Tervetuloa tutustumaan Magnesia Festivalin 2018 musiikkitarjontaan. Lisää musiikkiesiintyjiä julkaistaan vielä ennen festaria! 

>> Tutustu Magnesian aikatauluun  

Macoumba Ndiaye MAGNESIA.jpg

Macoumba Ndiaye

Macoumba Ndiaye on kuvataiteilija, muusikko ja lähihoitaja, tuttu muun muassa Afrotysonia-yhtyeen ja Mande Maja Bandin rumpalina ja taustalaulajana. Hän on kotoisin Senegalista ja asunut Suomessa seitsemän vuotta ja työskentelee enimmäkseen vanhusten ja nuorten parissa, usein musiikki- ja käsityöpajojen muodossa.

 
JAAKO MAGNESIA.jpg

Jaako

Jaako Hurme (Trevor Deep Jr, Dj 3Rrd, HPTY) on ollut 90-luvun lopulta saakka yksi Helsinkiläisen yöelämän musiikillisista makutuomareista. Hän on tuttu naama aina Helsingin kaikusta Berliinin Berghainiin. Jaakon juuret ovat syvällä tumman rytmimusiikin ytimessä, ja hänellä on aina korvat auki kaikelle mielenkiintoiselle - genre-rajoihin katsomatta. “Kunhan musiikki koskettaa ja generoi energiaa, sillä on paikkansa tässä maailmassa”.

 
onni boi magnesia.jpg
 
TAPANI RINNE MAGNESIA.jpg
 
ROBERTO RODRIGUEZ  MAGNESIA.jpg
 
 
SANNA YRJÄNHEIKKI MAGNESIA.jpg
 

Onni Boi

Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, jonka herkkää yöllistä tunnelmaa uhkuvat elektroniset sävellykset luovat täydellisen äänimaiseman aamuyön pikkutunneille. Niiden tahdissa voi samaan aikaan ainutlaatuisella tavalla sekä bailata, että kyynelehtiä onnesta. Tyylitietoisen, herkkään ja melankoliseen tunnelmaan luottavan artistin debyytti-EP ilmestyi lokakuussa 2017.

www.facebook.com/toionniboi

 

Tapani Rinne

Tapani Rinteen musiikki on meditatiivista ja erityislaatuista. Hänen kappaleensa avaavat visuaalisia maailmoja ja minimalistista herkkyyttä. Erilaisten äänten yhteen kurovana voimana toimii Rinteen bassoklarinetin lämmin, väreilevä ja rauhoittava soundi. Tapani on ollut muusikko koko ikänsä soittaen muun muassa RinneRadion, SlowHillin sekä Wimme & Rinne – kokoonpanoissa. Rinteen emotionaalinen musiikki hengittää orgaanisesti yin-joogan tahdissa tuoden yhteen joogan ja musiikin vaikutukset.

tapanirinne.com

 

Roberto Rodriguez

Roberto Rodriguez tunnetaan suomalaisen elektronisen musiikkikentän pitkän linjan artistina ja kulttuurivaikuttajana. Kymmenien maailmalla mainetta niittäneiden julkaisujen ja dj -keikkojen lisäksi hän on vaikuttanut Suomen radiokentässä jo yli 20 vuoden ajan, viimeisimpänä valtakunnallisen YleX:n uuden musiikin ohjelmien tuottajana. Vaikka Roberto tunnetaan enemmänkin house- ja teknomusiikin ystävänä, Magnesia Festivalilla pääsemme kuulemaan häneltä harvinaisemman Ambient -ja Drone-setin.

 

katti meu

Katti Meu, oikealta nimeltään Katja-Maria Taavitsainen on tanssija ja koreografitaustainen laulaja-lauluntekijä. 2015 ”Kädet Ilmaan” singlellään debytoinut artisti julkaisi joulukuussa ensimmäisen lyhytsoittonsa, joka koostui galaktisista soundeista sekä dialogeista eri artistien kanssa. Katti Meu on nimennyt musiikillisen genrensä galaksipopiksi, jossa äänien voi antaa resonoida solutasolla saakka ja jossa sanat muuttuvat kuviksi ja musiikki liikkeeksi.

 

Soul Sanna

DJ Soul Sanna, oikealta nimeltään Sanna Yrjänheikki, on intohimoinen house-dj, joka soittaa soulful, lyrical ja afrohousea. Sanna on taustaltaan tanssija, pilates- ja joogaohjaaja sekä Pihasali – Creative Space -studion omistaja ja vaikuttaen myös tanssikollektiivi Clevassa. DJ Soul Sanna esiintyy säännöllisesti Bassoradion Bridge-showssa ja soittaa useissa eri musiikki- ja tanssitapahtumissa, taidenäyttelyissä, pop-upeissa ja klubeilla, myös ulkomailla. Sanna tuottaa omaa klubi-iltaa nimeltään Afro House Helsinki yhdessä Hermanni Peltolan kanssa.

 

Klaus Wing

Klaus Wing on Bassoradion radiojuontaja ja DJ Helsingistä. Viikottainen TINGS – radio-ohjelma on tunnettu uuden sielukkaan musiikin esittelijänä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Perkussionistina Klaus Wing on tunnettu brasilialaisten rytmien erityisosaajana ja keikkailee myös osana MAAJO-yhtyettä, joka sekoittaa afrikkalaisia vaikutteita elektroniseen klubimusiikkiin.

facebook.com/klauswing