MARIELA MAGNESIA _03.jpg

mariela sarkima

Mariela Sarkima on sallivan elämänasenteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattaja, jolla on takanaan 20 vuoden ura kauneusalalta meikkaaja-kampaajana sekä kauneusvideoiden ja -tapahtumien tuottajana. Mariela opettaa myös Kundaliinijoogaa, tekee äänimaljarentoutuksia ja -hierontoja sekä opiskelee parhaillaan ”tanssin joogan”, eli Shaktitanssin opettajaksi. 

”Hyvä olo ja onnellisuus kulkevat käsi kädessä kauneuden kanssa. Ne ammentavat yhdessä energiansa sisällemme kätketystä naiseuden voimavarasta, joka oikealla tavalla esiin houkuteltuna auttaa meitä voimaan arjessa paremmin sekä säteilemään positiivista energiaa ja hyvää oloa myös ympärillemme.”

www.kokonainen.fi

KOKONAINEN hyvinvointi & kauneus-workshop with Weleda, lauantaina 4.8. klo 14.30-16.00, Aito-makasiini

KOKONAINEN-workshopissa herätellään lempeästi omaa tietoisuutta sekä luovan voiman energiaa, Kundalini Shaktia. Rauhallisten fyysisten harjoitteiden avulla pehmennetään kehoa ja pyritään purkamaan lihaksiin kertyneitä jännitystiloja. Soljuvaan liikkeeseen yhdistyvät meditatiivisuus erilaisten mielikuvaharjoitusten ja hengitystekniikoiden avulla sekä kehon ja kasvojen itsehoito helpoin akupainanta- ja hierontatekniikoin. 

Mukana workshopissa Weledan luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet.

MITÄ: Kundalini Shakti Flow + kasvojen- ja vartalonhoito. Ohjelmakategoria: LOVE