Esittelyssä Magnesia Festivalin UPGRADE-ohjelmakategoria: inspiroidu, kehitä itseäsi ja ihmissuhteitasi

DSC_7446.jpg

Maaretta Tukiainen, Teemu Syrjälä, Kaisa Jaakkola, Jaakko Halmetoja… Magnesian UPGRADE-kategoria on täynnä Suomen ykköspuhujia hyvinvoinnin saralla ja joukkoon mahtuu myös kansainvälinen bestseller-kirjailija ja TedX-puhuja Ali Binazir.

Magnesia Festivalin ohjelma on jaettu tänä vuonna kuuteen eri kategoriaan, jotka esittelemme blogissa yksi kerrallaan. Ensimmäisenä vuorossa UPGRADE-kategoria, jonka luennot ja työpajat tarjoavat inspiraatiota ja tietoa elämyksellisellä tavalla.

UPGRADE-kategorian workshopeissa ei tarvitse joogata tai hikoilla, vaan utelias ja kehittymishaluinen mieli riittää – ja kenties muistiinpanovälineistä on hyötyä, jotta saat napattua opit talteen. Nämä ohjelmanumerot on tarkoitettu kaikille eli aikaisempaa kokemusta et tarvitse kursseilta tai self help -oppaista.

UPGRADE-kategoriasta löytyvät Magnesian kansainvälisen ykköstähden Ali Binazirin Tao of Dating -workshopit, jotka perustuvat hänen kirjoittamaansa bestseller-kirjaan menestyvien naisten haasteista rakkausrintamalla. Teos oli Amazonin luetuin deittiopus peräti neljän vuoden ajan, ja workshop onkin suunnattu erityisesti sinkkunaisille, mutta myös parisuhteessa olevat naiset saavat siitä eväitä rakkauselämään. Binazir esiintyy myös päälavalla aiheena ”Happiness Engineering” ja pohtii puheessaan, miksi onnellisuuden ylläpito tuntuu olevan niin vaikeaa, vaikka elämme historian suurimman hyvinvoinnin aikaa.

Ihmissuhdeoppeja Magnesiassa tarjoavat myös Jenniemilian lauantain työpaja AWAKE – herää elämään ihmissuhteissa sekä Magnus ja Riitta Appelbergin Syvempi yhteys kumppaniin sunnuntaina. Houkuttele siis kumppanisikin mukaan ”upgreidaamaan” ihmissuhdetaidot!

Perjantaina 3.8. UPGRADE-kategoria tarjoaa sisututkija Emilia Lahden huiman tarinan ja opit 5000 km juoksusta Uuden-Seelannin halki, Jutta Aallon jooga-anatomian workshopin, Jaakko Halmetojan uusimmat ravinto-opit, Jenniemilian herätyksen tietoisempaan elämään sekä Kaisa Jaakkolan luennon palautumisesta.

Lauantaina 4.8. kuullaan Halmetojan tulevaisuuden visioita ravinnosta päälavalla, Teemu Syrjälän oppeja ihmisen luonnollisen olemisen tilasta ja elinvoiman kasvattamisesta sekä Petri Hiissan omaan kokemukseen pohjautuvat ajatukset perfektionismista vapautumiseen. Lisäksi LanaPranan pranayama-työpajassa opitaan hengittämisen taitoa ja Maaretta Tukiaisen työpajassa kokeillaan syksyllä ilmestyviä uusia työkaluja, joiden avulla kaivetaan esiin itseen syvälle kätkeytyneet voimat.

Sunnuntaina Teemu Syrjälä kutsuu kaikki miehet työpajaan, joka on Magnesian historian ensimmäinen vain miehille suunnattu workshop.

UPGRADE-työpajojen ja luentojen jälkeen lähdet takuuvarmasti kotiin taskussa inspiraatiota oman arjen ja hyvinvoinnin parantamiseen ja unelmien toteuttamiseen.

>> Tutustu Magnesia Festivalin aikatauluun

>> Tutustu ohjaajiin ja workshop-kuvauksiin tarkemmin

UPGRADE-kategorian ohjelma

PERJANTAI 3.8.2018

PÄÄLAVA 

11:30 - 12:00 A Story about Compassion, Courage and Sisu ✧Emilia Lahti✧ UPGRADE ✧ * held in English

MIINAMAKASIINI

12:45-14:15 Anatomia ja kehotietoisuus ✧Jutta Aalto✧ UPGRADE

AITO-MAKASIINI

10:30-12:00 Ravinto ja harmonia: Yhteys luontoon – yhteys itseen ✧Jaakko Halmetoja✧ UPGRADE

12:30-14:00 AWAKE - herää elämään ✧Jenniemilia✧ UPGRADE

18:30-20:00 Palaudu ja vahvistu -luento ✧Kaisa Jaakkola✧ UPGRADE

LAUANTAI 4.8.2018

PÄÄLAVA

15:30-16:00 Tulevaisuuden taksonomiaa: Ikivanhaa & upouutta – hyvinvointi 2028 ✧Jaakko Halmetoja✧ UPGRADE

AITO-MAKASIINI

10:30-12:00 Luonnollisin versio sinusta ✧Teemu Syrjälä✧ UPGRADE

12:30-14:00 Millaisia voimia minuun kätkeytyy ✧Maaretta Tukiainen✧ UPGRADE

16:30-18:00 The Tao of Dating - The Modern Woman's Guide to Loving and Being Loved ✧ Ali Binazir/USA ✧  UPGRADE * held in English

KELTAINEN TALO

10:30-12:00 Pranyamasta tasapainoa ja elinvoimaa ✧LanaPrana✧ UPGRADE

12:30-14:00 Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta - Hyväksy itsesi ja nauti täydemmin elämästä ✧Petri Hiissa✧ UPGRADE

14:30-16:00 AWAKE - herää elämään ihmissuhteissa ✧Jenniemilia✧ UPGRADE

HEARTFUL SPACE 

13:00-14:30 Ayurveda sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa ✧LanaPrana✧ UPGRADE

SUNNUNTAI 5.8.2018

PÄÄLAVA

13:00-13:30 Happiness Engineering: Redefining Success in an Age of Anxiety, Greed, and Self-Inflicted Misery ✧ Ali Binazir/USA ✧ UPGRADE *held in english

AITO-MAKASIINI

10:45-12:15 The Tao of Dating - The Modern Woman's Guide to Loving and Being Loved ✧ Ali Binazir / USA ✧ UPGRADE * held in english

KELTAINEN TALO

12:30-14:00 Miesten työpaja ✧Teemu Syrjälä✧ UPGRADE

14:30-16:00 Syvempi yhteys kumppaniin ✧Magnus & Riitta Appelberg✧ UPGRADE