Lonnan saari sijaitsee aivan Helsingin edustalla ja tarjoaa upeat, luonnonläheiset puitteet Magnesia Festivalille. Saari oli muinoin miinalaivojen demagnetointikeskus, mutta nykyään se vetää puoleensa elämästä nauttivia kaupunkilaisia.

Lonna sijaitsee vain seitsemän minuutin  lauttamatkan päässä Helsingin kauppatorilta. JT-Line liikennöi Lonnaan säännöllisesti ja festivaalirannekkeella saat kulkea maksutta lautassa. Lonnassa ei voi yöpyä eli Magnesia Festival on kaupunkifestivaali saarella, josta mennään yöksi mantereelle.


Lonnan terassialueella on Magnesia Festivalin päälava, jossa joogataan, meditoidaan, tanssitaan ja nautitaan musiikista.  Hyvinvointiworkshopit pidetään kahdessa upeassa miinamakasiinissa sekä tunnelmallisessa keltaisessa talossa. Workshopien välissä aikaa voi viettää vaikka rantakalliolla merimaisemaa katsellen tai festareiden ruokatarjonnasta ja oheisohjelmasta nauttien.

Lonnan saaren viime kesänä valmistunut sauna on kunnianosoitus perinteiselle saunakulttuurille. Hirsirunkoiset saunat lämpeävät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla. Sauna on Magnesia Festivalin vieraiden käytössä ja saunavuoro kuuluu 3 päivän lipun hintaan. 

>> Lue lisää Lonnasta <<