Q: Mistä pääsen varaamaan workshopeja?

A: Lipun ostaessasi saat sähköpostiisi kuitin, jossa on varausohjeet. Jos et jostain syystä saa kuittia sähköpostiisi, tarkista ensin roskapostikansio. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä info@magnesiafestival.com. Ennakkoilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 3.8., sen jälkeen workshopeihin pääsee vain jonottamalla.

 

Q: Pääseekö workshopeihin muuten kuin ennakkovarauksella?

A: Jos et ole ennakkovarannut workshop-paikkoja, voit jonottaa paikkaa niihin workshopeihin, joissa vielä on tilaa. Workshopit täytetään ensin ennakkoilmoittautujista, sen jälkeen jonottajista. Päälavan workshopeihin, Viisas Elämä -workshopiin sekä iltameditaatioihin ei ole ennakkovarausta.

 

Q: Saako lippuja ovelta?

A: Kyllä saa, lipunmyyntipiste on Kauppatorilla JT-Linen laiturilla Kolera-altaalla sekä saaren infopisteessä. Suosittelemme kuitenkin ostamaan etukäteen lipun Holvista, jolloin pääset tekemään ennakkovarauksia ja vältät ruuhkaa rannekkeenvaihto / lipunmyyntipisteellä.

 

Q: Kuinka monta ohjattua ohjelmaa kuuluu lipun hintaan?

A: Lipun hintaan kuuluu koko päälavan ohjelma (4 ohjattua joogaa / meditaatiota / luentoa päivässä) sekä 1-2 ennalta varattua 1-3 tunnin workshopia. Lisäksi lipun hintaan kuuluu 7 livemusiikkiesitystä, oheisohjelma ja JT-Linen lauttalippu.

 

Q: Onko festareilla ruuhkaisaa vai rauhallista?

A: Lonnan saaren ympäristö ja lava-alueet ovat hyvin suunniteltuja ja infra on suunniteltu kestämään suuriakin ihmismääriä. Luonteeltaan tapahtuma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Mahdollisia ruuhkatilanteita voi kuitenkin tulla ruokailun ja suosittujen ohjelmien ohessa.

 

Q: Tarvitsenko oman joogamaton?

A: Kyllä! Suosittelemme ottamaan mukaan oman joogamaton/-alustan. Paikan päällä on pieni määrä lainattavissa olevia joogamattoja, mutta emme vastaa niiden riittävyydestä kaikille tapahtumassa oleville. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan myös oman joogapeiton / viltin tai tarpeeksi lämpimiä vaatteita.

 

Q: Mitä jos en ole koskaan joogannut?

A: Jos haluat tutustua joogaan, sinun kannattaa osallistua Nina Leskisen ohjaamaan workshopiin "Kaiken alku – joogan alkeita" perjantaina 5.8. klo 16.30 - 18.00. Myös lähes kaikki muut joogaworkshopit sopivat myös aloittelijoille. Festareilla ei myöskään tarvitse joogata, jos ei halua, ohjelmassa on paljon muitakin vaihtoehtoja.

 

Q: Miten paljon aikaisemmin kannattaa tulla paikan päälle?

A: Lautta-aikataulusta riippuen suosittelemme saapumaan alueelle vähintään 30-40min ennen varattua ohjelmaa.

 

Q: Miten paljon päälavalle mahtuu ihmisiä?

A: Päälavalle ja sen ympäristöön mahtuu noin 400 ihmistä osallistumaan ohjattuihin workshopeihin, mutta päälava alueen takaosasta ohjauksen ja ohjelman näkö saattaa olla estetty muiden katselijoiden/osallistujien takia. Pyrimme kuitenkin jakamaan takarivissä olevillekin mahdollisimman hyvän näkymän ja kuuluvuuden lavalle.

 

Q: Mitkä ovat Magnesia Festivalin arvot / mitä Magnesia Festival edustaa?

A: Magnesia Festival ei ole sitoutunut mihinkään ideologiaan tai suuntaukseen, vaan ennemmin haluaa yhdistää kaikki hyvästä elämästä kiinnostuneet ihmiset yhteen. Magnesian arvojen ytimessä on "heartful living", joka tarkoittaa hyväksyvän tietoista ja myötätuntoa vaalivaa elämää sekä yhteyden vahvistamista itseensä sekä muihin ihmisiin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Q: Milloin ja mihin kellonaikaan Magnesia Festivaali on?

A: 4.-5.8.2016. Ensimmäiset workshopit alkavat klo 10.30 ja musiikkiohjelma päättyy n. klo 23.15.

 

Q: Missä Magnesia Festival on ja miten sinne pääsee?

A: Magnesia Festivaali on Lonnan saarella, Helsingissä ja sinne pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä lautalla 10 minuutissa.

 

Q: Onko alueella narikka?

A: Alueella tulee olemaan vartioitu piste, johon voi jättää tavaransa säilöön omalla vastuullaan. Suosittelemme pakkaamaan kaiken tarvitsevan (vaihtovaatteet, joogatarvikkeet) yhteen laukkuun, jonka saa kätevästi jätettyä tavaransäilytyspisteellä.

 

Q: Missä on vessoja?

A: Alueella on tasaisesti sijoiteltu vessoja, ja vessojen paikat ovat merkitty festivaalikarttaan

 

Q: Onko festivaalialueella huomioitu liikkumisen esteettömyys?

A: Suurimmalta osalta festivaalialueella pääsee liikkumaan esteettömästi, mutta saaren maaston takia joitakin poikkeuksia on.

 

Q: Onko ohjelma sijoittunut pelkästään yhdelle lavalle?

A: Ohjelmaa on sijoiteltu ympäri aluetta, ja iltaohjelma on ainoastaan keskittynyt yhdelle alueelle saaresta.

 

Q: Mikä on festivaalin ikäraja / voiko ottaa lapsia mukaan?

A: Festivaali on kaikenikäisille, alle 16-vuotiaat pääsevät ilman lippua alueelle, mutta erillistä lapsiparkkia tai lapsille suunnattua ohjelmaa alueella ei ole. Pyydämme vanhempia käyttämään harkintakykyään lasten ja festivaalivieraiden viihtyvyyden suhteen, erityisesti rauhallista ilmapiiriä vaativien workshopien aikana.

 

Q: Miten saarelle pääsee?

A: Saarelle pääsee JT-Linen vesibusseilla, jotka lähtevät Kauppatorilta. Aikataulun voit katsoa täältä: http://www.jt-line.fi/suomenlinna-vallisaari-lonna/aikataulu-lonna. Lauttalippu kuuluu festarilipun hintaan eli festarirannekkeella pääset kulkemaan vapaasti Kauppatorin ja Lonnan väliä JT-linen vesibusseilla. Suosittelemme tulemaan ajoissa ennen ohjelmasi alkamista saarelle. Saarelle pääsee myös omalla veneellä, mutta laituripaikkoja on hyvin rajoitetusti.

 

Q: Mistä saan festarirannekkeen?

A: Festarirannekkeen saat nimelläsi Helsingin Kauppatorilta JT-Linen laiturin Magnesia Festival -pisteestä klo 4.-5.8. klo 9.00 -  20.00 välillä.

 

Q: Missä voin syödä festareilla?

A: Lonna-ravintola valmistaa festarikävijöille brunssi- ja päivällisbuffeet kauden lähiruuasta. Suosittelemme ostamaan ruokaliput etukäteen, koska niitä on rajoitettu määrä ja ne tulevat todennäköisesti myymään loppuun. Lue lisää & katso menu täällä http://www.magnesiafestival.com/syo-juo/. Lisäksi festarialueella on Foodinin herkkubaari, joka tarjoilee hyvää tekeviä, raikkaita ja maistuvia herkkuja: smoothiebowleja, raakaleivoksia ja muuta pientä kesäpäivää viilentämään. Koko Foodinin valikoima on gluteeniton, vegaaninen ja valmistettu ilman valkoista sokeria. Saarella palvelee myös Lonnan vohvelibaari klo 10-19 sekä á la carte -ravintola klo 12-21, johon on suositeltavaa tehdä pöytävaraus etukäteen.

 

Q: Tarjoillaanko Magnesia Festivalilla alkoholia?

A: Kyllä tarjoillaan, Lonna-ravintolassa on A-oikeudet. Tarjolla on runsaasti myös alkoholittomia cocktaileja, smoothieita ja muita alkoholittomia vaihtoehtoja. Festivaalin ideologian mukaan kävijät voivat itse valita, haluavatko juoda alkoholia vai eivät. Alkoholin nauttiminen ei kuitenkaan ole keskiössä, kuten monilla muilla festivaaleilla.

 

Q: Voiko saarella yöpyä?

A: Saarella ei voi yöpyä, vaan kyseessä on kaupunkifestivaali, josta mennään yöksi kotiin tai hotelliin. Lonnasta Helsingin Kauppatorille pääsee 10 minuutissa JT-Linen vesibussilla.

 

Q: Millä kielellä workshopit pidetään?

A: Suurin osa workshopeista on suomeksi, mutta osa pidetään englanniksi. Ohjelmaan on merkitty englanniksi pidettävät workshopit.

 

Q: Toimiiko festareilla pankkikortti?

A: Pankkikortti toimii kaikissa pisteissä

 

Q: Mitä jos sataa?

A: Workshopit pidetään sisätiloissa ja sateen sattuessa myös iltaohjelma voidaan siirtää sisätiloihin. Päälavan joogaworkshopeilla on säävaraus. Kannattaa varautua säähän sopivalla varustuksella ja ottaa mukaan lämmintä vaatetta.

 

Q: Onko saarella suihkua?

A: Saarella ei valitettavasti ole suihkumahdollisuutta, mutta vaatteidenvaihtopiste löytyy.

 

Do you have questions in English? Please e-mail us: info@magnesiafestival.com