SUAD

Suad on pehmeän äänen omaava jo vuosia levyttänyt ja keikkailut helsinkiläisartisti. Suad Khalifa on voinut tulla monille tutuksi muun muassa Uuden Fantasian Top Ten -levyltä tai Jaakko Eino Kalevin kanssa tehdystä Deeper Shadows -biisistä. Soolouraan keskittyvä Suad on julkaissut lumoavan kauniin Blue Sign -kappaleen ja esiintynyt muun muassa Sideways-festareilla. 

Tutustu Suadin musiikkiin    

Suad live Magnesia Main Stagella pe 4.8. klo 18.00 - 18.30

 

Super Janne

Super Janne on hip hop, rap ja soul – artisti Helsingistä. Hänet tunnetaan karismaattisena viihdyttäjänä ja tuotteliaana laulajana, räppääjänä ja lauluntekijänä. Tämä monitaituri myös äänittää ja tuottaa oman musiikkinsa. 

Tutustu Super Jannen musiikkiin ↠ ↠ ↠

Super Janne live Magnesia Main Stagella pe 4.8. klo 20.30 - 21.15

 

 

Kumea Sound & Kalifornia Keke

Kumea Sound ja Kalifornia Keke seilaavat Magnesiassa tuntemattomille vesille etsien ambientin, new agen ja avant garden myyttistä alkumannerta. Sun Araw'n ja Alice Coltranen suuntaan nyökkäilevät äänipunokset kasvavat kuin villiintyneet köynnökset, jotka peittävät hitaasti mutta määrätietoisesti kaupungissa hengästyneet sielut kiireettömään syleilyynsä.

Kumea Sound on Lauri Wuolion kokeellista ambientia ja akustista rytmimusiikkia yhdistävä sooloyhtye. Kalifornia-Keke (Niko Liinamaa) tunnetaan etenkin hiphop-piireissä omalaatusilla tuotannoillaan mainetta niittäneenä visionäärinä. Hänen uusin soololevysä Miinus julkaistiin alkukesästä 2017, kun taas Kumea Soundilta on odotettavissa uutta materiaalia syksyllä. Aiemmin Wuolio ja Liinamaa ovat tehneet yhdessä musiikkia elokuviin. 

Tutustu Kumea Soundin musiikkiin ↠ ↠ ↠

Tutustu Kalifornia Keken musiikkiin  ↠ ↠ ↠

Kumea Sound ja Kalifornia Keke ensimmäisellä yhteislivekeikallaan Magnesia Main Stagella to 3.8. klo 17.00 - 17.45.

 

 

 

Rasmus Hedlund

Rasmus Hedlund on Helsingissa asuva ja työskentelevä säveltäjä, tuottaja ja live-artisti. Rasmuksen sävellykset asuvat ambientin, dubin ja technon maailmassa ja hänen päävaikutteet löytyvät 80- luvun ja vuosituhannen vaihteen välissä tehdystä elektronisesta musiikista. Rasmus on esiintynyt aina vuodesta 2002 lähtien ja hän on viimeiset seitsemän vuotta tuonut musiikillista kädenjälkeään esiin Ljudverket – työnsä kautta, jossa hän yhdistää klubeilla esitettävän materiaalinsa taiteelliseempaan tuotantoon.

Rasmuksen ambient- ja dub-soundit ovat täynnä lämmintä tunnelmaa mausteenaan melankoliset melodiat.

Tutustu Rasmuksen musiikkiin ↠ ↠ ↠

Rasmus Hedlund Ambient DJ Set Magnesia Main Stagella to 3.8. 11.30-13.00

 

Oded Peled

Oded tunnetaan yhtenä Suomen johtavista yöelämän vaikuttajista. Misc Managementin toisena perustajana hän on ollut mukana niin sanotussa skenessä lähes 20 vuotta tiskijukkana, radiojuontajana, tapahtumien tuottajana sekä agenttina. DJ:nä hänet tunnetaan laajasta musiikkimaustaan, jonka punaisena lankana ovat tyylikkyys ja herkkyys.

Oded on yksi Magnesian perustajista ja vastaa festivalin musiikkiohjelmasta.

Beats by Oded ↠ ↠ ↠ 

Odedin DJ set Magnesia Main Stagella pe 4.8. 12.00-13.30

 

KLAUS WING

Klaus Wing on Bassoradion radiojuontaja ja DJ Helsingistä. Viikottainen TINGS – radio-ohjelma on tunnettu uuden sielukkaan musiikin esittelijänä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.  

Perkussionistina Klaus Wing on tunnettu brasilialaisten rytmien erityisosaajana ja keikkailee myös osana MAAJO-yhtyettä, joka sekoittaa afrikkalaisia vaikutteita elektroniseen klubimusiikkiin.

Klaus Wing on ollut mukana suunnittelemasa Magnesia Festivalin musiikkiohjelmaa.

Lisää Klausista ↠ ↠ ↠ .TINGS -radio-ohjelma lauantaisin klo 9-12.00  www.basso.fi

Klaus Wing Magnesia Main Stagella pe 4.8. klo 16.30 - 18.00 & 18.30 - 19.00

 

Serot

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia soittava Serot yhdistää musiikissaan luonteikkaasti koneiden soundin ja orgaanisen grooven. Kolme taustoiltaan erilaista muusikon yhteistyöstä syntyi yhtye, joka ilahduttaa keikoillaan ainutlaatuisella tavalla, ja jossa tyypilliseen bändisoittoon liitetään DJ-kulttuurin lumoavimmat piirteet. Lavalla soivatkin harmoniassa rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet ja kitarat energisellä, tanssittavalla sykkeellä. Improvisaatio ja vuorovaikutus yleisön kanssa takaavat raikkaan dynamiikan, jonka varaan rakentuu jokainen yhtyeen ainutkertaisista keikoista.

Tutustu Serotin musiikkiin ↠ ↠ ↠

Serot live Magnesia Main Stagella pe 4.8. klo 21.15 - 22.00

 

Anna S

Head, Heart, Feet, Repeat. 

Levysoitin tupladekillä sai otteen Anna S:stä vuonna 1997. Tuosta hetkestä tähän päivään on mahtunut paljon: Anna on houstannut radio-ohjelmaa, tuonut lisänsä helsinkiläiseen klubimaailmaan ja soittanut levyjä maan sielukkaimmissa tapahtumissa. Anna jatkaa täydellisen biitin etsintää housesta diskoon, jazzista funkiin, latinorytmeistä afroon tuoden hyvät vibat mukanaan ja pitäen ihmiset onnellisina tanssilattialla.

Beats by Anna S. ↠ ↠ ↠ 

Anna S. DJ set Miinamakasiini 1 pe 4.8. klo 22.00 - 23.15

 

dj Indigo

Musiikki, luontoäänet ja äänimaisemat muodostavat yhteisen sävelen Indigon ambient-setissä. Improvisointi ja intuitio ovat Indigon olennaisimpia inspiraation lähteitä ja musiikkivalinnat muotoutuvat soiton aikana ympäröivän flown mukaan. 

Indigo on 20-vuotisen dj-uransa aikana soittanut tehdashallien teknoraveissa, metsäbileissä, klubeilla ja taidetapahtumissa, säestänyt nykytanssia, kontakti-improvisaatiota ja meditaatiota. 

Beats by DJ Indigo ↠ ↠ ↠ 

DJ Indigo Main Stage to 3.8. klo 17.45 - 19.00 ja Miinamakasiini 1  klo 21.00 - 23.15

 

Saara Markkanen

Saara Markkanen on laulaja-lauluntekijä, muusikko, musiikinopettaja ja joogaopettaja. Saara on toiminut muusikkona sekä saksofonin- ja huilunsoitonopettajana kymmenen vuoden ajan, esittäen musiikkiaan Suomessa, keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Musiikki ja ääni on Saaralle luontaisin tapa elää ja olla yhteydessä elämän voimaan.

Tutustu Saaran musiikkkiin ↠ ↠ ↠ ja ↠ ↠ ↠ 

Saara Markkanen  Main Stagella to 3.8. klo 14.40-15.45 Matilda Mannströmmin workshopin yhteydessä.