Perheen pienimmät tervetuloa! Magnesia Festivalin sunnuntai sisältää ohjelmaa koko perheelle

DSC_7698.jpg

Magnesia Festivalin tämän vuoden yksi uutuuksista on sunnuntain 5.8. FAMILY-ohjelmakategoria, jonka myötä myös perheen pienimmät pääsevät joogaamaan, tanssimaan, askartelemaan ja nauttimaan Magnesian sydämellisestä ilmapiiristä sekä Lonnan saaren jännittävästä ympäristöstä. 

Magnesia-rannekkeen haltijat voivat sunnuntaina 5.8. ottaa maksutta festareille mukaan 1-2 alle 13-vuotiasta lasta. Lapset pääsevät maksutta myös JT-Linen lauttakuljetukseen. 

Sunnuntain FAMILY-ohjelmakategoria sisältää Inka Sainin ohjaamaa lapsi ja vanhempi -joogaa Keltaisessa talossa, jossa on tunnit erikseen taaperoille ja kouluikäisille. 

Päälavalla koko perhe voi osallistua TUK TUK Travellersin ohjaamaan Ketteryys-workshopiin, jossa tutustutaan ketteryyden perusteisiin, omiin rajoihimme ja kykyihimme pelien, leikkien ja improvisatoristen harjoitusten kautta. Päälavalla koetaan myös Sanna Yrjänheikin ohjaama Sunday Dance, joka tanssittaa kaikenikäisiä auringon alla. 

Lisäksi FAMILY-ohjelmakategoriassa on tarjolla Rauli Pitkäsen rentouttava Hoidollinen kohtaaminen yhdessä rentoutuen – koko perheen työpaja Jomon-Shindonin parissa, jossa koko perhe oppii tekniikoita läsnäoloon ja kehon rentoutumiseen. 

IMG_20170621_165146.jpg

Lapset pääsevät myös rakentamaan kivitoteemeja Lonnan rannassa Kaisa Liukon ohjaamana sekä askartelemaan Unisieppareita Suomen Muotoilukasvatusseuran työpajassa. Lisäksi Lonnan saaren puitteet - jännittävät rannat, vanhat Miinamakasiinit ja Magnesian ihmisvilinä - tarjoavat loputtoman seikkailukentän uteliaille pikkuisille. 

Sunnuntaina on tarjolla myös paljon paljon ohjelmaa muissa kategorioissa, joten kaikille riittää koettavaa Magnesian päätöspäivänä. 

>> Tutustu koko ohjelmaan täällä. 

FAMILY-ohjelmakategorian tunnit ja työpajat:

PÄÄLAVA

12:00 - 12:45 Ketteryys-workshop ✧TUK TUK Travellers ✧ 

14:30-15:30 Sunday Dance koko perheelle ✧Sanna Yrjänheikki✧ 

MIINAMAKASIINI

16:00-17:15 Hoidollinen kohtaaminen yhdessä rentoutuen – koko perheen työpaja Jomon-Shindonin parissa ✧Rauli Pitkänen✧ 

KELTAINEN TALO

10:45-11:15 Lapsi ja vanhempi -joogatunti taaperoille ✧Inka Saini✧ 

11:30-12:15 Lapsi ja vanhempi -joogatunti kouluikäisille ✧Inka Saini✧ 

HEARTFUL SPACE

12:00-13:30 Unisieppari-työpaja ✧Suomen muotoilukasvatusseura✧ 

LONNAN TAKARANTA

10:00-10:45 Kivitoteemien rakennusta perheille ✧Kaisa Liukko✧ 

14:00-14:45 Kivitoteemien rakennusta perheille ✧Kaisa Liukko✧