Magnesia Wellness Oasis on tämän vuoden uutuus - rentoudu, nauti ja hemmottele itseäsi!

Magnesia 2018 (216 of 345).jpg

Tänä vuonna festivaalialueelle nousee Mariela Sarkiman emännöimä hyvinvointikeidas, joka tarjoaa kävijöille elämyksiä rentoutumisen, hemmottelun sekä edullisten luonnonkosmetiikkaostosten parissa.

Miltä kuulostaa energisoiva käsihoito, ihoa kosteuttava ja kasvojen lihaksia rentouttava hierontahoito, tai niska-hartiaseudun jumitukset sekä päänahan kiristykset poistava rentoutushieronta? Magnesian Wellness Oasis -hyvinvointikeitaassa voit levähtää ja virkistyä workshopien, tuntien ja luentojen lomassa hemmotteluhieronnoista nauttien. Drop in -periaattella toimivassa mini-spassa voit hoitojen lisäksi uppoutua pehmeään säkkituoliin kuuntelemaan rentouttavaa läsnäoloharjoitusta. Alueella on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan veloituksetta matalataajuusvärähtelyn vaikutusta kehoon Neurosonic-divaanilla makoillen.

WellnessOasis_MarielaSarkima.jpg

“Wellness Oasis -alueen toteuttaminen on unelmien kesäduuni!”, iloitsee kauneus- ja hyvinvointialan monitoiminainen, Mariela Sarkima.

“Olen nyt toista vuotta mukana Magnesia-tiimissä vetämässä omaa workshopia sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa festariviikonlopulle kaikkia aisteja hemmottelevaa oheisohjelmaa. Jo viime vuonna pyörittelimme tiimin kanssa ajatusta tarjota entistä monipuolisempia hyvinvointielämyksiä workshopien ja luentojen lomassa. Tänä kesänä Magnesian siirtyminen laajempiin tiloihin Suomenlinnaan avasi mahdollisuuden toteuttaa kauan mielessä muhinut unelma hemmottelu- ja hyvinvointikeitaasta!”

WellnessOasis_ryhmakuva.jpg

“Vedän Facebookissa eri-ikäisille naisille suunnattua KOKONAINEN - hautomo-ryhmää, jossa keskustellaan avoimesti oman hyvinvoinnin kanssa tasapainottelusta arjen kiireen keskellä. Olen myös viimeisen kahdeksan vuoden aikana suunnitellut ja tuottanut monenlaisia tapahtumia kauneusbrunsseista hyvinvointiretriitteihin. Ryhmäläisiltä sekä tapahtumien osallistujilta saamani palautteen perusteella esiin on noussut selkästi kolme teemaa; rentoutuminen, inspiraatio ja hemmotteluelämykset, jotka tuntuvat jäävän monilla arjen pyörityksessä liian vähälle, tai pahimmillaan ne unohtuvat kokonaan…”

WellnessOasis_products-10.jpg

Näitä samoja asioita, arjesta irrottautumista ja hemmottelua ovat kaipailleet viime vuosien palautekyselyissä myös Magnesia-kävijät. Myös ostosmahdollisuus, erityisesti luonnonkosmetiikka ja hyvinvointituotteet kiinnostavat kovasti. Tänä kesänä Marielan emännöimä Wellness Oasis vastaa kaikkiin näihin toiveisiin.

WellnessOasis_products-13.jpg

Mukana on mielenkiintoisia brändejä niin kosmetiikkashopissa kuin drop-in spassakin. Hyvinvointikeitaalle voi tulla virkistymään ja inspiroitumaan kaivatessan pientä hengähdyshetkeä muun festariohjelman lomassa. Drop-in span hemmotteluhoidoista pääsee nauttimaan ilman ajanvarausta, pehmeissä säkkituoleissa lekotellen. Kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaiset toteuttavat 15 minuutin hierontoja jonotusperiaatteella edulliseen hintaan. Maksaa voi joko käteisellä tai kortilla. 

Kaikki hyvän olon hoidot tehdään Suomessa tänä keväänä lanseeratun Grown Alchemistin tuotteilla. Maailmalla lyhyessä ajassa kulttimaineeseen nousseen australialaislähtöisen kosmetiikkasarjan faneihin lukeutuvat mm. näyttelijä Gwyneth Paltrow ja muotisuunnittelija Alexander Wang. Kaikki hoidoissa käytettävät tuotteet ovat myös myynnissä spa-teltassa.

WellnessOasis_products-19.jpg

“ Törmäsin Grown Alchemistin tuotteisiin huhtikuussa. Ihastuin aluksi tuoksuihin ja pakkausten ulkonäköön, joten päädyin ostamaan muutamia tuotteita itselleni testiin. Se olikin menoa samantien, raaka-aineet, tuotteiden toimivuus ja sarjan ideologia vakuuttivat! Totesin Grown Alchemistin olevan täydellinen tuotesarja Magnesian hyvinvointikeitaaseen. Otin yhteyttä sarjan maahantuojaan ja ilokseni he innostuivat heti Wellness Oasis -ajatuksesta. “

WellnessOasis_products-12.jpg

“Pitkän linjan kauneusasianaisena olen tosi innoissani päästessäni hemmottelemaan festarivieraita Grown Alchemistin tuotteilla. Öljyt, voiteet ja suihkeet ovat mukana myös omassa Olen KOKONAINEN-workshopissani, jonka aikana tullaan tekemään lempeän liikkumisen, hengitys- ja mielikuvaharjoitusten ohella hemmottelua itselle kasvo-ja päähieronnan avulla. Uskon, että tällainen puhtaista raaka-aineista valmistettu ammattitaitoinen ja tyylikäs kosmetiikkasarja tulee herättämään kiinnostusta Magnesia-kävijöiden keskuudessa.”

WellnessOasis_products-01.jpg

Wellness Oasiksen kauneus- & hyvinvointipuodista vastaa supersuosittu luonnonkosmetiikan verkkokauppa House of Organic. Valikoimaan tulee huolella valittuja kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, tuotemerkkeinä Bybi, Evolve, P’ure Papayacare ja Hurraw. Puodissa on koko ajan paikalla luonnonkosmetiikka-asiantuntijoita, joilta voi tulla kysymään vinkkejä ja neuvoja omaan ihonhoitoon ja oikeisiin tuotevalintoihin.

WellnessOasis_products-04.jpg
WellnessOasis_products-05.jpg
WellnessOasis_products-20.jpg

“Oma kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa itsen sisältä, tasapainoisesta ja hyvästä olosta. Itsestä huolen pitämiseen kuuluu tärkeänä osana myös oman kehon ja ihon, ulkoisen hyvinvoinnin vaaliminen. Luonnollisen lempeät tuoksut iholla, kasvo- ja vartaloöljyjen aistikkaat koostumukset, rentoutumisesta ja hemmottelusta nauttiminen… Tervetuloa Magnesia Wellness Oasis -alueelle viihtymään hyvässä seurassa, hyvinvoinnista ja kauneudesta inspiroituen!”

Hyvinvointikeidas aukeaa aamun ensimmäisten workshopien päättyessä klo 10 ja on auki koko päivän n. klo 20 saakka. 

Mariela Sarkiman Olen KOKONAINEN -workshop perjantaina 2.8. klo 16:30 - 18:30 Galleria Rantakasarmissa.