Sydämellisen Magnesia Festival -kävijän muistilista

Magnesia 2018 (3 of 345) (1).jpg

Olen tulossa Magnesia Festivalille Suomenlinnaan viettämään kesän tunnelmallisinta viikonloppua. Mitä minun kannattaisi huomioida, jotta kokemus olisi mahdollisimman hyvä?

1) Workshop-kokemus

Olen itse vastuussa workshop-kokemuksestani, koska festivaaleilla on paljon ihmisiä ja ohjaajat eivät välttämättä pysty huomioimaan henkilökohtaisesti jokaista. Kuuntelen ja aistin itseäni - mitä haluan ja pystyn tekemään, mitä oma kehoni ja mieleni kullakin hetkellä kaipaa. On sallittua levätä ja kuunnella omia rajoja. Kunnioitan myös muiden rajoja. 

2) Workshopeihin pääsy

Magnesia Festivalin tunneille ja työpajoihin pääsee ns. jonotusperiaatteella eli tila täytetään jonossa ensimmäisenä olevista. En siis varaa paikkaa seuraavaan workshopiin, jotta jonotussysteemi on reilu kaikille. Jos haluan ehdottomasti johonkin workshopiin, menen paikalle hyvissä ajoin huomioiden myös eri tilojen välimatkat Suomenlinnassa. Jonossa minulla on hyvin aikaa vaikka tutustua uusiin ihmisiin.

3) Festivaalikokemus

Otan tarpeeksi taukoja ja aikaa integroimiselle workshopien välissä, esimerkiksi saunoen, uiden, nauttien ihmisten seurasta, musiikista, kehoa ravitsevasta ruuasta / juomasta tai vain oleilusta saaristoluonnon keskellä. Olen kiireettömästi läsnä ja annan virran kuljettaa juuri oikeaan paikkaan jokaisella hetkellä! 

Magnesia 2018 (55 of 345).jpg

4) Ihmiset ja tunnelma 

Aika ajoin festivaalialueella ja tiloissa voi olla paljon ihmisiä, onhan kyseessä festivaali. Otan siis mukaan annoksen kärsivällisyyttä ja avaudun myös spontaaneille kohtaamisille. Olen luomassa yhdessä muiden kanssa turvallista, sallivaa ja sydämellistä ilmapiiriä hymyjä säästelemättä. Muistan, että jokainen on tervetullut paikalle sellaisena kuin on - sosiaalisena tai yksinoloa kaipaavana, ensikertalaisena tai konkarina, kaikkien tunteiden kera. 

5) Vieraana Suomenlinnassa

Emme ole ainoita Suomenlinnassa, vaan maailmaperintökohteessa asuu ihmisiä ja siellä käy myös tuhansia kävijöitä kesäviikonloppuina. Huomioin siis pysyvien asukkaiden yksityisyyden ja levitän sydämellistä tunnelmaa myös muille Suomenlinnan kävijöille. Suomenlinnaan siirtymiseen varaan tarpeeksi aikaa ja huomioin, että lautat voivat olla kesäviikonloppuisin ruuhkaisia. 

6) Suomenlinnan ympäristö

Muistan suojella UNESCOn maailmaperintökohde Suomenlinnan arvokasta ympäristöä, kerään ja lajittelen roskat asianmukaisiin paikkoihin tai vien ne mukanani. En tee avotulta tai leiriydy Suomenlinnassa. Suomenlinnan järjestyssäännöt tarkemmin: https://www.suomenlinna.fi/kavijalle/saannot-ja-ohjeet/jarjestyssaannot/

Mitä minun kannattaa ottaa mukaan?

  • Oma joogamatto tai alusta (paikan päällä on jonkun verran Yogiraj’n lainamattoja, mutta ne eivät riitä kaikille)

  • Pyyhe ja uikkarit, jos aion saunoa tai uida

  • Säänmukainen varustus - helteellä aurinkovoidetta + hattu, viileämmällä säällä jotain lämmintä ja mahdollisesti viltti / peite työpajoja varten

  • Oma, täytettävä vesipullo

Suomenlinnassa nähdään! <3

Lue myös: Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset