Näin lisäät elinvoimaa - Katso videolta Teemu Syrjälän 3 helppoa vinkkiä

Samuel Glassar Teemu Syrjälä-38.jpg

Kysyimme Magnesia Festival 2018 -ohjaaja Teemu Syrjälältä kolmea helppoa vinkkiä lisätä elinvoimaisuutta arjessa. Nämä vinkit sopivat kaikille, mutta erityisesti meille nykyelämän hektisessä ja digitaalisessa oravanpyörässä pyöriville. Teemu on mukana Magnesia Festivalilla lauantaina 4.8. sekä sunnuntaina 5.8. 

Ulkoilu, hengitys ja tarpeiden tunnistaminen. Kuulostaa helpolta, mutta kuinka moni muistaa noudattaa näitä vinkkejä arjessa? Katso alla olevalta videolta, miksi nämä kolme yksinkertaista asiaa kasvattavat elinvoimaamme niin merkittävällä tavalla. 

Teemu Syrjälä nähdään Magnesia Festivalilla 2018 pitämässä kaksi työpajaa: Luonnollisin versio sinusta lauantaina 4.8. ja Miesten työpaja sunnuntaina 5.8. 

Tervetuloa Magnesia Festivalille 3.-5.8.2018 Lonnan saarella, Helsingin edustalla. Luvassa elinvoiman superboostaus-viikonloppu, joka kantaa pitkälle syksyyn.