Amir Jaan

Amir jaan - UK

Amir on saanut klassisen Kundalini Yoga-perinteen mukaisen koulutuksen. Hän on tänään Senior mentori sadoille oppilaille ja on pitänyt yli 30 tuhatta tuntia ympäri maailmaan. Vankan kokemuksensa kautta hän luo turvallisen tilan mihin tahansa opiskeluympäristöön.

Amirilla on lahja neutralisoida oppilaidensa sisäinen ja ulkoinen maailma jakamalla sydänlähtöisesti omasta kokemuksellisesta tietämyksestään ja joogisesta perinteestä. Hänen läsnäolonsa ja tietonsa ovat hankittu valuutoilla, joita ei voi ostaa – aika, päivittäinen harjoitus ja kärsivällisyys.

Amirin asiantuntijuus ja laaja tietämys Humanology -tieteestä antavat hänelle vahvat välineet olla avuksi ihmisille, jotka haluavat  työskennellä itsensä kanssa luonnonmukaisella, turvallisella ja itsehoitavalla tavalla.

www.amirjaan.com

www.andbeyondyoga.com

The 4 Aces, perjantaina 3.8. klo 8:15 - 10:15, Miinamakasiini

Tämän workshopin tarkoituksena on pysähtyä miettimään kysymyksiä jotka nousevat esiin nykyajan jatkuvasti muuttuvassa kulttuurissa – näitä kysymyksiä on tarkoitus lähestyä tutkimalla omaa identiteettiä, ihmissuhteita, käännekohtia ja vastuita sekä päivittäisiä rutiineja.

Workshopin keskittyy neljän yksinkertaisen, mutta tehokkaan pääteeman ympärille:

Tietoisuus ♠️Henkilökohtainen vastuu ♥️Autonomia ♣️Aitous ♦️

Amirin lähestymistapa on kevyt ja jopa leikkisä, mutta älä anna tämän häiritä. Tavoitteena on, että tämän workshopin käytyään osanottajilla on valmiudet kehittää itselleen henkilökohtaiset työkalut jotka auttavat häntä luomaan harmonisemman ja menestyvämmän version itsestään. Työpaja pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: TRANSFORM

The Only Way Out is In, lauantaina 4.8. klo 10:30 - 12:00 Päälava

Tässä workshopissa Amir jakaa kanssasi harjoituksia, jotka nostavat esiin seuraavan huomion: olemme pohjimmiltamme loukussa mielen vankilassa. Olemme mielemme moninaisten ja monitahoisten toimintojen vankeja.

Sielu seikkailee – navigoi suuressa elämän peilisalissa.

Amir ohjaa osallistujia katsomaan syvälle omiin silmiin ~ ystävien, perheen ja tuntemattomien ihmisten silmiin ~ äitimaan taianomaiseen sydämeen, joka pitää sisällään niin mineraali-, kasvi- ja eläinkunnan. Löydät, näet ja huomioit ”toisen” osana omaa hymyilevää peilikuvaasi, suuressa elämän peilisalissa. Työpaja pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: TRANSFORM

The Fire Dance, sunnuntaina 5.8. klo 18:30 - 20:00 Aito-makasiini

Tulitanssi on dynaaminen workshop, joka haluaa sytyttää aistisi, veresi ja intohimon kohti omaa elämääsi. Amir yhdistää tämän päivän musiikin yksinkertaisten toistuvien joogisten harjoitusten kanssa saaden sinut liikkumaan hauskoin ja erilaisin tavoin. Tämä tulee luomaan sinulle tilan, jossa pääset leikin kautta irtaantumaan mielestäsi iloisena ja olemaan samaan aikaan syvässä yhteydessä hengitykseesi ja kehoosi.

Voit odottaa:
· kuulevasi parhaita tämän hetken tribal-rytmejä
· humaltuvasi pranasta
· stimuloivasi ja avaavasi kaikki hermoston ja verisuonten väylät aivoihin saakka
· naurua, hikeä, leikkiä ja tanssia kunnes on aika tippua ja vajota kohti syvää savasanaa
· herääväsi uuteen, onnellisempaan versioon itsestäsi.

Työpaja pidetään englanniksi. Ohjelmakategoria: MOVE