lomassa.

WP_20130818_006.jpeg

SAUNA + uinti

Saunominen Magnesiassa onnistuu 30 hengen telttasaunassa, jonka yhteydessä on ulkosuihku, vaatteidenvaihtopiste ja mahdollisuus pulahtaa mereen. Saunalipun hinta on 8€ ja lippuja voi ostaa viereiseltä infopisteeltä. Ota mukaan oma pyyhe ja uima-asu, sillä kyseessä on sekasauna!

Sauna on auki seuraavasti: 
perjantaina 2.8. klo 14:00 - 22:00 (klo 19:30 - 21:00 sauna on varattu Reetta Rannan Sauna Sisters Rituals -workshopille)
lauantaina 3.8. klo 13:00 - 22:00 (klo 17:30 - 19:00 sauna on varattu Reetta Rannan Sauna and Healing Rituals -workshopille) 
sunnuntaina 4.8. klo 11:00 - 20:00 (klo 11:00 - 12:00 saunassa on Laura Foonin the traditional Finnish sauna workshop ja klo 14:00 - 15:00 perinteisen morsiussaunan salat -workshop)

Suomenlinnassa on myös yleisiä uimarantoja, joista lähin sijaitsee lähellä Ruutikellaria. Sen yhteydessä on myös ulkosuihku peseytymistä varten.

MAGNESIA x EMBROSE SHOP

Shoppaile Magnesia x Embrosé Shopissa, joka on täynnä toinen toistaan inspiroivampia tuotteita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoista elämää. Valikoimassa on muun muassa kirjoja, vaatteita, joogavarusteita, koruja ja muita elämänlaatua tukevia tuotteita.

Kauppa kätkee sisäänsä tämän hetken halutuimpia brändejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kaikki tuotteet on valittu harkiten, sillä niiden eettisyys ja ekologisuus on haluttu varmistaa. Lue lisää shopista.


MAGNESIA WELLNESS OASIS

Magnesia Wellness Oasis on hyvinvointikeidas, jossa festarikävijät voivat nauttia edullisesti hemmotteluhoidoista (käsihoidot, kasvojen rentoutumishoidot ja rentoutushieronnat) ja luonnonkosmetiikkaostoksista. Mukana Grown Alchemistin ja House of Organicin laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Keitaan vieressä pääsee nauttimaan maksutta rentoutumisesta Neurosonicin divaanilla ja tutkailemaan matalataajuusvärähtelyn vaikutusta kehoon. Lue lisää Wellness Oasiksesta.


Valpola IMG_3750 (1).JPG

VAULA VALPOLAN TAIDENÄYTTELY

Galleria Rantakasarmissa voi tutustua kaikkina festaripäivinä klo 11-16 Vaula Valpolan näyttelyyn Hajoaminen, uusi aloitus ja muita maalauksia

 “Näyttelyn teemaa miettiessäni ymmärsin, että yli viisikymppisenä en ole ainoa, joka kokee paljon hajottavia asioita, jotka voivat tulla hyvinkin tiiviiseen tahtiin. Vanhempien sairastuminen tai kuolema, lapsien poismuutto, parisuhteen päättyminen, työelämässä roolin muuttuminen tai päättyminen. Halusin käsitellä hajoamista ja uudelleen aloittamisen mahdollisuutta. On luovuttava ja ymmärrettävä luopumisen välttämättömyys ennen kuin tulee tilaa ja mahdollisuutta uusille asioille.Teokset ovat syntyneet vuosina 2018-2019.”

Näyttelystä pääsee nauttimaan myös Galleria Rantakasarmin työpajoissa festariviikonloppuna.

Green_2.png

Intuitiiviset Tulkinnat

Tule Magnesia x Embrosé Shopille Leena Siitosen intuitiiviseen tulkintaan festaripäivinä klo 10-19 välillä inspiroitumaan, kirkastamaan ajatuksia ja selkeyttämään suuntaa! Tulkinnassa sukellan sisäiseen maailmaasi ja poimin esiin aiheita, jotka ovat tärkeitä ja ajankohtaisia elämässäsi juuri nyt. Lempeä tulkinta tukee sinua kasvussasi ja ohjaa eteenpäin. (Voit piipahtaa tulkinnassa rennosti ilman ajanvarausta.)

 Tulkinnan kesto on 20 min ja hinta 20 €, korttimaksu onnistuu.

Tulkitsija Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla sisäiseen varmuuteen ja omannäköiseen elämään. Leena myös kirjoittaa henkisen kasvun aiheista ja hänen esikoiskirjansa Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa. Lue lisää.

PIKAKAMPAUKSET

Aroha Helsingin perustajat Laura ja Tiina toteuttavat perjantaina 2.8. ja lauantaina 3.8. festivaalivieraille toiveiden mukaan pikakampauksia nostattamaan jo valmiiksi upeaa tunnelmaa ja saamaan jokaisen kokemaan olonsa entistä kauniimmaksi tai komeammaksi festivaalialueella. Pikakampauksen (15min) hinta on 20e, luvassa myös muuta jännittävää!

Aroha Helsinki on matkailuteemainen hyvinvoinnin keidas Helsingissä, jonka Laura ja Tiina perustivat tuodakseen Helsinkiin paikan, jossa saa kaunistumisen ja komistumisen lisäksi rauhoittua sekä inspiroitua, myös paeta arkea. Aroha on Uuden-Seelannin maorien vastine Havaijin sanalle Aloha ja se tarkoittaa yksinkertaistettuna rakkautta ja rakkaudellista elämäntapaa. Lue lisää.

SUOMENLINNAN YMPÄRISTÖ

Unescon maailmanperintökohde Suomenlinna on yksi Suomen suosituimpia nähtävyyksiä ja sisältää loputtomasti mielenkiintoisia paikkoja vierailla. Suosittelemme, että otat Magnesia-viikonloppuna myös aikaa nauttia kaikin aistein Suomenlinnan luonnosta ja vanhan linnoituksen tunnelmasta.

Suomenlinnan nähtävyydet

Opaskierrokset ja ryhmät

Museot