Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festival 2019 live- ja DJ-artisteihin! Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisää.

Artistikattaus täydentyy kevään aikana.

 
 
 
 
 
lac-belot-magnesia.jpg

lac belot

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanoen vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Lac Belotin debyyttialbumi "ABRACARABRA!” julkaistiin syyskuussa 2018 ja on saanut ylistystä yhtenä vuoden parhaimmista albumeista. Debyyttiä on kuvailtu poikkeuksellisen vakuuttavaksi omaääniseksi kokonaisuudeksi, joka sekä hämmästyttää, että ui ihon alle.

Kuuntele Spotifyssa


 
 
cool-dj-pinball.jpg

COOL DJ PINBALL

DJ Pinball eli Heikki Vaht on pitkän linjan ammattilainen, joka tunnetaan monipuolisista jalat liikkeessä pitävistä DJ-seteistään. Jo pitkään Suomen yöelämässä vaikuttanut ja DJ-uransa 90-luvulla Virossa aloittanut DJ Pinball pyörittää tänään Tanner-levykauppaa ja liekittää Helsingin tanssilattioita. Levykauppiaana Heikki työskentelee saadakseen valikoimaan parhaat herkut kotimaasta ja ulkomailta. Suomenlinnaan hän valitsee laajasta kokoelmastaan juuri Magnesiaan sopivan äänimaiseman.