Annina Loimu green.png

ANnina loimu

Annina on Loimu organisaatioiden ja johtamisen maisteri (Aalto yliopisto) ja sosiaalipsykologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), joka on työskennellyt pitkään Reaktorilla rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen parissa, ja nyt parisen vuotta päässyt viemään omaa uraansa kohti omaa intohimoaan eli ihmisten kehittymisen ja oppimisen tukemista. Tällä hetkellä hän sivuprojektinaan rakentaa iteratiivisesti omaa yritystään, Loimu Learning Life Labia. Annina uskoo, että psykologisesti ja emotionaalisesti turvallisen ympäristön ja ihmissuhteiden rakentaminen on avain, jolla löytää syvemmin aitoon itseen. Kun kuuntelet ja olet uskollinen sisäiselle viisaudellesi, voit elää terveellisempää ja kestävämpää elämää luoden systeemiälykkäästi vaikutusta maailmaan.

Light Your Fire & Get Your Business in Flames, perjantaina 2.8. klo 16:30 - 18:00, Mastovaja

Tämä workshop jakautuu kolmeen osaan.

1) Annina jakaa oman LOIMU -mallinsa, joka vastaa kysymykseen “Miten sytyttää oma sisäinen loimu?” Tai vaihtoehtoisesti “miten auttaa muita sytyttämään oma sisäinen loimu?” LOIMU-malli on iteratiivinen kokeilu, jota hän edelleen tutkii ja kokeilee.

2) Miten saada liiketoimintasi roihuamaan? Annina jakaa oppeja Reaktor-uraltaan sekä kertoo, miten hän on rakentamassa omaa yritystään käyttäen it-alan parhaita oppeja - palvelumuotoilua, ketteriä kasvumenetelmiä, systeemiajattelua ja kasvuhakkeroinnin kulmakiviä.

3) Miten voin hyödyntää näitä oppeja omassa elämässäni tai yrityksessäni? Lopuksi käytetään hetki aikaa reflektointiin ja ryhmäkeskusteluun.

Worskhop pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: PRO