Magnesia Festivalin yhteistyökumppanit: Joogaelämäntyyli tuo viileään Pohjolaan lämmintä yhteisöllisyyttä

sponssikuva2.png

Magnesia Festival ei syntyisi ilman yhteistyökumppaneita ja tänäkin vuonna mukana on upea joukko vastuullisia, Magnesia Festivalin arvot jakavia yrityksiä: Nyhtökauran innovoinut Gold & Green, henkisen hyvinvoinnin ja hyvän elämän kirjoja kustantava Viisas Elämä, digitaalisia pankki- ja verkkokauppapalveluita tarjoava Holvi, online-joogaa tarjoava Yogobe ja joogamattoja ja -varusteita valmistava Yogiraj.

Kysyimme yhteistyökumppaneilta kaksi kysymystä:

1) Miksi haluatte olla mukana Magnesia Festivalilla? 

2) Miltä hyvinvointialan kehitys Suomessa tällä hetkellä näyttää?

Gold & Green, Maija Itkonen: Vastuullisuus ja omia arvoja edustava merkityksellisyys lisääntyy

1) Magnesia on korkeatasoinen festivaali, jonka kohderyhmään kuuluu myös paljon Nyhtökaurafaneja. Me uskomme, että ruoalla on osaltaan suuri merkitys hyvinvoinnin lähteenä ja Nyhtökaura sopii täydellisesti elämästä nauttimiseen ja ilon hetkiin hyvässä seurassa.

2) Vastuullisuus ja omia arvoja edustava merkityksellisyys lisääntyy kaiken aikaa ja ravinnon merkitys hyvinvoinnin lähteenä kasvaa entisestään. Esimerkiksi Nyhtökaura sai aikaan kaikkien aikojen hypen ruokakaupoissa ja avasi vanavedessään kokonaisen uuden kategorian.

Magnesia Festivalilla pääset maistelemaan Nyhtökauraa eri muodoissa. Osta ruokalippusi täältä.

Viisas Elämä, Heli Le: Uuden ajan henkisyydessä saa olla iloinen, kaunis ja juuri sellainen kuin on

1) Magnesia edustaa uudenajan henkisyyttä, jossa voimaannutaan yhdessä mukavia asioita tekemällä ja kokemalla. Jokainen voi löytää oman luovan tapansa löytää sisäisen äänensä ja voimansa, eikä se enää tarkoita vuorille pakenemista ja täyttä hiljaisuutta. Uuden ajan henkisyydessä saa olla iloinen, kaunis ja juuri sellainen kuin on.

2) Henkinen hyvinvointi monimuotoistuu ja saa avoimet ja tämän päivän kasvot, kun tämä no-guru ja toisaalta everybody-guru aikakausi voimaannuttaa ketä tahansa hyvin eri tavoin. Sääntöjä ja valaistumista eivät enää määrittele pieni joukko henkisiä eliittiopettajia, vaan uusi aikakausi antaa nämä avaimet meille jokaiselle. Ala tulee tekemään enemmän yhteistyötä eri tekijöiden välillä ja rikkomaan monia raja-aitoja ja tabujakin.

Viisas Elämä on Magnesia Festivalilla laajan kirjavalikoimansa kera ja Magnesian rannekkeen pääsee hakemaan etukäteen uudesta Shine on! -kivijalkaliikkeestä.

Yogobe / Yogiraj, Peter Munteanu: Magnesia-tiimi on luomassa Suomeen jotain uniikkia

1) Magnesian taustalla työskentelevä tiimi on luomassa Suomeen jotakin täysin uniikkia ja festareilla mukana olevat opettajat ovat mahtavia suunnannäyttäjiä. Lisäksi osallistujat, jotka koostuvat ystävistä, joogeista ja muista samanhenkisistä ovat juuri niitä tyyppejä, joiden kanssa haluamme viettää aikaa. Näiden syiden takia Yogobe on mukana toteuttamassa kesän parasta festaria.

2) Jooga ja meditaatio ovat oikoteitä kestävämpään fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen ja hengelliseen hyvinvointiin sekä yksilön, yritysten että yhteiskunnan näkökulmasta katsottuna. Jooga on elämäntyyli ja se jatkaa varmasti kasvuaan Suomessa juuri tällaisen lämpimän yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen avulla, sillä ne ovat tärkeimpiä teitä terveyden ja onnen saavuttamisessa täällä viileässä Pohjolassa.

Yogobe tarjoaa sinulle palveluunsa 30 päivän maksuttoman käyttöoikeuden koodilla ”MAGNESIA”. Yogiraj tuo Magnesiaan lainamatot ja blokit.

Holvi, Jessi Laurila: Hyvinvointiyrittäjät haluavat levittää hyvinvointia

1)  Näemme Magnesia Festivalin olevan uusi valtakunnallinen hyvinvointifestivaali, joka mahdollistaa jokaiselle henkisen hyvinvoinnin kehittämisen antaen virtaa ja tasapainoa omaan jokapäiväiseen elämään. Magnesia Festival ja Holvi mahdollistavat yrittäjille, työssäkäyville ja muille harrastajille omien intohimojen toteuttamisen. Kuten Magnesia Festival tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa henkisen kasvun avulla, Holvi tekee yrittäjän taloudenhallinnasta kevyempää ja arjessa on enemmän aikaa omien unelmien toteuttamiseen.

2) Hyvinvointiala on täynnä intohimoisia ja ahkeria yrittäjiä, joiden kanssa olemme usein Holvilla tekemisissä. Nämä yritykset eivät ole yrittäjille vain tapoja tienata, vaan he haluavat jakaa elämäntavastaan saatua hyvinvointia myös muille.

Magnesian lippuja voit ostaa Holvista. Lisäksi Holvi tarjoaa Magnesia Festival -kävijöille workshopin "Askeleet kohti bisnesunelmaa".