Mitä tarkoittaa Heartful living? Neljä hyvinvoinnin ammattilaista vastaa

Oletko miettinyt, mitä on Heartful living? Kysyimme Magnesia Festivalin neljältä hyvinvoinnin ammattilaiselta, mitä Heartful living tarkoittaa heille:

Veronica Jäderlund, joogaopettaja, personal trainer

“Ihan ensimmäiseksi tulee ystävystyä itsensä kanssa: mistä innostut, mikä täyttää sinut ilolla ja mikä pitää sydämesi avoimena. Kun tämä työ on tehty, voit alkaa elää tuosta aidosta paikasta käsin jakaen rakkautta ja valoa omien tekojen ja valintojen kautta eteenpäin muille”.

Veronica Magnesia Festivalilla pe 4.8. klo 8.15-10.00 “Put your ~ing on it -Vinyasa Flow” & klo 13.30-15.00 “Ignite your fire yoga”

Jaakko Halmetoja, ravintoasiantuntija ja tietokirjailija

”Sydän on linkissä jalkoihin. Toimintaamme ohjaa pelkän mielen "haluaisin haluta" -ideoiden lisäksi syvempi yhteys, merkityksellisyys ja arvolähtöisyys”.

Jaakko Magnesia Festivalilla pe 4.8. klo 12:30-14:00 ”Sisäinen hehku ravitsemuksen kautta”.

Maaretta Tukiainen, tietokirjailija ja muutosvalmentaja

”Heartful living on kykyä olla keskellä itseä, tilanteessa kuin tilanteessa. Siis sitä, ettei käyttäydy arjessa reaktiivisesti, vaan omasta syvimmästä olemuksestaan käsin, rajojaan kunnioittaen ja arvojensa mukaisesti toimien. Sitä kautta voi parhaiten olla läsnä myös toisille. Myötätunto on pohjimmiltaan kykyä pysähtyä sen ääreen, mikä on”.

Maaretta Magnesia festivalilla to 3.8. ”klo  16:00-16:30 ”Hyvän mielen taidot” ja pe 4.8. klo 10:30-12:00 ”Eväitä luovaan elämään”. Lisäksi Maaretta luotsaa torstain ja perjantain paneelikeskusteluja.

Matilda Mannström, joogaopettaja & kultaseppä

“Haluan elää niin, että toimin rakkaudesta käsin ja annan sen valinnan tulla eläväksi teoissani ja sanoissani. Sydämellinen ja läsnä oleva ihminen tekee viisaita valintoja. Kun sinulla on yhteys itseesi, on tärkeää myös miettiä, miten pystyy omalta osaltaan palvelemaan yhteiskuntaa ja siinä eläviä ihmisiä – olla muille avuksi”.

Matilda Magnesia festivalilla to 3.8. klo 14:30 - 15:45 “The impermanent flow”

✧✧✧✧✧


Oletko ajatellut, mitä Heartful living voisi tarkoittaa sinulle?