eevi_minkkinen.jpg

eevi minkkinen

Eevi Minkkinen on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja, ystävä, vaimo ja äiti, joka kirjoittaa aktiivisesti Hidasta elämää -sivustolle blogia.
Eevin kirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018. Eeviä yhdistää syvyys ja keveys, hän uskoo kaiken takana olevaan merkityksellisyyteen ja elämän ohjaukseen. Ensisijaisena hän kuitenkin pitää inhimillisyyttä ja jalat maassa asennetta. Hän yhdistää työssään peruspsykologiaa henkisiin oppeihin, helposti ymmärrettävällä ja arkisella tavalla.

www.eeviminkkinen.fi

 

Ole itsellesi armollinen - työpaja, sunnuntaina 5.8. klo 18:30 - 20:00, Keltainen talo

"Silloin kun luulemme tarvitsemamme lisää tarkkuutta ja hallintaa, tarvitsemme oikeasti myötätuntoa ja armollisuutta."

Tässä työpajassa tutkitaan hyväksyvässä hengessä armollisuutta, ja niitä syvempiä syitä, jotka ovat johtaneet itseen kohdistuvaan ankaruuteen. Tutkimme,  mitä hellittäminen on, ja mitä itsestä pääsee esille, jos antaa itselleen vaatimuksien sijaan luvan kuunnella, mitä ihan oikeasti tarvitsee. Armollisuus itseään kohtaan tekee elämästä avoimempaa. Armollisuuden opettelu lisää myös tervettä itsetuntoa, joustavuutta ja inhimillisyyden arvostamista täydellisyyden tavoittelun tai kontrolloinnin sijaan.

Työpaja sisältää lämminhenkisen luennon, jota seuraa muutama harjoitus. Ohjelmakategoria: UPGRADE