Aamulautalla Magnesia Festivalille - lisäsimme ennakkovarattavien työpajojen määrää

MattiKeskiKohtamaki-20160804-DSC_5844.jpg

Olet lämpimästi tervetullut aloittamaan Magnesia Festival-taipaleen herätellen kehosi ja mielesi päivään aamuharjoituksen voimin. Festivaalilipun hallitsijana voit nyt ennakkovarata jo olemassaolevien workshop-varaustesi lisäksi yhden klo 8.15 alkavista työpajoista - linkin varausjärjestelmään sait lipunoston yhteydessä. Lisäennakkovarauksia voi tehdä niin kauan kun paikkoja riittää aina 2.8. asti. Astu kanssamme aamun ensimmäiseen lauttaan kohti Lonnan saaren maagista tunnelmaa!

Aamuharjoitukset torstaina 3.8.

Miinamakasiini 2 klo 8:15-10:00 Hiljaisuuden aakkoset - meditaation ABC ✧ Magnus Appelberg

Hiljaisuus on oman olemuksemme syvin luonne. Niin kuin aineeton ajatusten maailma on aineellisen maailman esiaste, niin on hiljaisuus ajatusten maailman esiaste. Vain hiljaisuudesta käsin pystymme näkemään todellisen luonteemme.

Hiljaisuus ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys mielellemme, vaan tarvitsemme työkalut löytääksemme takaisin olemuksemme hiljaisuuteen.

Tulemme harjoittelemaan istumameditaation perusasiota alkaen istuma-asennon löytämisestä aivan kontemplatioon saakka. Näin pystyt jatkamaan työtä omin päin tämän workshopin jälkeenkin.

Miinamakasiini 1 klo 8:15-10:00 Sydämen hiljaisuus, ääni, hengitys ja liike - Vijnana jooga✧ Jutta Niala

Virittäydymme sydämen taajuudelle sydänmeditaation avulla. Hiljaisuudessa syntyy sydämen voima, jota jalostamme sydänchakraan sekä ilma- ja eetterielementtiin liittyvien hengitysharjoitusten ja käsimudrien avulla.

Löydämme yhteyden sisäiseen ääneemme, joka siivittää mudraharjoitusta ja auttaa aistimaan energiakehoa. Kehomme on äänimalja, joka resonoi ainutlaatuista, sydämestämme kumpuavaa sisäistä ääntämme.

Vijnana joogan sisältäpäin syntyvän voiman liike johdattelee keholliseen sydämen alueen avautumiseen; lempeä, pehmeä ja kokonaisvaltaisen eheä liikkuminen hellii kehoa ja mieltä pintaa syvemmältä. Äänimaljojen harmoninen äänimaailma johdattelee kohti syvää hiljentymistä yhteisten joogahetkiemme päätteeksi.

Et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta. Jokainen voi harjoitella omista lähtökohdistaan ja taustastaan käsin. Sydämellisesti tervetuloa sydämen ulottuvuuksille kokemaan ja oivaltamaan!

Aamuharjoitukset perjantaina 4.8.

Keltainen talo klo 08:15-9:45 GroundingYin-jooga ✧Minna Ulmanen

GroundingYin on Minna Ulmasen kehittämä tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty Meridiaanien käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen - Magnesia Festivalille Minnan mukana käsittelyä tulee tekemään neljä avustajaa! 

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. GroundingYinin asanat edistävät mm. sidekudosalueiden ja nivelten energiansaantia, sekä aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, veren- ja nestekierto sekä ruoansulatus aktivoituvat. Asanoissa ollaan kerrallaan noin viisi minuuttia, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä oppilaita.

 Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Miinamakasiini 1 klo 8:15-10:00 Astanga ja Pranayama ✧ Lana Lavonen ✧

Aamu aloitetaan pranayamalla eli hengitysharjoituksilla, joiden avulla energisoidaan kehoa ja mieltä.  Pranayaman jälkeen jatkamme Astanga- harjoitukseen hengitystä kunnioittaen. Annamme liikkeiden seurata hengityksen kulkua ja annamme meditatiivisen asana-harjoituksen ravita kehoa ja mieltä.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan Magnesian perjantai Lanan lämpimässä ja ripauksella huumoria maustetussa ohjauksessa!

Miinamakasiini 2 klo 8:15-10:00 Put your ~ing on it -Vinyasa Flow ✧Veronica Jägerlund ✧ * held in English

A playful, strong, vinyasa flow leaving you with a smile on your face and sweat on your mat. During this class you'll get the chance to explore your movement patterns and challange your comfort zone. First buidling a solid ground you'll flow through the entire body finding ways to add your ~ing to the practice.

 

✧✧ Tule hakemaan startti omaan aamuharjoitukseen Magnesia Festivalilta. MIkäli sinulla ei ole vielä lippua, klikkaa itsesi ostoksille!