Magnesia Festivalin uutuus: MAGNESIA PRO -ohjelmakategoria jooga- ja hyvinvointiammattilaisille ja syvempää osaamista janoaville

DSC_7717.jpg

Magnesia Festivalin yksi tämän vuoden uutuuksista on perjantain 3.8. ohjelmakategoria MAGNESIA PRO, joka tarjoaa niin syventävää joogatietoutta kuin eväitä hyvinvointiyrittäjyyteen ja hyvinvointiasiakkaiden kanssa toimimiseen. 

MAGNESIA PRO -työpajoihin saa osallistua kuka tahansa, mutta ohjelma on suunniteltu erityisesti hyvinvointiammattilaisille, kuten joogaopettajille ja sellaiseksi haluaville. 

Ohjelmakategorian aloittaa perjantaiaamun varhaistunnilla ISHTA-joogan amerikkalainen mestariopettaja Peter Ferko, joka jakaa "Real Yoga, Actual Happiness, and Deep Living" -työpajassaan ajatuksia joogisen elämän tarkoituksesta, meditaation mekanismeista ja niiden vaikutuksista elämäämme, jonka jälkeen ohjaa harjoituksen. Samaan aikaan Keltaisessa talossa Clare Gates-Sjöblomin työpajassa tutustutaan joogaterapeutin työkalupakkiin. 

Jutta Niala johdattaa omassa MAGNESIA PRO -workshopissaan "Hiljainen selkä - Vijnana joogaworkshop joogaohjaajille ja pidempään jooganneille" osallistujat syvälliseen harjoitukseen, joka tarjoaa vinkkejä myös asanoiden opettamiseen. Saara Rönnholmin työpajassa "Restoratiivisuus dynaamisessa harjoituksessa" puolestaan tehdään mm. päälläseisontaa ja hartiaseisontaa sekä niiden variaatioita. 

Kiinnostaako sinua yrittäjyys tai sen kehittäminen? Silloin sinua varten on kaksituntinen työpaja "Intohimosta liiketoimintaa - miten menestyt hyvinvointiyrittäjänä?" jossa Petri Hiissa antaa eväitä liiketoiminnan digitalisoimiseen, Noora Shingler kertoo menestyvän hyvinvointibloggarin arjesta pohtien samalla muun muassa miten hinnoitella itsensä ja kasvattaa omaa bisnestä ja  Holvi tarjoaa helpotusta yrittäjän arjen pyörittämiseen. 

Lisäksi MAGNESIA PRO -ohjelmakategoriaan kuuluu Maaretta Tukiaisen työpaja "Oma voima haltuun", jossa paitsi tunnistetaan omaa voimaa itsestä, käydään myös läpi miten auttaa asiakasta tunnistamaan oma voimansa.

Päivän päätteeksi tarjolla on vielä toisen amerikkalaisen ISHTA-joogaopettajan Wendy Newtonin työpaja "Communication Through Self-Reflection: Interactive Tools for Effective Space-Holding"joka antaa eväitä mm. ammatinharjoittajan burnoutin selättämiseen ja tutkii joogista tapaa kannatella tilaa yksilöille ja ryhmille tehokkaasti ja vaivattomasti, selkeämmin ja ilman taistelua.

Perjantain MAGNESIA PRO -ohjelmanumeroiden lisäksi Magnesia Festival on täynnä toinen toistaan upeampia joogatunteja, luentoja ja workshopeja kaikentasoisille osallistujille. Magnesia on myös loistava paikka verkostoitua muiden jooga-alan toimijoiden kanssa - siellä on edellisinä vuosina niin ystävystytty kuin solmittu bisneskumppanuuksia. 

>> Tutustu Magnesia Festivalin aikatauluun

>> Tutustu ohjaajiin ja workshop-kuvauksiin tarkemmin

MAGNESIA PRO -KATEGORIAN OHJELMA

PERJANTAI 3.8.2018

MIINAMAKASIINI

10:30-12:30 Hiljainen selkä - Vijnana joogaworkshop joogaohjaajille ja pidempään jooganneille pintaa syvemmältä ✧Jutta Niala✧ 

AITO-MAKASIINI

8:15-10:00 Real Yoga - Actual Happiness and Deep Living ✧Peter Ferko✧ * held in English

KELTAINEN TALO 

8:15-10:00 Joogaterapia - polku oman hyvinvoinnin äärelle  ✧Clare Gates-Sjöblom✧

12:45-14:45 Intohimosta liiketoimintaa - miten menestyt hyvinvointiyrittäjänä? ✧ Petri Hiissa, Noora Shingler ja Holvi ✧ 

15:00-16:30 Restoratiivisuus dynaamisessa harjoituksessa ✧Saara Rönnholm✧ 

16:45-18:15 Oma voima haltuun ✧Maaretta Tukiainen✧ 

18:30-20:00 Communication Through Self-Reflection: Interactive Tools for Effective Space-Holding ✧Wendy Newton✧ * held in English