✧ MAGNESIA FESTIVAL 2018 PERJANTAINA - SUNNUNTAINA 3.-5.8.2018 LONNAN SAARELLA ✧ 

✧ OHJELMA JULKAISTAAN KEVÄÄLLÄ 2018. PYSY KUULOLLA! 

Magnesia Festival on kesän vetovoimaisin tapahtuma. Maaginen Lonnan saari tarjoaa puitteet elämykselle, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja upeita ihmisiä. Tapahtuman intentio on ilo ja elämästä nauttiminen.

✧✧

Festarivieraiden palautetta:
"Magnesia Festival oli hyvin voimaannuttava ja mieltä avartava kokemus. Olin monta päivää festivaalin jälkeen kokonaisvaltaisen onnen tunteen lumoissa."
"Ihana, taianomainen, inspiroiva, energisoiva, lämmin ja sisintä avaava tapahtuma. Vuoden kohokohta!"
"The best kept wellbeing secret in Finland!"
"En ole kokenut mitään näin upeaa koko kesänä kuin tämä festari. En ole koskaan ollut näin lomalla kaikesta kiireestä ja stresistä enkä näin hyvinvoiva ihminen. Olin ihan kuin eri maailmassa kaksi päivää, onnellisuusmaailmassa. Sovimme festareilla olleen ystäväni kanssa, että kun tulee itkutushetkiä tai pahanmielen päiviä syksyn ja talven aikana, muistutamme toisiamme tästä hetkestä."

2017 kuvat: Matti Keski-Kohtamäki

Magnesia Festival kokoaa yhteen Suomen valovoimaisimmat hyvinvointiohjaajat. Ohjelmaan kuuluu suuri määrä workshopeja ja tunteja ulkona sijaitsevalla päälavalla, vanhoissa miinamakasiineissa ja puisessa keltaisessa talossa. Joogaa, meditoi, sukella henkisen kasvun maailmaan, tanssi, maalaa, tuunaa ruokavaliotasi tai kuuntele luentoja ja paneelikeskusteluita - ohjelmaa on kaikentasoisille, olet sitten kokenut joogi tai vasta-alkaja.

Magnesia Festivalin 2018 ohjelma julkaistaan keväällä 2018!! Katso alla festivaalin 2017 ohjaajat. 

Magnesia Festivalin musiikkitarjonta julkaistaan keväällä 2018! Katso alla 2017-festivaalin musiikkitarjonta.