Magnesia Festivalilla nautit sielukkaiden live- ja DJ-artistien tarjonnasta koko viikonlopun ajan. Rentoudu vihermehu tai viinilasi kädessäsi Magnesian päälavalla, tai pistä tanssiksi Magnesia Festivalin iltabileissä, auringon laskiessa.

 

 
VIJAY-KRSNA-LILA.jpg

Vijay Krsna

Sunnuntai 4.8. klo 10:00 - 11:25 ja 15:15 - 16:30 Main Stage

Vijay Krsna on Kaliforniasta kotoisin olevan Kirtaniyas-bändin keulakuva. Hän opiskeli kirtania eli henkistä intialaista folk-musiikkia pyhässä Vrindavanan kaupungissa Intiassa. Tämä mantraamisen harvinainen ja perinteinen taidemuoto ja harjoitus juontaa juurensa 5000 vuoden takaa Intian niemimaalta.

Vijay ja hänen bändinsä ovat kiertäneet ympäri maailman ja tehneet yhteistyötä sekä levyttäneet isojen nimien kuten Jai Utal, Mc Yogi ja Dj Drezin kanssa.

www.kirtaniyas.com

www.facebook.com/vijaykrsna

 
 
LACNEW.png

lac belot

Lauantai 3.8. klo15:15 - 16:30, Main Stage

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa Lewis Carrollin satujen maailmaan, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Lac Belotin debyyttialbumi "ABRACARABRA!” julkaistiin syyskuussa 2018 saaden ylistystä ja hehkutusta yhtenä vuoden parhaimmista albumeista. Debyyttiä on kuvailtu poikkeuksellisen vakuuttavaksi ja omaääniseksi kokonaisuudeksi, joka sekä hämmästyttää että ui ihon alle.

Kuuntele Spotifyssa

 
 
MAAJO.png

maajo

Maajo LIVE lauantaina 3.8. klo 20:00 osana Heartful partya, Main Stage

Maajo on harvinainen trooppinen tuulahdus kylmästä Suomesta. Ryhmä saa inspiraationsa kaukokaipuusta, eksoottisesta mystiikasta, hedonistisesta matkailusta ja David Attenborough:sta. Maajon sydämenä sykkii moderni klubirytmi, verenkierto koostuu perinteisistä länsimaista ja afrikkalaisia instrumenteista. Tunteet ulottuvat kauas ja laajalle, euforisesta auringonoususta hikiselle vaellukselle sademetsän läpi. Maajo on saavuttanut arvostusta muutamilta maapallon arvostetuimmilta musiikin valitsijoilta ja esiintynyt erilaisilla festivaaleilla kuten Tukholman Gather, Pietarin Present Perfect ja Helsingin Under the Brigde.

Maajo Spotifyssa

 
 
ODEDPELED.png

oded peled

Sen lisäksi että Oded keikkailee suomessa toistuvasti, hän on toiminut DJ.nä yli 20 eri maassa. Hän on lämmitellyt Underworldia heidän kiertueellaan, keikkaillut legendaarisessa Ministry of Soundissa Lontoossa ja pitänyt maagisia auringonlaskun keikkoja taianomaisella Balilla. Oded tahtoo aina antaa yleisölleen, paitsi sen, mitä he odottavat kuulevansa, myös tunteen siitä että joka kerta kun he kohtaavat on se ensimmäinen kerta. Magnesiassa hän vastaa musiikista ja häneltä onkin odotettavissa erityisen sielukas ja tunnelmaa kohottava setti.

Kuuntele Soundcloudissa

 
 
cool-dj-pinball.jpg

COOL DJ PINBALL

DJ Pinball eli Heikki Vaht on pitkän linjan ammattilainen, joka tunnetaan monipuolisista jalat liikkeessä pitävistä DJ-seteistään. Jo pitkään Suomen yöelämässä vaikuttanut ja DJ-uransa 90-luvulla Virossa aloittanut DJ Pinball pyörittää tänään Tanner-levykauppaa ja liekittää Helsingin tanssilattioita. Levykauppiaana Heikki työskentelee saadakseen valikoimaan parhaat herkut kotimaasta ja ulkomailta. Suomenlinnaan hän valitsee laajasta kokoelmastaan juuri Magnesiaan sopivan äänimaiseman.

 
 
HEIDIMARI.png

heidi mari

Rakkaus musiikkiin ja liikkeeseen toi Heidi Marin Lahdesta Helsinkiin ja sieltä Berliiniin, jossa asiat loksahtivat kohdalleen: hän löysi oman äänensä ja päätyi keikoille mielettömiin kohteisiin, kuten Berliinin Ipseen, Arenaan, Chaletiin, Helsingin Ääniwalliin ja Kaikuun. Heidi Mari tuo jooga- ja meditaatioharjoituksensa osaksi tarkasti valittuja DJ- settejään, ja valmistelee henkistä matkaa musiikin rytmein Magnesia Festivaaleille.

Tämä on musiikkia keholle, mielelle ja sielulle.

Kuuntele Soundcloudissa

 
 
ONAKAMU(1).png

ona kamu

Sunnuntai 4.8. klo 18:30, Main Stage

Ona Kamulla on useita titteleitä: laulaja, muusikko, säveltäjä, näyttelijä, esiintyvä taiteiija, musiikkituottaja, Ona Kamu Kollektiiviin ja Pakara Records levy-yhtiönsä taiteellinen johtaja. Kamu on luonut näyttävän ja kunnianhimoisen uran Suomalaisen kulttuurin kentällä. Kuten Kamua itseäänkään, hänen taidettaan on vaikea kategorisoida. Ona Kamun taiteessa tärkeä näkökulma on tinkimättömyys ja äärimmäinen henkilökohtaisuus.

“Taide liittyy kaikkeen. Koko ajan. Siitäkin huolimatta, että emme ole siitä tietoisia. Uteliaisuus, voima, haavoittuvaisuus on läsnä.”

Kuuntele Spotifyssa

 
 
Green_2 (1).png

SUSKI

Sunnuntai 4.8. klo 12:00 - 15:00, SuRu Terrace

Suskin musiikkia ohjaa syvä luottamus intuitioon ja rakkaus vinyyliin, joiden avulla hän navigoi syvien vesien ja eteeristen, minimalisten musiikkimaailmoiden läpi, on musiikki sitten housea tai teknoa. Suskin DJ-matka alkoi DIY underground-juhlista, nykyään hänet tapaa soittamasta esimerkiksi Kaikusta, Ääniwallista ja Post Barista, onpa hän organisoinut iltoja itsekin. Kaikki Suskin aiempi kokemus tanssimusiikin parissa voidaan nähdä lähtölaukauksena hänen nykyiselle toiminnalleen Electronic Marketissa, joka on helsinkiläinen elektronisen musiikin varaustoimisto ja yhteisö.

residentadvisor.net/dj/suski
soundcloud.com/susannanuutinen
facebook.com/suski909

 
 
Lilac_2new.png

DJ EIKAI

Perjantai 2.8. klo 18:15 - 19:30, Main Stage

Eikai, oikealta nimeltään Elisa Kaivanto, on helsinkiläinen dj ja aktiivinen joogan harjoittaja. Rakkaus teknoon ja joogaan innoitti hänet ja tanssitaiteilija-joogaopettaja Katja-Maria Taavitsaisen (Katti Meu/MEU) luomaan vuonna 2017 YOGA UG -joogakonseptin, jossa yhdistyvät pehmeä joogaharjoitus ja tummasävyinen dubitekno. Eikain YOGA UG -selektio koostuu hypnotisoivasta ja syvästä elektronisesta musiikista, joka virtaa harjoituksen mukana ambientista teknoon. Magnesia-festivaaleilla Eikai sävyttää äänimaisemallaan Katja-Marian BODYTRIPPING-sessiota.

 
 
Green_2 (2).png

SARI HELLMAN

Perjantai 2.8. klo 19:00 - 21:00, Galleria Rantakasarmi ja sunnuntai 4.8. klo 15:30 - 17:00, Mastovaja

Sari muutti Turusta Helsinkiin opiskellakseen hoitavaa Werbeck- laulumetodia Snellman-korkeakoulussa. Hänellä on taustaa esilaulamisesta kirtan- ryhmissä ja pitkä kokemus kuorolaulamisesta. Ystävän inspiroimana hän aloitti kanteleensoiton 2017 alkusyksyllä. Sen jälkeen on itseoppinut kansanperinteitä kuin myös muiden kulttuurien perinnelauluja ja perinteitä. Sari on mukana Alkusointi-nimisessä kokoonpanossa, joka modernisoi perinteistä runolaulua.

Sari uskoo musiikin parantavaan voimaan ja on kokenut omalla kohdallaan laulun avaavan uusia väyliä yhteydessä itseen ja muihin. Musiikki on sanaton kieli, joka yhdistää meidät toisiimme ja olevaan. 
Sari luo tilaa tuudittavin, lohduttavin laulu ja äänimaisemin harmonin ja kanteleen kanssa.

Magnesiassa Sari musisoi Kirsi Tikan joogaworkshopeissa perjantaina ja sunnuntaina.

 
 
Lilac_2new (1).png

HANNA RYYNÄNEN

Avajaisseremonia perjantai 2.8. klo 12:00 - 12:30, Main Stage

Hanna Ryynänen on tamperelainen kantelemuusikko ja kanteleensoitonopettaja. Soolokonserteissaan Ryynänen matkaa vanhoille 1800- luvun Karjalan kantelemaille ja takaisin nykypäivään. Taiteilijana Ryynänen on erityisen kiinnostunut arkaaisesta kansanmusiikkiperinteestä, josta hän on saanut paljon inspiraatiota sävellyksiinsä.

Ryynänen pyrkii musiikissaan vangitsemaan hiljaisuuden aikakauden ääniä ja tuomaan ne läsnäolijoiden kuultavaksi Saarijärven kanteleen heleän soinnin siivittäminä.