MAGNESIA FESTIVAL 2018
PERJANTAISTA SUNNUNTAIHIN
3.–5.8.2018 LONNAN SAARELLA

 

Magnesia - Heartful Island Festival nyt ensimmäistä kertaa 3-päiväisenä viikonloppufestivaalina 3.-5.8.2018. Maaginen Lonnan saari Helsingin edustalla tarjoaa jo kolmatta kertaa puitteet elämykselle, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Luodaan yhdessä iloa ja yhteisöllisyyttä & nautitaan elämästä!

HUOM! Lauantaipäivä 4.8. on loppuunmyyty. Perjantaille 3.8. ja sunnuntaille 5.8. saa vielä lippuja. 

Kahden päivän lippu 119 €, yhden päivän lippu 65 €. Liput sisältävät kaiken hyvinvointi-, musiikki- ja oheisohjelman Lonnan saarella kyseisinä päivinä. Lisäksi kolmen päivän lippu sisältää Lonnan saunavuoron maksutta (norm. 16 €) ja sunnuntailippu mahdollisuuden tuoda mukana 1-2 lasta osallistumaan perheohjelmaan. Tunnit ja workshopit täytetään paikan päällä. Tarkempi lippuinfo ja lippujen sisältö. 

>> Tutustu ohjelmaan <<

>> Lue Lonnan saaresta <<

Festarivieraiden palautetta:

"Magnesia Festival oli hyvin voimaannuttava ja mieltä avartava kokemus. Olin monta päivää festivaalin jälkeen kokonaisvaltaisen onnen tunteen lumoissa."

"Ihana, taianomainen, inspiroiva, energisoiva, lämmin ja sisintä avaava tapahtuma. Vuoden kohokohta!""The best kept wellbeing secret in Finland!"

"En ole kokenut mitään näin upeaa koko kesänä kuin tämä festari. En ole koskaan ollut näin lomalla kaikesta kiireestä ja stresistä enkä näin hyvinvoiva ihminen. Olin ihan kuin eri maailmassa kaksi päivää, onnellisuusmaailmassa. Sovimme festareilla olleen ystäväni kanssa, että kun tulee itkutushetkiä tai pahanmielen päiviä syksyn ja talven aikana, muistutamme toisiamme tästä hetkestä."

Onko Magnesia Festival minulle?

2017 kuvat: Matti Keski-Kohtamäki

Magnesia Festival kokoaa yhteen Suomen valovoimaisimmat hyvinvointiohjaajat. Ohjelmaan kuuluu yli 80 workshopia ja tuntia ulkona sijaitsevalla päälavalla, vanhoissa miinamakasiineissa ja puisessa keltaisessa talossa. Joogaa, meditoi, sukella henkisen kasvun maailmaan, tanssi, maalaa, tuunaa ruokavaliotasi tai kuuntele luentoja ja paneelikeskusteluita - ohjelmaa on kaikentasoisille, olet sitten kokenut joogi tai vasta-alkaja.

Tutustu Magnesia Festivalin ohjaajiin. Lisää ohjaajia julkaistaan pitkin kevättä!

Vuonna 2018 Magnesia Festivalin ohjelma on jaettu seuraaviin osa-alueisiin:

MOVE: dynaamisia joogatunteja ja kehon liikuttamista
UPGRADE: tietoa ja inspiraatiota elämyksellisillä luennoilla ja työpajoissa
TRANSFORM: syvää sisäistä työskentelyä 
LOVE: rentoutumista ja itsensä hemmottelua

Lisäksi sunnuntaina perheen pienimmät pääsevät mukaan osallistumaan Magnesia Festivalin perheohjelmaan, ja perjantaina osa ohjelmasta on kohdennettu jooga- ja hyvinvointialan ammattilaisille ja sellaisiksi haluaville. Kaikille kolmelle päivälle riittää ohjelmaa kaikentasoisille liikkujille, itsensä kehittäjille sekä elämästä nautiskelijoille. 

Tutustu Magnesia Festivalin ohjaajiin.

Magnesia Festivalilla voit nauttia sielukkaiden liveartistien ja dj:iden tarjonnasta koko viikonlopun ajan. Rentoudu vihermehu tai viinilasi kädessäsi Magnesian päälavalla auringon alla tai pistä tanssiksi Magnesia Festivalin iltabileissä, auringon laskiessa.

Tutustu Magnesia Festivalin musiikkiartisteihin 2018