johanna.laaksonen.jpg

Johanna Laaksonen

Johanna (Jossu) on ILO Tribe joogastudion perustaja, joogaopettaja, HIMA Wisdom Practitioner ja rummutar. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on tuntien keskiössä. Johannan intohimona on löytää tasapainoinen elämäntapa, jossa yhdistyy fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen hyvinvointi, sekä ympäristöä kunnioittava tapa elää, hän käyttää tästä termiä “mindful way of living”. Jooga kattaa kaiken tämän.

ILO Tribe

ILO Tribe on ennen kaikkea tunnelmallinen yhteisö, jossa tulet kohdatuksi sydämestä sydämeen.

ILO Tribe tarjoaa erilaisten joogatuntien lisäksi henkisen kasvun matkoja erilaisten erikoistuntien, workshoppien, retriittipäivien ja valmennusten muodossa.

ILO on elämän filosofiaa, se on yhteyttä itseen ja sisäisen maailman, ILOn tunnistamista. TRIBE kuvastaa yhteyttämme muihin ihmisiin sekä universumiin. Kun sinä voit hyvin, voivat myös ihmiset ympärilläsi paremmin.

Tule päästämään sisäinen ILOsi valloilleen!

www.ilotribe.com

Crystal Sound Yin ja Rummutus - Sisäisen ilon vapauttaminen, lauantai 4.8. klo 12:15 - 13:30, Miinamakasiini

Ilo on matka, se on tila joka on meissä kaikissa - se on sisin olemuksemme. Ilo vapautuu antautumisen kautta. Ilo ei ole asia, mikä löydetään - se tunnistetaan.

Tule kokemaan kuinka Kristalliset maljat, koshikellot ja rummutus kuljettavat sinut yinjoogan ja meditaation kanssa matkalle kohti syvempää iloisuuden tilaa eheytymisen ja voimaantumisen kautta. Tunti johdattaa sinut sisäisen maailmasi äärelle ja antaa sisältä kumpuavan ilon tulla nähdyksi ja koetuksi.

Sisäinen ilo on sisäistä valoa. Ohjelmakategoria: LOVE