Magnesia Shop – hanki kotiin palanen Magnesian taikaa

stmaladra.jpg

Magnesia Festival on tänä vuonna täynnä uutuuksia. Yksi niistä on ensimmäistä kertaa ovensa avaava Magnesia Shop.

Kauppa kätkee sisäänsä kotimaisia, eettisiä ja ekologisia brändejä, joiden tuotteita voit käydä ihastelemassa, kokeilemassa ja hankkimassa jooga-ja hyvinvointi-workshopien sekä musiikkiesitysten välillä. 

Ihastuneita huokauksia aiheuttaviin tuotteisiin ja Shopista varattavissa oleviin hoitoihin voit tutustua ennakkoon alla.

 

AnnakaTaika - koruja sielulle

IMG_0945.JPG

AnnakaTaika -malat ovat rakkaudella käsinsolmittuja voima- ja meditaatiokoruja tukemaan sielua elämän polulla. Koruissa yhdistyvät perinteinen mala-koruissa käytetty pyhä tuoksuva santelipuu ja korkealaatuisten luonnon kivihelmien voimaannuttava energia. 

AnnakaTaika on suunnitellut Magnesia-heinolle oman Magnesia- Malan. Siinä yhdistyvät santelipuun rauhoittava tuoksu ja huolella valikoidut kivet jotka edustavat ja välittävät iloa (Sitriini), rakkautta (Ruusukvartsi), ja sydämellistä yhteyttä (Amatsoniitti), sekä ripaus suojelua (Turkoosi). Guru-helmenä kirkas vuorikristalli vahvistamaan näiden kaikkien ominaisuuksia!

 

St.Maladra

irinjamagn2.jpg

St. Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, jonka juuret johtavat värikkääseen Barcelonaan, missä St. Malandran luoja Kristiina Maaria Nurmi asui useita vuosia.

St. Malandran perustana ovat värikkäät printit ja hehkeät kuosit. Se rohkaisee käyttäjäänsä olemaan näkyvä, erilainen ja uniikki oma itsensä. Brändin motto onkin ”saa säihkyä”. 

St. Malandran kankaat rantautuvat Helsinkiin matkoilta: pitsejä Delhistä, waxprinttejä Dakarista, trikoota Barcelonasta, bambua Suomen Orivedeltä ja viskooseja Pariisista. Näistä yhdistyy uniikkeja puseroita, hameita, jakkuja sekä suosittuja legginssejä. St. Malandran kaikki vaatteet ommellaan Suomessa.

 

Body Mechanics Helsinki

19688607_10156111544938881_888661331_o.jpg

Body Mechanics Helsinki hoitaa ja ennaltaehkäisee tuki-ja liikuntaelimistön kipu- ja häiriötiloja tavoitteenaan kivuton elämä, jossa kehon tuomat rajoitteet voidaan minimoida, jotta liikkuminen arjessa, harjoituksissa ja ammatissa olisi mahdollisimman vaivatonta ja kevyttä. 

Voit varata Magnesia Shopista hierontaa (Marinalle) ja osteopatia-hoidon (Katariinalle).

Marina

Hierontahoitoni ovat rentouttavia ja rauhallisia tilanteita, joiden tavoitteena on tarjota hetki sinulle kiireisen arjen keskellä. Hoidossa keskityn ihmiseen kokonaisuutena. Uskon että mielen rentoutumisen kautta pystyy vaikuttamaan paremmin myös kehon kiputiloihin.

Katariina

Hoidoissani lähestyn ihmistä kokonaisuutena, jossa lihaksiston, sidekudosten, hermoston ja verenkierron tulisi toimia keskenään eheästi. Käytän hoidoissani pehmeitä, rytmillisiä tekniikoita hieronnasta ja osteopatiasta tilanteen ja tarpeen mukaan.

 

Bohona - Boheemia pohjoismaista korumuotoilua

Bohona_sulkakorvakoru_3.png

Anni Rupponen on taidepedagogi, kuvataitelija ja korumuotoilija, joka valmistaa boheemeja koruja yhdistelemällä luonnosta, markkinoilta ja kirpputoreilta löytämiään materiaaleja. 

Jokainen Bohona-koru on uniikki ja valmistuu meditatiivisen prosessin tuloksena. Anni haluaa tehdä Bohona-koruilla näkyväksi kestävää muotoilua ja luonnon materiaalien aistikkuutta korostaen korujen kantajan luonnollista kauneutta.

Magnesia Shopissa Bohonan mallistosta on tarjolla korva-, kaula-, käsi-, jalka-, vartalo- ja hiuskoruja.

 

Esmeralda Soul

IMG_2045.JPG

Esmeralda Soul on helsinkiläinen intuitiivinen kivikorutaiteilija. Korut värähtelevät ihanaa hoitavaa kivienergiaa kantajilleen <3. 

Magnesia Shopista löydät kattavasti erilaisia Esmeralda Soulin korvakoruja sisältäen puhdistavaa ja selkiyttävää Vuorikristallia ja rakkaudellista Ruusukvartsia. 

 

OhX40

Ohx40 Happiness Bolsterikuva Logolla 2018.jpg

OhX40:lle onnellisuus on elämäntapa ja asenne. 

Elämäntapaa kuvaa yhteys niin omaan sisimpään kuin toisiin eläviin olentoihin, luonnon herkkyyden arvostaminen, hetken kauneuden huomaaminen arjessa, ja noin 40 muuta asiaa.

Tuotteet on ekologisesti ja eettisesti valmistettu Suomessa, noudattaen kestävyyden periaatteita koko elinkaarensa ajan. Ne ovat uniikkeja yksittäiskappaleita – suunniteltu tukemaan sinun joogaharjoitustasi ja elämäntyyliäsi.

 

Pure Waste

pwtoteUUSI.jpg

Tule tuunaamaan omannäköisesi Magnesia Festival -kassi Pure Wasten laadukkaista kangaskasseista.  Voit kirjoa, tehdä tupsuja, painaa sapluunalla, koristella kangastussein tai yhdistää eri tekotapoja ja materiaaleja. 

Oppaanasi DIY-matkalla on Magnesia Festivalin dekosta vastaava ihana Marjo Maininki.

 

Resikämmen

image3.jpeg

Pohjoisen kulkija Resikämmen toimii eräoppaana ja porotilan emäntänä, ja tekee lisäksi rakkaudella punottuja makramee-töitä. Magnesia Shopista saatavilla sulka-avaimenperiä, seinäryijyjä ja kukka-amppeleita.

 

OUT OF THE DARK

outofthedark.jpg

OOT-DRK tuo ulottuvillesi ainutlaatuisen, jännittävän ja jatkuvasti kehittyvän valikoiman kansainvälisiä huippusuunnittelijoita ja trendikkäimpiä brändejä, joista muodostuu OUT OF THE DARK -kokoelma.

OUT OF THE DARKIA ajaa eteenpäin uteliaisuus löytää uusia, erilaisia osaajia ja tekijöitä, halu kuulla heidän tarinansa sekä antaa mahdollisuus tulla löydetyksi.

Magnesia Shopista saat hankittua suositut OUT OF THE DARKIN kokoelmasta löytyvät Fatboyn Lamzacit. 

 

Meri Mort - Lasten eläinjoogakortit

elainjooga_pakka_nurtsi.jpg

Suomen ensimmäinen lasten eläinjoogakorttipakka antaa lapsille työkaluja keskittymiseen, hyvää ryhtiä ja kehotietoisuutta  ja rentoutumiskeinoja ja tapoja rauhoittua.  

Kaksipuoleisissa korteissa on selkeät värit, jotka kertovat onko harjoitus rauhoittava vai virkistävä. Mukana 10 erilaista kannustavaa leikkiä ja tapaa käyttää kortteja luovasti lapsen tai lasten kanssa. 

Eläinjoogakortit on suunnattu 3–10-vuotiaille 

Kortit on tehnyt ja julkaissut kuvittaja ja joogaopettaja Meri Mort.

✧✧✧

Magnesia Shopissa käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Sydämellisesti tervetuloa!